Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

este tare greu sa ai un copil bolnav,si sa nu poti face nimic pt el este si mai greu..ii inteleg perfect atitudinea si il apreciez,ma bucur ca intr-un final a reusit,ca parinte esti in stare de orice sacrificiu,chiar daca nu ai siguranta ca vei reusi...
despre noi aici.....
http://forum.desprecopii.com/forum.asp?TOPIC_ID=124757

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiriuc spune:

No offense pt Dragulescu, pe care il admir din punctul de vedere al unui sportiv, dar totusi mi se pare patetic si umilitor pt el, ca barbat si ca tata, sa spuna ca in intreaga lui cariera nu a fost in stare sa puna deoparte MACAR 40.000 euro pt zile negre.Nu ma intelegeti gresit, stiu ca sportivii de la noi nu sunt recompensati sau nu primesc atat de multi bani ca cei din afara, dar sa vii pe postul national si sa pui ca...,,of, imi pare rau ca nu am luat aurul pt ca am luat nist bani cu imprumut si am mizat pe medalie...''mi se pare patetic.Sincera sa fiu, eu nu cred ca el nu a avut ceva banuti pusi deoparte.Eu cred ca a vrut sa starneasca mila oamenilor sau sa forteze mana autoritatilor sportive sa/i dea si lui ceva.In ambele cazuri,este rusinos pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chiriuc, dar tu stii ca Dragulescu a primit 40.000 in toata cariera?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Chiriuc, dar tu stii ca Dragulescu a primit 40.000 in toata cariera?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiriuc

No offense pt Dragulescu, pe care il admir din punctul de vedere al unui sportiv, dar totusi mi se pare patetic si umilitor pt el, ca barbat si ca tata, sa spuna ca in intreaga lui cariera nu a fost in stare sa puna deoparte MACAR 40.000 euro pt zile negre.Nu ma intelegeti gresit, stiu ca sportivii de la noi nu sunt recompensati sau nu primesc atat de multi bani ca cei din afara, dar sa vii pe postul national si sa pui ca...,,of, imi pare rau ca nu am luat aurul pt ca am luat nist bani cu imprumut si am mizat pe medalie...''mi se pare patetic.Sincera sa fiu, eu nu cred ca el nu a avut ceva banuti pusi deoparte.Eu cred ca a vrut sa starneasca mila oamenilor sau sa forteze mana autoritatilor sportive sa/i dea si lui ceva.In ambele cazuri,este rusinos pt el.

dar, nu e asa, cand vedetele x si y ne cer ajutor pt copiii lor nu e umilitor...?
Uite oameni ca tine isi bat joc de oamenii de valoare pe care ii avem. Ca tot noi ii aducem in situatia de a se umili, dar ne'a dezamagit, deci nu merita.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

No offense pentru tine, dar nu ai inteles nimic. In situatia in care ai un copil bolnav cred ca apari oriunde sa-l salvezi si nu e absolut nimic umilitor in asta. Daca tu esti invatata cu multi bani si 40.000 de euro sint un fleac, asta e alta problema, dar sa consideri ca e rusinos ce a facut el e absolut jenant. Si da, autoritatile, tara ar trebui sa invete sa-si respecte valorile reale si sa le dea si altceva decit stringeri de mina si diplome. Si daca ar fi primit banii astia in toata cariera lui, nu avea dreptul sa-si ia o casa, sa-si creasca copiii decent, trebuia sa puna la ciorap "MACAR 40.000 de euro" cum o spui cu atita aroganta? Este putin zis lipsit de suflet si rusinos mesajul tau, arata ori ca nu ai empatie cu un parinte care sufera pentru puiul lui, ori ca sfidezi orice amarit care nu face economii de zeci de mii de euro.

Mergi la inceput

http://www.zzum.ro/arhivalibertatea/2006-02-20/Dragulescu-sa-mutat-in-apartament-de-100000-euro.shtml

Dragulescu s-a mutat in apartament de 100.000 euro

Marian Dragulescu s-a mutat in casa noua. In urma cu o saptamana, el s-a mutat impreuna cu iubita sa, Larisa si cu fetita lor in varsta de un an si patru luni, Beatrice Maria, intr-un apartament cochet, cu trei camere, din zona Complexului Lia Manoliua€¯.

