Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Multumesc Ramona
Si vezi ca acush sare tantica asta de-a aparut pe aici sa-ti spuna ca nu ai cuvinte sa scrii mai mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pai mie-mi place sa spun mult, dar in putine cuvinte.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Gretchen - de unde ai tras concluzia ca ar fi o problema statutul de persoana publica al lui dragulescu? io am comentat pe marginea actiunilor si vorbelor lui doar...

chiar aici pe forum am ajutat la campanii umanitare in conditiile in care chiar era vorba de salvat viata unui copil, era o urgenta, in cazul dragulescu nu se punea problema asa, el a avut cativa ani de la diagnostic pana acum sa actioneze, hipoacuzia nu-i ameninta viata copilei... in cazurile urgente nu este timp de tranzactii imobiliare, asta nu era caz urgent... si daca citesti la umanitare o sa vezi ca niste parinti persoane nepublice s-au mutat in alta tara pt tratamentul puiului lor, oamenii au facut absolut tot in puterea lor sa-si ajute copilul, au apelat la altii numai cand au fost depasiti de sumele intr-adevar imense pt tratament, am un respect fara margini si o admiratie deosebita pt familia aceasta, intr-adevar s-au ajutat singuri si continua sa o faca 100%...

in articolul ala despre mutatul familiei dragulescu in casa noua se spune ca fetita are un an jumate si ca tatal a aranjat apartamentul cu ajutorul unui designer de interioare; da-mi voie sa ma indoiesc un pic de prioritatile lui... as mai fi stat cu chirie o vreme si as fi bagat aia o suta de mii in tratament pt copila mea...

dupa logica voastra a astora cu suflet mare ar fi trebuit acum doi ani sa fi deschis subiect pe forum sa cer si io bani de operatia pe inima... c-asa-i in tenis... mai bine recunosc singura ca de fapt ma roade invidia ca nu m-am gandit ca sa nu-mi ziceti voi

Mergi la inceput

Hai mai Voljena, ca nu stii de ce a actionat el asa si nu altfel. Poate ca la vremea respectiva era alta indicatie de tratament.
Eu de putine ori am avut norocul sa primesc diagnostic corect din prima.
Nu ti-a cerut ajutorul, eu de fapt n-am vazut sa ceara ajutor public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiriuc spune:

Voljena te admir pt rabdarea ta...sincera sa fiu, eu m-am lasat pagubasa dupa ce am vazut ca mesajele mele erau imposibil de priceput de catre anumite persoane...

Mergi la inceput

hai mai Ramona ca nu e vorba ca mi-a cerut mie. daca prietena noastra comuna X iti cere tie ceva (un serviciu nu neaparat bani) asa din comoditate, pe considerentul ca e mai usor sa faca altii efortul decat ea insasi io ii bat obrazul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiriuc

Voljena te admir pt rabdarea ta...sincera sa fiu, eu m-am lasat pagubasa dupa ce am vazut ca mesajele mele erau imposibil de priceput de catre anumite persoane...

io aici stau de vorba cu fetele ca la cafenea, nici acolo nu le-as da cu frisca pe oki ca au alta parere, ci as povesti pana mi-as epuiza argumentele... la urma ori ma conving ele pe mine ori io pe ele ori plecam acasa cum am venit fiecare cu parerea ei... dar sigur mai iesim la cafele impreuna, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu am citit ca diagnosticul fetitei a fost pus cand avea varsta de 2 ani. Voljena, de ce esti atat de incrancenata? E vorba despre o familie cu un copil bolnav, nu putem arata nici macar putina empatie, ca nimeni nu ne baga mana in buzunar cu forta?
Si in cazul fetitei Lianei Stanciu, unul de viata si de moarte, au fost aceleasi discutii.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiriuc spune:

[/quote]

Natasa: SA stii ca iesi in evidenta prin agresivitate, lipsa de umanitate, aroganta si batut apa in piua. Nu te maguli ca te-a remarcat lumea, si pe Becali il stiu toti.
[/quote]

Eu am starnit reactii vehemente aici, dupa cum vezi...maine-poimaine se va face un topic in care subiectul va fi : Chiriuc - cu inima sau fara inima?
Ha ha ha!!!

Mergi la inceput

Pai Voljena, asta e chestia, eu nu cred nici c-a fost comod, nici ca ar fi cerut bani. A depus cerere la Becali, dar n-a cerut bani in public.
Unii ar pedepsi-o pe fetita lui, pentru ca nu sint de acord cu Dragulescu.

Mergi la inceput