Suportul comunitatii pentru Inaioana!
Raspunsuri - Pagina 10
andruskandu spune:
Draga Ioana,
sper din tot sufletul ca totul se va termina cu bine. Tu esti o femeie puternica si asa trebuie sa ramai! Copilasii tai au nevoie de tine asa!
N-are tatal puterea de a-i lua, cu toate pilele si sforile din lume. Mai ales ca nu sunteti casatoriti... din punctul asta de vedere trebuie sa intelegi ca nu poate fi altfel!
Nu te mai vrea? Ce daca? El pierde! Da, exista suferinta, pentru ca cred ca l-ai iubit si inca (poate)il mai iubesti, dar dragoste cu sila nu se poate... poate in acest fel se va deschide o alta portita pentru tine...
Da, va trebui totusi sa ramana tatal copiilor, legatura asta nu merita rupta, pentru ca cei mici vor suferi. Asta, bineinteles cu bucuriile si obligatiile aferente, dar atat...
Daca totusi va impacati.... intotdeauna va exista acel ghimpe - va ramane? - va pleca?
Oricum, sunt alaturi de tine, ma gandesc la tine si la puiutii tai, si sper ca vei iesi din acest impas cu bine, orice vei decide...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
ariel_7000 spune:
draga ioana, imi pare rau de tot pt. clipele acestea dureroase...sper din tot sufletul sa se rezolve bine...Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
sirimie spune:
Iti urez sa iei hotaririle cele mai potrivite si sa fii puternica! Imi pare rau ca ai probleme.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
catale spune:
Inaioana, te tin minte de cand m-ai ajutat candva cu un sfat foarte bun. Asa cum ai spus si tu, tatal copiilor nu are cum sa reuseasca. Fii puternica !
Claudelu spune:
Ioana, cum mai esti? S-au mai linistit apele?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cu%20inghetata%20din%20danonino&page=" target="_blank">Raul si Danonino:) avem concurs ! Multumim
sovietica spune:
Fortza, Ioana!
o admiratoare din umbra care a beneficiat de sfaturi citite in postarile tale
sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
cl spune:
Acum am vazut subiectul acesta si gandul mi-a fost la copilasi, boli... Bine ca sunt sanatosi!
Inaioana, iti doresc multa putere! Sa treaca cat mai repede cosmarul acesta, sa-l uiti si mai repede si sa fii fericita, alaturi de puiutii tai!
arleena spune:
ce m-am speriat cand am citit titlul.....bine ca sunteti sanatosi, asta e cel mai important.
inaioana imi pare tare rau ca treci printr-o asemenea situatie, nu meriti, dar ce sa facem, viata e nedreapta. oricum esti o FEMEIE super si sunt convinsa ca vei iesi cu bine impreuna cu copii din aceasta poveste.
daca putem sa-ti oferim cumva ajutor nu ezita, dupa cum vezi toata lumea te apreciaza si te admira aici.
pupici Katiei si lui Sergei.