Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic
Raspunsuri - Pagina 8
Ancuta-Maria spune:
mi s'a facut efectiv scarba de ceea ce am citit. Pe cei carcotasi sa ii fereasca Dumnezeu de o asemenea nenorocire, sa nu ii aduca in postura de a "cersi", si sa ii mai faca si altii lenesi.
Eu cand m'am imbolnavit, aveam o firma care mergea binisor plus o masina straina. O duceam bine. Atat de multi bani am cheltuit prin spitale, incat am ramas ... fara nimic. Dar nimic. Nu aveam bani de o paine. Ei, stiti care au fost oamenii care m'au ajutat? Cei de la firmele concurente cu a mea. Da... mi s'a umplut contul intr'o saptamana ... Oare si pe mine m'au facut in fel si chip?
Cine vrea sa ajute - ajuta. Cine nu - cauta motive.
-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
voljena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover voljena, a dat capitalismul peste tine si l-ai imbratisat temeinic. Stai linistita ca banii nu vin de la stat ci din sistemul privat. Da statul trebuie sa dea anumite lucruri ca de-aia e stat ca sa aibe grija de cetatenii lui care platesc taxe. In mod particular nu agreez simboluri ale unei tari care se zbat cu probleme mari cand se poate sa nu fie asa. Ca sa iti balmajesti sufletul ranit de lume care asteapta lucruri de la stat, citeste multe stiri despre Africa. Acolo aia necompetitivi mor de foame. Selectie cum vrei tu. Nu e treaba ta sa decizi ce cale trebuia sa aleaga el in viata. Cred ca e nevoie de mult curaj sa mai concurezi la o olimpiada cand stii ca s-ar putea sa termini cu un esec. El a muncit pentru banii de operatie participand la aceste jocuri. Bad things happen to good people. Poate te lamureste cineva care locuieste in SUA cum e cu asigurarea medicala si cat acoperea asigurarea medicala acea operatie. Altfel vorbim vorbe. |
uite de aia nu se mai face romania mare si e plin forumul de subiecte avand ca tema nemultumirea fata de una si alta de se petrec pe acolo... statul ala cine e? superman?
io m-am operat aici pe asigurare privata care ma costa 'o mana si-un picior' in fiecare luna, nu mi-a dat statul nimic, desi platesc taxe, are si statul limitele lui si mai trebuie omul sa se ajute si singur... mi se pare mai sanatos asa si mai demn.
cat despre sistemul american is cat se poate de in tema ca am prieteni si neamuri acolo si stiu ca mai ales copiii pot intra in programe pilot, in grija fundatiilor sau a spitalelor.
el a participat, din pacate olimpiada nu mai este demult doar despre participare si era cazul la experienta lui sa fi stiut asta, nu-ti bazezi existenta pe o fractiune de secunda in care s-ar putea sa-ti iasa sau nu...
nonna76 - pana una alta vad ca becali s-a facut ca ploua desi am inteles ca a ajutat multa lume...
stefaniya spune:
Pacat ca se ajunge la astfel de discutii despre Dragulescu.Atunci cand el a participat,aici la tv au spus ca e favorit si au tot amintit de accidentul lui si s-a vazut clar ca a fost un exercitiu,nu prost,dar la disperare.Nici un ziar si nici la tv nu au scris urat de el,era vorbit doar de bine si se tot reamintea accidentul pe care l-a avut.Pana una alta,e treaba celor ce vor sa dea si nu vad de ce deranjeaza pe unii.Daca se deschide un cont,eu donez si fara nici un regret,omul asta mi-a adus bucurie cand a castigat o medalie,iar eu am avut cu ce ma lauda a doua zi.Si nu doar el,multi sportivi merita un ajutor,mai ales in momente din astea.
Sunt sigura ca boala fetitei nu necesita doar banii de operatie,sunt multe nevoi,medicamente,conditii pt copil...Cum sa puna bani deoparte cand tot timpul e nevoie de bani? Oare de ce sarim asa cand e vorba de salvarea vietii unui copil?
