Suportul comunitatii pentru Inaioana!
Raspunsuri - Pagina 7
Olgutzika spune:
A fost odata ca niciodata o casuta pe o strada prafuita dintr-o urbe de provincie. Casuta avea doi aluni si o fetita frumoasa si desteapta, care alerga prin toata curtea. Prin fata casutei, a trecut intr-o buna zi o mamica cu fetita ei de mana. S-au oprit in fata gardului si, prin el, cele doua fetite si-au apropiat manutele. Au trecut douazeci si opt de ani de atunci si nu stiu cum as fi fost eu fara tine! Sunt ceea ce sunt, ca om, ca femeie, ca mama, ca sotie, gratie tie. Si daca m-ar intreba cineva acum ce as vrea sa se faca fii-mea cand va fi mare, i-as raspunde ca " As vrea sa fie ca Ioana!" As vrea sa pot sa fac ceva sa nu fie nevoie sa treci prin ce treci, sau sa fac sa treaca timpul mai repede...
Anuse mici,
Sunt vremuri grele tare, da' tu stii ca o sa fie bine! Esti mai puternica decat crezi!!! Sa nu ai nici o secunda vreun dubiu ca ai fi altceva decat o mama minunata! Nu-l lasa sa iti faca si acest rau!!!
De la mine inca o imbratisare mare mare!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
flower-power spune:
Ioana ,trec peste socul vestii si ma gandesc cc ca singurele sentimente pe care iti poti permite acum sa le ai trebuie sa fie pt copiii tai.Sentimentele negative teroare ,oroare ,il ajuta pe el sa te destabilizeze ,sa nu mai fii partenerul puternic pe care il stie.Mentalul este foarte important acum ,trebuie sa fii convinsa ca vei reusi ,inconjoara-te cu cat mai multi oameni pe care sa te poti baza .Va doresc amandurora sa aveti intelepciunea sa lasati la o parte sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt si sa luati cea mai buna decizie pt copii.
Iti doresc putere si atat cat te cunosc stiu ca vei reusi sa-ti pastrezi puii langa tine .Doamne ajuta !
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
ciuf spune:
Ioana, esti o femeie frumoasa, din toate punctele de vedere. Te-am admirat pentru raspunsurile ce le dadeai documentate si pline de sinceritate. Stiu ca o sa reusesti sa razbati, ai langa tine doi copii frumosi care iti vor da puterea necesara sa treci peste pasul asta si iti urez sa ai parte de cat mai putine obstacole in drumul ce te asteapta. Multa-multa putere iti dorim.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
martie spune:
Buna Inaioana, am citit de ieri postarea, dar m-au incercat atat de multe sentimente (in valuri), de manie, de tristete, incat nu am gasit puterea sa-ti scriu nici doua randuri. Si acum sunt in mijlocul unei nebuloase, as vrea sa pot sa te incurajez, stiu ca trebuie sa-ti fie tare greu, nu e o situatie fericita pentru nici una dintre parti. Dincolo de faptul ca divortul este punctul culminant (si fulminant) al unor conflicte prelungite, trebuie sa fii pozitiva si realista totodata. O mare dragoste se poate transforma cu usurinta intr-o ura la fel de mare. Poate ar fi trebuit sa-ti pui semne mari de intrebare daca sotul tau ar fi fost indiferent. Faptul ca face afirmatii de genul celor mentionate de tine, inseamna ca a ajuns la punctul terminus, ii fuge pamantul de sub picioare si vrea sa nu fie singur, vrea sa simti si tu la fel. Nu te mai intreba de ce omul de langa tine a ajuns la astfel de manifestari. Nu vei gasi niciodata raspunsul, nu vei face decat sa te macini fara rezultat, sa-ti secatuiesti resursele interioare atat de necesare celor doua minuni pe care le ai.
Sa faci tot posibilul sa tii cat mai departe copiii de aceasta situatie, ei cu adevarat nu vor intelege ce se intampla si nici nu vor dori sa o faca vreodata.
Nu stiu ce sa iti mai spun. Am nervi.
Si sa nu uiti sa razi, chiar si in perioada asta. Ca un copil.
roandre spune:
Ioana, imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asa ceva...
Intotdeauna te-am admirat si te-am citit aici pe forum pt ca ai o inteligenta nativa aparte, o putere de nedescris de a rezolva orice problema/dilema si a duce la capat tot ce iti propui.