La 25 de ani, sportivul care a adus zeci de medalii olimpice, mondiale si europene pentru Romania a facut cea mai mare investitie din viata lui.Mi-am amenajat-o asa cum am vrut eu. Mi-am spart mai multi pereti, mi-am prelungit balcoanele si mi-am angajat un designer de interior pentru restul amenajarilor. De mic mi-am dorit un jacuzzi si abia acum am reusit sa mi-l cumpara€¯, ne-a declarat Dragulescu. Intregul proces, inclusiv cumpararea apartamentului, l-a costat pe Dragulescu 100.000 de euro.

Interesant e faptul ca multiplul campion a locuit pana acum cu chirie. Poate surprinzator pentru unii, castigurile din gimnastica sunt mici, mai ales in Romania.Muncim doi ani, ne rupem oasele, iar daca prindem un aur la europene, primim de la statul roman 3.000 de euro. Daca e la mondiale, suma este de 12.000 de euro. Faceti si voi socoteala de cate medalii de aur ai nevoie pentru a-ti cumpara o casa. In viata mea nu am primit nimic de la nimeni. Ma mir cand imi vad colegii care locuiesc in provincie ca sunt facuti cetateni de onoare si ca primesc o bucata de pamant pentru a-si ridica o casa. In Bucuresti nu se intampla lucrul asta¯, a mai spus Marian. De altfel, din cauza programului foarte strict de antrenamente, el nu a putut sa-si dezvolte o afacere, dar spune ca intentioneaza sa-si deschida un magazin de haine. In plus, ca sa-si rotunjeasca veniturile, e in discutii cu mai multi sponsori ai caror imagine vrea sa devina.

Votat de mai multe ori cel mai bun sportiv al Romaniei, Dragulescu spune ca e mult mai cunoscut in strainatate decat in Romania.

In 2002 el a primit premiul Hall of Fame pentru cel mai bun sportiv din lume, din partea Associated Press si a aparut de cateva ori pe coperta unor reviste sportive din Statele Unite.Am primit mai multe oferte de a antrena in America si asta pe bani foarte buni. Deocamdata, vreau sa mai prind Olimpiada de la Beijing, dupa care sa ma retrag. Sper sa pot antrena aici si sa nu fiu nevoit sa plec, pentru ca iubesc prea mult aceasta tara. Aici sunt prietenii si familia mea¯.

Intre el si Larisa a fost dragoste la prima vedere

Marian Dragulescu a cunoscut-o pe Larisa cu trei ani in urma, la Resita, acolo unde aceasta este nascuta. S-au cunoscut intr-o discoteca, prin intermediul unui cerc comun de prieteni pe care gimnastul l-a creat in perioada in care se antrena acolo. Povesteste ca i-a placut la ea absolut totul si ca a fost dragoste la prima vedere. Interesant este ca Larisa habar nu avea cine este Marian, cu toate ca acesta era deja cunoscut in toata lumea datorita succesului in gimnastica. Relatia lor s-a desfasurat, o perioada, la distanta, dupa care Marian i-a propus sa vina la Bucuresti sa locuiasca impreuna. Asta in conditiile in care in peisaj aparuse Beatrice Maria, fetita lor. Un nume frumos, daca ne gandim ca si Adrian Mutu ar fi vrut sa i-l dea copilului sau.

Beatrice are aptitudini de gimnasta, cu toate ca are doar un an si patru luni. Mi-as dori sa ma urmeze in cariera, dar sunt constient ca gimnastica este un sport care necesita foarte multe sacrificii. Asa ca o las pe ea sa aleaga¯, spune Dragulescu.
Marian, Larisa si Beatrice au trait un Revelion de vis in acest an, in Egipt. A fost o vacanta binemeritata pentru sportiv si un mod excelent de a recupera alaturi de familie timpul petrecut la sala de sport.

