Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic

Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic | Autor: Gretchen

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Nu stiu cat de oportuna este deschiderea acestui subiect aici, insa aceasta stire aparuta azi intr-un ziar central m-a afectat mult.
Nu pun link spre articol, pentru ca nu as vrea sa incalc regulile forumului, dar puteti da o cautare pe internet si puteti citi amanunte despre cazul lui.
In acest articol se spune ca gimnastul Marian Dragulescu a imprumutat 40000 de euro pentru operatia fetitei lui in varsta de 4 ani, sperand ca va putea inapoia banii din prima la care se astepta daca ar fi castigat o medalie la olimpiada. Olimpiada la care a participat in ciuda sfaturilor medicilor si a problemelor la coloana pe care le are. (se zice ca nici un medic din tara n-a vrut sa-si asume responsabilitatea sa semneze ca el sa poata concura, a concurat pe semnatura unui medic american).
Insa... nu medalie --> nu bani --> imposibilitatea de a returna imprumutul.
Eu cred ca acest om ar merita sa fie ajutat. Dar n-am gasit niciunde o campanie pentru el.
Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Am vazut aseara la Realitatea ca exista un cont unde se pot dona bani. Tot aseara Cristian Topescu a spus ca un om de afaceri care vrea sa ramana anonim o sa-i dea banii necesari (40.000 euro, daca am inteles eu bine) lui Marian cand se intoarce in tara. Si guvernul am inteles ca da 20.000 euro.

Imi pare tare rau de Marian ca nu a reusit sa obtina nicio medalie, chiar merita. Tare mult a muncit insa parca e urmarit de ghinion.

Oricum FELICITARI pentru ceea ce a facut pt gimnastica masculina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Oh, nu stiam asta.
Dar e o veste buna. Ma bucur mult ca va fi ajutat.
Eu am un enorm respect pentru sportivii de performanta (altii decat fotbalistii). Si ma doare cand vad in ziare titluri in care se scrie "cutare sportiv a dezamagit" sau "cutare e terminat".
Si ma doare si cand vad ca se intampla faze de genul: azi castiga o medalie si e erou national, maine ia locul 5 si e injurat de toata lumea si numit "ratat" si "nulitate". (S-a intamplat in urma cu cativa ani cu Camelia Potec, parca. Nu luase medalie la un concurs si gata, era insultata in presa si de catre ziaristi si de catre cititori) Ca sa nu mai zic ce comentarii urate citesc despre Nadia...
De ce nu stim sa ne respectam campionii? De ce ne place sa aruncam cu noroi in ei in momentul in care nu ne mai sunt de folos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Imi pare rau pentru el.Intr-un fel e si normal ca a ratat,la ce presiune era asupra lui.Importatnt e ca fetita lui sa se faca bine.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Suntem alaturi de el..din pacate doar sufleteste...pe mine sincer m-a facut de multe ori sa fiu mandra ca-s ROMAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

In aceasta seara, la Obsevator, a fost anuntat ca s-au strans banii necesari pentru ca Dragulescu sa isi achite datoriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ce absurd ca un gimnast de talie olimpica sa nu isi permita sa isi opereze copilul. Felicitari pentru initiativa omului de afaceri, chit ca e Becali.

Stie cineva daca fetita lui a fost operata si daca acum e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu cred ca e Becali. Aseara nu s-a spus numele lui.

Fetita e operata insa rezultatele apar in timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

De ce nu ne respectam oamenii care ne reprezinta tara? De ce nu cultivam aceasta forma de patriotism?
Riscam sa nu mai avem romani capabili de sacrificiul suprem pt. o tara care nu-i onoreaza pe eroi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pe linga faptul ca trebuie respectati, ei trebuie sa aiba recompense financiare. Dragulescu n-a reusit sa ia aurul, dar este un gimnast recunoscut pe plan mondial, are saritura care ii poarta numele, e chiar un deschizator de drum in gimnastica.
La 27 de ani are probleme serioase de sanatate.
Normal ca nu sint medalii la olimpiada. Recompensele nu sint pe masura efortului depus.
Nu e normal ca un sportiv atit de valoros sa ajunga la mila publicului sau a unor oameni de afaceri. E o rusine!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Riscam sa nu mai avem romani capabili de sacrificiul suprem pt. o tara care nu-i onoreaza pe eroi.

pai cum vine asta b.nica...tu vrei onor pt eroi sa faca altii sacrificiul suprem...sau cum vine asta?
cel mai bun exemplul e ala personal.

Mergi la inceput