Am fost placut surprinsa cand am aflat ca noua noastra colega de serviciu este chiar "Inaioana de pe forum".
Te-am urmarit din umbra tot timpul pt ca erai exemplul cel mai bun pt femeia puternica, mama ideala, sotia ideala, angajatul model.
Nu, sigur nu are cum sa demonstreze cineva ca nu ai fost sau nu esti sau nu vei fi MAMA PERFECTA pt copiii tai!
Capul sus, incearca sa te intaresti si ai sa vezi ca totul se va termina cu bine...altfel nici n-are cum!
Te pup si te imbratisez cu mult drag!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">Picaturile roa1 si roa2 vor cate un vot! Multumim!
Muuh spune:
Ioana multa putere iti doresc si eu din tot sufletul. Pentru mine esti un exemplu din toate acele puncte de vedere din care am reusit sa te cunosc.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
cici spune:
Ioana,sunt cu sufletul alaturi de tine,pt mine, tu ai fost si ramai un mister: frumoasa foc( cand te-am vazut aici la C-lung te admiram pe furis), minte brici,natura te-a fericit pe deplin si cu o famile minunata -da inca este minunata atata vreme cat sunteti toti sanatosi.
In alta ordine de idei ,nu-ti arata framantarile cand sotul te ameninta cu custodia, e un fel disperat de a se agata de tine .Apropo el nu intra pe DC?
Presupun ca ai deja un plan ,dar cunosc o avocata in Bucuresti( ,o adevarata luptatoare),daca ai cunoaste-o ,ai intelege ca poti dormi linistita in privinta custodiei.
Da-mi PM daca doresti nr ei de tel.
denizel spune:
Ioana draga, uf, bine ca e "doar" atat...
Abia acum cateva secunde am vazut topicul asta si am inghetat. Am crezut ca esti foarte grav bolnava sau ca unul din copilasii tai a patit ceva.
Este tare trist ce ti se intampla, nici nu stiu ce sa-ti zic. Doar ca te imbratisez tare, tare, ca ma voi gandi la tine si ca am incredinatrea ca, pana la urma, vei iesi invingatoare.
Putere multa, draga noastra!!!
inaioana spune:
Dragele mele...sunt impresionata si va multumesc din suflet pentru tot! Sunt relativ in regula acum, am suisuri si coborasuri ceea ce e , fireste, normal dar cel mai important lucrur este ca ma pot controla intr-atat incat copiii chiar sunt in regula si nu simt nimic din toate astea. Cel mai important scop acum pentru mine este ca ei sa fie cat mai putin afectati..restul ...se rezolva intr-un fel sau altul pana la urma.
Am descoperit in perioada asta cu multa bucurie ca am prieteni minunati, am descoperit si cine imi este prieten cu adevarat si cat de profund si..multe pe care pana la urma cred ca era bine sa le stiu.
Tuturor fetelor care mi-au trimis PM-uri (am sa raspund la toate dar nu stiu daca o voi putea face in seara asta in totalitate) le multumesc din suflet pentru ajutor. in legatura cu procesul, ca sa se inteleaga, situatia mea este in felul urmator acum: eu sunt la parintii mei cu copiii , sper ca saptamana viitoare sa ma pot muta doar cu copiii in apartamentul meu din Ploiesti. Asa ca cel mai probabil procesul de custodie va avea loc in Ploiesti. Daca el ma da in judecata primul si o face la Bucuresti, doar primul termen va avea loc acolo sper si voi cere ca restul sa aiba loc aici, pentru ca aici voi sta in continuare eu cu copiii. Nu este vorba despre un divort, noi nu am fost casatoriti ci doar despre custodie.
Stiu ca suna cam tehnic mesajul meu dar sincera sa fiu acum ma straduiesc sa ma concentrez pe doua lucruri, in ordinea asta: linistea copiilor si aspectele tehnice (custodie, acte, mutat, datorii de achitat/de facut). Si...momentele de cadere...ei bine, am inceput sa reusesc sa le alung si sa le "programez' mai tarziu, cand e timp de ele.
Inca o data va multumesc din suflet pentru tot! Pur si simplu fiecare mesaj m-a ajutat, mi-a dat forta si incredere in mine (destul de zdruncinata in ultima vreme)!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)