Suportul comunitatii pentru Inaioana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

si multe si de la mine.

Multa tarie, draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ioana, draga mea, sunt alaturi de tine.
Tu este cea mai extraordinara mama, esti trup si suflet pentru copiii tai, eu sper ca e doar o etapa prin care trece tatal lor acuma si ca-si va da seama curand ca asa ceva le-ar dauna mult prea mult copiilor.

Daca te pot ajuta cu ceva, te rog din suflet NU ezita!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Buna Inaioana, imi pare tare rau sa citesc despre problemele tale. Totusi marturisesc ca am rasuflat usurata cand am aflat despre ce este vorba, din titlu ma gandisem la....altele, mai rele. Sigur ca este greu pentru tine si pentru copii. Faptul ca sotul tau nu poate sa se poarte rational iti ingreuneaza tie situatia. Nu fiindca ti-ar putea lua copiii, asta nu poate, dar fiindca te streseaza (probabil asta si vrea, sa te faca sa te simti rau). Probabil nu-si da seama ca nu e bine nici pentru copii ca mama lor sa fie speriata, agitata...Poate, pana la urma isi va da seama, totusi...

In ceea ce priveste copiii, sunt foarte mici si vor ramane cu tine. Pentru ca sotul tau sa-i ia ar trebui sa dovedeasca niste lucruri grave, ca esti grav bolnava psihic sau consumi droguri...Si ar trebui sa dovedeasca nu cu martori, ci cu hartii...Stii foarte bine ca asta nu se poate. Repet, cred ca stie si el, doar ca acum vrea sa-ti faca rau si isi da seama ca iti face rau si cu amenintarea, mai ales daca iti spune, iti repeta, ca este convins ca va reusi.

Poate ar fi bine sa incerci sa-i explici ca ar fi bine pentru copiii vostri sa incercati sa ramaneti cat de cat prieteni in urma acestui divort si asta nu se poate daca te ameninta in felul asta. Daca nu te asculta pe tine, poate ar asculta o ruda sau un prieten apropiat. Fiind sotul tau presupun ca totusi nu este un om prost si ar putea intelege un pic de psihologie: daca te face sa tremuri luni de zile pentru copiii tai, dupa acest episod il vei ura atat de tare incat va fi dificil sa nu transmiti copiilor ostilitatea ta fata de el. Poate ar putea intelege ca prin aceasta lupta iti face rau azi tie, dar pe termen indelungat isi face rau mai mult lui, relatiei lui cu copiii.

Daca sotul tau nu renunta la ideea lui va fi o lupta urata. Suntem toate langa tine cu o vorba buna ca sa suporti cat mai usor aceasta lupta, sa ramai aceeasi si sa le oferi in continuare copiilor tai ceea ce le-ai oferit si pana acum, o mama buna, echilibrata si...vesela, pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Iti doresc si eu multa putere si rabdare. Nici eu nu vad cum ar putea sa obtina custodia copiilor. S-ar putea ca in spatele acestui interes al lui pentru copii sa se ascunda pure calcule materiale (casa, nu vrea sa dea alocatie pentru ei, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ma intrebam de ce nu iti mai gasesc raspunsuri nicaieri...

Fii puternica - asa cum esti de fapt! Suntem langa tine. Nici nu stiu ce altceva sa mai zic...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Inaioana,tot inainte

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Inaioana, si toate gandurile bune de la doua oradence care te inteleg
Dar stii vorba aia, mai rau sa nu fie , sanatosi sa fim sa le putem rezolva pe toate

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Inaioana, suntem alaturi de tine si stiu ca vei putea trece peste asta. Nu usor, nu fara lacrimi amare dar vei razbi, iar la sfarsitul razboiului vei ramane impreuna cu puii tai.Asa TREBUIE sa se intample, asa este normal.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput