Suportul comunitatii pentru Inaioana!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ioana in mod normal ti-as fi spus felicitari. pt ca atunci cand se gaseste solutia cea mai buna, se merita felicitari.

iti doresc din tot sufletul sa treceti peste aceasta perioada cat mai repede, si tu si el. si sa gasiti puterea sa discutati ca doi adulti care isi iubesc cu disperare copiii. atat de mult v-am invidiat cand am aflat ca sunteti amandoi dispusi sa renuntati la tot ceea ce aveati familiar ca sa le oferiti o viata mai buna copiilor vostri. stiu ca sunteti doi oameni deosebiti, stiu ca puteti fi parinti buni pt copiii vostri chiar daca nu sunteti impreuna. imi doresc doar sa gasiti calmul sa vedeti asta.

mi-ai placut mereu, te-am simtit foarte aproape (cu tot cu scrisul ala verde care ma scotea din minti ), si daca te pot ajuta in vreun fel, in orice fel, sunt aici. sau acolo. sau in partea ailalta :)))

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ioana iti tin pumnii sa se rezolve toate lucrurile grele cu bine si sa te linistesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Inainte sa divortam, si sotul meu imi spunea ca va lupta pentru custodie. Asta doar pentru ca voia sa ma ameninte, voia sa ma faca sa ma simt rau, stia ca asta era singurul lucru cu care ma putea ataca. Cand a inceput divortul efectiv nu a mai spus absolut nimic despre asta, pur si simplu si-a dat acordul sa ramana copilul la mine.
Cat de sigura esti ca intentiile lui de a lupta pentru custodie sunt reale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Inainte sa divortam, si sotul meu imi spunea ca va lupta pentru custodie. Asta doar pentru ca voia sa ma ameninte, voia sa ma faca sa ma simt rau, stia ca asta era singurul lucru cu care ma putea ataca. Cand a inceput divortul efectiv nu a mai spus absolut nimic despre asta, pur si simplu si-a dat acordul sa ramana copilul la mine.
Cat de sigura esti ca intentiile lui de a lupta pentru custodie sunt reale?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Exact asta voiam sa spun si eu, pe mine m-a si amenintat cu protectia copilului de nenumarate ori, iar la simpla ancheta sociala a spus fara probleme ca e de acord sa-mi fie incredintati mie. Asa ca nu e cazul sa te framanti pt asta. Concentreaza-te pe ce este important acum, pe ce e prioritar.
Imi amintesc ca espiritu (sper sa nu gresesc) scria undeva ca in Romania e foarte greu sa ii iei copiii unei mame - devotate ca tine, adaug eu!

Gratiela, Maria si Stefan

www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

ioana, eu nu cunosc cum ati ajuns aici si nici nu-i treaba mea
dar te cunosc pe tine
oamenii se mai si despart, si cum zicea Diana, atunci cand e unica solutie pozitiva pentru toti cei implicati la urma urmei e de bine
referitor la copii, ma gandesc cu cat entuziasm vorbeai despre HS, US si stiu ca el era de acord si nu putea sa fie de acord decat vroind binele acestor copii
e si el sub imperiul furtunii interioare pe care foarte probabil o traieste, nici unui barbat nu poate sa-i fie usor sa accepte ca se va desparti de copii, va pierde o familie
asta e! da-ti timp, da-i timp, incercati ca in urmatoarele zile sa nu actionati nici unul intr-un sens sau altul, oricum nu fiind sub imperiul furiei, fie ea chiar si verbale
asteptati sa gasiti un minim de calm necesar ca amandoi hotarati sa duceti la capat procedurile de despartire inspre binele copiilor, care la varsta aceasta e langa mama si asta cu atat mai mult cu cat tu esti o mama deosebita, capabila sa ofere mult afectiv, educational copiilor
va imbratisez cu tare drag
de cand am aflat o am in minte mult pe Katja, copila fascinanta, inteligenta, voluntara, sclipitoare
nu poti sa cresti un astfel de copil decat fiind mama care i-ai fost si ii vei mai fi
te imbratisez cu tare drag

Felix (3 ani si 9 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Inaioana, am fost socata sa citesc ce se intimpla...si eu ma alatur celora care s-au declarat linga tine...te-am citit mereu cu placere si te-am admirat extrem de mult.

Nu iti pot dori decit ca sotul sau sa realizeze cit mai curind ca din razboi nu pierd decit copiii.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, sper ca tot calvarul asta sa se termine cat mai repede pentru tine si tu si copiii sa va gasiti din nou linistea. imi imaginez cat ti-e de greu si ce speriata esti, dar sunt convinsa ca tot ce zice/face sotul tau e numai ca sa te sperie. copiii au nevoie de mama iar tu esti mama minunata care va fi mereu alaturi de ei. curaj!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ina, un gand bun si o imbratisare si de la noi! Putere multa!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ioana, nu cred ca ai demonstrat vreo clipa ca ai fi o mama nepotrivita asa ca n-ai de ce sa te temi ca ai putea sa-ti pierzi copiii. Pentru ca nu exista nici macar acea "ne(sansa)" la un milion. Este ceva absurd si nu se va intampla, gata. Imi pare rau ca sotul - fostul sot- incearca sa-ti faca asta, calcandu-ti sufletul in picioare. Dar o sa fie bine, o sa treaca si perioada asta infernala.
Ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ioana,
zi-ne cand e procesul pt custodie si facem un flash mob cu pancarte cu ratza in fata tribunalului.

Mergi la inceput