Au fost si vor mai fi cazuri cand au fost facute campanii pt a se strange bani pt coiii unor vedete,trebuie judecati pt asta?
hai sa fim mai buni si sa intelegem ca nu a cerut bani pt el ci pt copilul lui care cine stie,va fi doctorul de maine ce ne poate salva noua viata,sau altceva de care noi vom depinde.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
andruskandu spune:
citat din mesajul lui principe chiriuc draga,rusinea este mai mare ptru tara noastra si ptru oamenii care gandesc ca ar fi trebuit sa-i fie rusine, ca acest om a trebuit sa "cerseasca" ce i se cuvenea de drept. |
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
chiriuc spune:
??? Asta e tot ce ai reusit??? Un copy-paste si atat???? O ide proprie, originala, generata de tine, nu ai ???
stefaniya spune:
mai draga mai,uite ca ma bag eu in seama ca tot te enerveaza pe tine
Apropo,uite ce te baga lumea pe tine in seama ,toti si-ar dori sa pleci,mai putin pretena ta cu idei ca si tine
Parca ziceai ca ti-e sila,te-ai razgandit? Nu poti dormi fara sa te mai tiganesti putin?
Nu te mai stresa sa-mi zici ca ma ignori ca nu ma intereseaza,eu doar ma distrez putin
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
chiriuc spune:
Daca m-ar stresa neputinta intelectuala a celorlalti, acum as ,,cersi´´si eu ceva banuti pt a ma duce la un psiholog.Din fericire, posed un psihic f f sanatos si ma amuz teriiiiiibil.Cineva spunea ca daca prostia ar durea, f multa lume ar tipa...o fi aore adevarat?
Mersi ca-mi urmaresti toate postarile...inseamna ca am ceva de spus din moment ce,cel putin 2 persoane (parca mai era Andreea11 )ma urmaresc asiduu....Multumesc!
Gretchen spune:
Din fericire cei care gandesc negativ despre povestea asta sunt putini. Cel putin in forumul asta Putini dar patimasi, totusi. Si asta doar fiindca e vorba de o persoana publica. Iar toate persoanele publice sunt personaje negative, nu-i asa?
In articolul citat de mine nu se spunea ca Dragulescu ar cere bani. Eu am fost cea care a afirmat ca ar trebui ajutat. Si totusi, cineva a tras concluzia ca Dragulescu ar fi cersit. Altcineva afirma ca STIE cu certitudine ca Dragulescu dispune de suficiente fonduri care ar fi putut acoperi interventia, dar ca a preferat sa apeleze la mila publica. Of, Doamne, ce aberatie! Nici nu merita comentat!
M-a cutremurat oarecum incrancenarea cu care s-a lovit in el. Si asta doar pentru ca e Marian Dragulescu si nu un oarecare.
Si inainte sa-mi sara in cap acele persoane justitiare, as vrea sa le pun doar doua intrebari:
O familie demareaza o campanie umanitara pentru a strange bani sa-si salveze copilul.
1. Acea familie se numeste ca cerseste?
2. Va puneti imediat intrebarea daca acea familie nu are cumva si alte venituri care ar putea sa ii ajute, sau apartament de vandut (cel mai idiot argument dupa parerea mea), sau oportunitati de afaceri/posibile joburi care ar putea sa le aduca banii doriti? Sau, mai fain, ii acuzati ca ar fi putut sa isi gaseasca alte joburi mai bine platite si cu asigurari medicale mai "adevarate" in alta tara si nu ar mai fi ajuns in situatia asta?
Sau pastrati aceste argumente doar pentru persoanele publice, despre care nu stiti nimic, care nu v-au facut niciodata nimic, dar care merita balacariti doar pentru ca le-ati vazut fata la TV sau poza in ziare.
Natasa spune:
citat din mesajul lui chiriuc Daca m-ar stresa neputinta intelectuala a celorlalti, acum as ,,cersi´´si eu ceva banuti pt a ma duce la un psiholog.Din fericire, posed un psihic f f sanatos si ma amuz teriiiiiibil.Cineva spunea ca daca prostia ar durea, f multa lume ar tipa...o fi aore adevarat? Mersi ca-mi urmaresti toate postarile...inseamna ca am ceva de spus din moment ce,cel putin 2 persoane (parca mai era Andreea11 )ma urmaresc asiduu....Multumesc! |
SA stii ca iesi in evidenta prin agresivitate, lipsa de umanitate, aroganta si batut apa in piua. Nu te maguli ca te-a remarcat lumea, si pe Becali il stiu toti.