Suportul comunitatii pentru Inaioana!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Inaioana, desi poate nu crezi, imi doresc din suflet sa treci cat mai repede peste toate aceste probleme.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Acum ne puteti VOTA! Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ioana scumpa... am ramas fara cuvinte...
tot ce pot sa spun e ca sunt alaturi de tine... sa ne spun cum te putem ajuta...

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Inaioana sa te intareasca Dumnezeu sa treci cu usurinta peste toate incercarile. Va doresc sa fiti sanatosi si tu si cei doi copilasi minunati iar cat de repede sa ramana totul doar o amintire, de care sa te poti detasa si sa-ti vezi de viata! Multe imbratisari si ganduri bune

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, si de la mine, multa multa putere si gandire pozitiva! Sa depasesti cu bine aceasta perioada nefericita! Copiii vor fi langa tine cu siguranta!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Ioana, esti prea puternica ca sa nu depasesti perioada asta dificila din viata ta:)

Hai, fruntea sus, gandeste pozitiv, aduna-ti toate argumentele .

Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Inaioana, imi pare tare rau de felul in care s-a dus pe apa simbetei ceva ce parea atit de frumos :(((((. Sint, sincer, dezolata :(.

Revenind la priopritatile absolute ale momentului, practic nu ai cum pierde custodia copiilor! Nu exista nici cea mai mica posibilitate!!! Curaj!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ioana, suntem alaturi de tine. Imi pare rau ca esti nevoita sa treci prin asemenea momente urate. Mult curaj...

Steluta (36w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ioana si de la mine o imbratisare calda . Si iti mai doresc sa treaca cit mai repede perioada asta. Multa putere!

m(7+) & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fii tare: pt copii dar si pt tine.
Gandeste-te cum te vezi peste 1 an. O sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Multa forta si capul sus,totul se va termina cu bine ai sa vezi!!Suntem alaturi de tine!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput