Suportul comunitatii pentru Inaioana!
Raspunsuri - Pagina 9
ama_kaly spune:
Ioana, imi pare rau sa citesc ca treci prin momente atat de grele.Esti o femeie puternica, frumoasa si o mamica perfecta, ideala, nimeni nu poate contesta asta, sunt sigura ca totul se va rezolva in bine.Mi-am crescut copilul dupa sfaturile tale si mereu te-am admirat si ti-am cautat postarile aici pe DC.
Din pacate nu ne-am cunoscut personal, am fost colege de odisee la mamici de mai-iunie 2006 si pentru mine ai fost si vei ramane un model.Nu vreau decat sa-ti spun: MULTUMESC! si multa, multa putere sa treci peste asta! pt doi copii frumosi si pentru mamica lor!Eu de Seby (27 aprilie 2006)
Tweety7 spune:
Ina de cand am citit despre problema ta ma tot intreb ce-as putea sa-ti spun... Povestea voastra ma intristeaza mult. As vrea sa te pot ajuta cu ceva, as vrea sa te vad si sa te strang in brate (desi nu mi te pot inchipui deloc in postura de femeie care sa aiba nevoie de consolare). In mintea mea s-a cladit o imagine de femeie puternica, pe care nimic si nimeni n-o poate darama, o femeie care stie intotdeauna ce vrea, cand vrea, o femeie hotarata, care priveste exclusiv inainte si o mama minunata. Te pup cu mare drag si te astept sa ne mai scrii (ti se simte lipsa peste tot!!! )
Mami a Clarei (18.08.2006) si 16 saptamani
aida_o spune:
Draga Ioana,
N-ai cum sa pierzi copiii, eu nu cred ca se va intimpla asta. Realist vorbind, cred ca vi se va cere sa impartiti custodia - ceea ce, pina la urma, e totusi benefic pentru copii, ca ei sa isi poata vedea tatal si sa nu simta ruptura dintre voi ca pe o mare trauma. Important ar fi sa puteti sa va intelegeti ca niste adulti, adica si el sa realizeze ca a rupe copiii de mama este cea mai mare ambitie prosteasca, ar lovi in copii dintr-un orgoliu de-a dreptul pueril. M-as bucura sa ii vina mintea la cap...
Alexandra mea e nascuta cu o zi dupa Serghei (3 mai 2006), si ma pun in locul tau... cum sa te lase inima sa iei asa un copilas de linga mami? Partenerul tau (sau mai degraba fostul) trebuie ca se gindeste altundeva, decit la binele copiilor... iarta-ma ca-mi spun parerea asa de direct.
Eu zic ca trebuie sa tii fruntea sus, si sa fii increzatoare ca va fi bine. Pleaca "la razboi" cu mentalitatea invingatorului, ajuta! E bine ca protejezi copiii de ce se-ntimpla - inca o dovada ca tie iti pasa de ei.
Iti doresc rabdare, putere, si mai ales incredere in tine :) Barbatii, de multe ori, subestimeaza puterea unei mame.
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
roxana1974 spune:
Inaioana este cea mai puternica si cea mai desteapta fata pe care eu am vazut-o pe forumul asta!
lorelaim spune:
InaIoana - te-am citit intotdeauna cu placere si interes. Esti o femeie si o mama minunanata, cu mult suflet
Sa-tzi ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine prin aceasta incercare grea
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
gabi25 spune:
IOANA si eu am fost colega cu tine la mamici de mai-iunie...oricum nu asta e important. Vreau doar sa iti spun ca mi-ai fost intotdeauna draga pentru felul in care gandesti si ca ne asemanam in ceea ce priveste cresterea copiilor.
Ma rog pentru voi sa va fie bine si sa treceti cat mai usor peste aceasta cumpana. Nu iti pot dori mai mult decat sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de minunatiile tale....in rest sa fii convinsa ca va fi bine
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
dolcebaby spune:
Si eu sunt alaturi de tine, fata verde!
Ioana, esti o fata puternica si foarte desteapta, sunt sigura ca va fi bine pt voi.
Ma voi ruga pentru tine sa poti trece peste perioada asta urita!
Medeea76 spune:
Ioana, mi s-a facut rau la modul propriu citind titlul subiectului, ma gandeam ca oricine putea pati ceva rau, numai Ioana nu, speram cu inima batand cu putere sa nu fie totusi ceva foarte grav. Si nu e! Uf... Te cunosc de cand te-ai nascut, te-am admirat intotdeauna, si inainte sa incep sa te citesc pe forum, si mai ales dupa. Cand am aflat ca ai plecat din Ploiesti, parca mi-a plecat o prietena draga, desi nu ne-am mai vazut de multi ani, dar tot speram ca intr-o zi ne vom intalni cu piticii. Problema ta mi se pare foarte serioasa si trista, insa nu atat de grava, mai ales ca spui ca probleme exista de mai mult timp. Cat despre custodie, sa fim serioase...
Fii tu Ioana, cea pe care o cunoastem cu totii de pe forum, si vei iesi cu bine la lumina, Io(a)na!
Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
Editez: situatia nu e foarte grava vazuta din afara, sunt convinsa ca pentru tine e sfasietor, iti doresc multa putere.
Roxana Claudia spune:
Am stat deoparte de acest topic cu toate ca l-am urmarit cu interes...Ioana, noi am avut intr-adevar o mica disputa pe forum, dar cu toate astea recunosc ca ti-am citit cu viu interes toate postarile, si am admirat mereu felul tau de a scrie, si desi nu te cunosc, mi-am putut face o imagine despre tine. Nu pot sa te caracterizez altfel decat fiind O FEMEIE PUTERNICA, O MAMA IDEALA.
M-a socat din primul moment subiectul si, desi aici fetele spun ca nu e chiar asa de grav, eu cred ca e un moment de cotitura, poate pt ca si eu am trecut (in parte) prin ce ai trecut tu....
Va doresc sa se rezolve totul cat mai repede si mai bine, atat pentru tine cat si pentru ingerii tai.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
blackpanterro spune:
Ioana, imi pare rau ca treci printr-o perioada grea.Sper din suflet sa faci alegerile potrivite si sa treci cu bine peste tot.Si noi iti suntem alaturi
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."