Poftim??? El are casa de 100.000 euro, se plimba prin Europa, petrece Revelionul in Egipt si apoi spune ca nu are bani si ca s-a imprumutat???? Dar de ce nu s-a gandit sa-si vanda casa, ca sa plateasca operatia? Presa si autoritatile sportive ar fi facut un mare caz din asta ( oricum au facut) si nu s-ar fi ajuns pana la a-si vinde cu adevarat casa, pt a-si plati datoriile. Tot s-ar fi gasit cineva sa-l ajute, asa cum s-a si intamplat de altfel...Dar nu-mi veni mie la tv sa-mi spui ca imprumutul a fost ultima solutie si faptul ca nu ai luat nici o medalie te-a adus intr-o situatie fara iesire.Dupa cum se vede, solutii sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Chiriuc daca deschizi bine ochii vezi ca e un articol din 2006! Daca tu esti clarvazatoare si poti sa stii ce-ti rezerva viitorul, eu cred ca Marian nu e! Deci, nu avea cum sa stie ce va fi nevoit sa faca in 2008 pt copilul lui, astfel incat sa nu plece in concediu in Egipt pt a pune bani la ciorap.
Cred ca nu ai alergat nici macar o tura de stadion in viata ta, si nu ai facut o ronda daca vorbesti asa. Tu nu stii cata munca sta in spatele acestor oameni care pentru 1 minut cat este cantat imnul national, ne fac sa ne simtim mandrii de noi, ca natie.
Tu nu stii cata munca, cat efort, cata transpiratie este pe acesti sportivi si cat de putin sunt rasplatiti. Daca ti se pare mult ca locuieste intr-un apartament de 100 000 de euro, cand un apartament intr-un bloc nou e la 450 000 euro, nu stiu ce sa mai cred despre tine.
Nu ti-as dori sa ajungi in asemenea necaz, incat sa-ti risti propria sanatate ducandu-te la un concurs de asemenea anvergura, si apoi sa fi catalogata ca ,,cersetoare".
Il cunosc personal, pe Marian am fost colegi de facultate si este un tip extraordinar, nu s-ar cobori la a cersi mila! Tot ce as vrea ar fi sa-i vezi palmele si apoi sa vorbesti.
Mi-ar fi RUSINE, in locul tau!!!!!
Nu ne apreciem valorile, nu ne apreciem pe noi ca oameni!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:

http://www.zzum.ro/arhivalibertatea/2006-02-20/Dragulescu-sa-mutat-in-apartament-de-100000-euro.shtml

Poftim??? El are casa de 100.000 euro, se plimba prin Europa, petrece Revelionul in Egipt si apoi spune ca nu are bani si ca s-a imprumutat???? Dar de ce nu s-a gandit sa-si vanda casa, ca sa plateasca operatia? Presa si autoritatile sportive ar fi facut un mare caz din asta ( oricum au facut) si nu s-ar fi ajuns pana la a-si vinde cu adevarat casa, pt a-si plati datoriile. Tot s-ar fi gasit cineva sa-l ajute, asa cum s-a si intamplat de altfel...Dar nu-mi veni mie la tv sa-mi spui ca imprumutul a fost ultima solutie si faptul ca nu ai luat nici o medalie te-a adus intr-o situatie fara iesire.Dupa cum se vede, solutii sunt.

Cata invidie!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Asta era si ideea, Kid.DACA IN 2006 ISI PERMITEA ATATEA LUCRURI SI AVEA ATATIA BANI, IMAGINEAZA-TI CATI ARE ACUM, ca doar nu a facut sport de performanta pe pachete de tigari.
Nu sunt invidioasa, slava Domnului,doresc tuturor sa aiba macar pe jumatate din cate am eu, doar ca nu inteleg cum unii vin si cersesc mila altora, spunand ca nu au ce sa faca, ca nu mai au nici o solutie, in schimb nu doresc sa renunte absolut deloc la confortul lor.Adica, eu sa raman si cu masina, si cu,casa,eventual sa ma duc si de Revelionul asta pe undeva, dar daca s-ar putea sa-mi dea cineva niste bani.Si referitor la medalie:stii proverbul cu vanzarea pielii ursului din padure...

Mergi la inceput