Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic
Raspunsuri - Pagina 3
chiriuc spune:
Andreea11, fiecare isi alege drumul in viata asa cum considera. Nimeni nu l-a obligat sa faca sport de performanta.Si nu cred ca este chiar atat de plans, din punct de vedere financiar.Si daca tie iti tresalta inima in piept de emotie atunci cand il vezi pe podium si chiar crezi ca este normal ca altcineva sa-i plateasca datoriile, vezi ca s-a deschis un cont pe numele lui, ii poti dona ce suma doresti.As fi tare curioasa sa aflu daca esti capabila de un asemenea gest.Stii, sa vorbesti despre soarta ,,crunta´´a cuiva nu te costa nimic, dar ia sa te vedem daca intr-adevar iti bagi mana in buzunar si dai ceva.
dodo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiriuc Asta era si ideea, Kid.DACA IN 2006 ISI PERMITEA ATATEA LUCRURI SI AVEA ATATIA BANI, IMAGINEAZA-TI CATI ARE ACUM, ca doar nu a facut sport de performanta pe pachete de tigari. Nu sunt invidioasa, slava Domnului,doresc tuturor sa aiba macar pe jumatate din cate am eu, doar ca nu inteleg cum unii vin si cersesc mila altora, spunand ca nu au ce sa faca, ca nu mai au nici o solutie, in schimb nu doresc sa renunte absolut deloc la confortul lor.Adica, eu sa raman si cu masina, si cu,casa,eventual sa ma duc si de Revelionul asta pe undeva, dar daca s-ar putea sa-mi dea cineva niste bani.Si referitor la medalie:stii proverbul cu vanzarea pielii ursului din padure... |
Eu zic asa: nu stim ce ne rezerva viitorul..Sa dea Dumnezeu ca tu sa fii inteleapta si sa pui bani la ciorap, ca nu se stie cind vei avea nevoie de ei pt sanatatea ta/familiei, nu ca acest nechibzuit, care uite, in nemernicia lui, n-are bani sa-si opereze copilul. De unde stii tu ca si casa aia de 100mii, pe care tot bati moneda, nu e pusa garantie pt. vreun alt imprumut? Sau tu i-ai facut bilantul contabil pe anul trecut si stii citi bani are in portofel si apare pe post ca un nesimtit sa cerseasca Dar de Lavinia Milosovici ce ai de zis? Ca si ea a trecut prin situatie asemanatoare cu fetita ei..Mai multa empatie nu strica..la urma-urmei nu ti-a scuturat nimeni buzunarele, daca vrei/poti, ajuti, daca nu, macar un cuvint de incurajare face minuni...Tu crezi ca de cuvinte ca ale tale are el nevoie acum?
kid spune:
citat din mesajul lui chiriuc Asta era si ideea, Kid.DACA IN 2006 ISI PERMITEA ATATEA LUCRURI SI AVEA ATATIA BANI, IMAGINEAZA-TI CATI ARE ACUM, ca doar nu a facut sport de performanta pe pachete de tigari. |
Scrie in articol cat e platit pt munca lui. Si imi imaginez ca pana in 2006 a strans si el suficienti bani ca sa reuseasca sa isi ia un apartament...
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
chiriuc spune:
Mai, dar de ce nu donati si voi ceva? Vad ca la vorbe sariti cu totii,dar ia faceti voi un club aici, pe site, strangeti-va voi toti astia cu suflet mare si faceti ceva pt el?! Sti ceva, eu sunt satula de polemici de acest gen: cum isi exprima cineva o opinie, cum sariti si spuneti ca nu are inima sau mai stiu eu ce.Dar voi, voi ce faceti in afara de a vorbi???? Actionati si ajutati-l!
kid spune:
Eu nu am spus ca nu ai inima cand ai scris ca o solutie mai buna ar fi fost sa isi vanda apartamentul ca sa plateasca operatia, cred ca ai inteles gresit. Initiatoarea topicului a propus o campanie de strangere de fonduri, dar nu a mai fost nevoie, s-a rezolvat problema banilor.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
chiriuc spune:
Raspunsul meu era pt dodo si andreea11, amandoua avand o reactie exagerata.Si totusi, pt ca ele sa-si demonstreze sufletul mare, ar putea sa mai doneze ceva (in ciuda faptului ca aceasta campanie, care nici macar nu a inceput, s-a si incheiat).Tu crezi ca ele o vor face? eu sincer ma indoiesc.O seara buna!
Ramona J spune:
Eu n-am vazut in articolul ala sa spuna ca apartamentul e achitat. Cine-si cumpara apartament cu banii jos?
In fine, nici nu e important. Chiar in citatul dat de tine scrie cam cit valoreaza o medalie, deci nu inteleg de ce te miri ca nu a avut bani pentru operatie.
La cei 27 de ani ai lui a realizat mai multe decit cele mai multe dintre noi si rasplata nu e pe masura.
Eu sper ca-i baiat destept si ca va pleca unde i-o fi mai bine, sa lase patriotismul la o parte, ca nu-i tine de foame si uite ca nici nu i se respecta sacrificiile.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
dodo spune:
citat din mesajul lui chiriuc Raspunsul meu era pt dodo si andreea11, amandoua avand o reactie exagerata.Si totusi, pt ca ele sa-si demonstreze sufletul mare, ar putea sa mai doneze ceva (in ciuda faptului ca aceasta campanie, care nici macar nu a inceput, s-a si incheiat).Tu crezi ca ele o vor face? eu sincer ma indoiesc.O seara buna! |
Nu cred ca trebuie sa-ti dau tie socoteala pe cine ajut/cum ajut. Nu toata lumea se bate cu caramida-n piept. Si ideea nu era sa scoti TU bani din buzunar, ci sa nu mai judeci oamenii conform standardului TAU de valori. Si cu ce am exagerat, ma rog, cind ti-am scris ca nu ti se cere tie DECIT putina intelegere pt. un om aflat la necaz, care in ciuda articolului vechi de 2 ani fluturat de tine poate azi e dator vindut si speranta la recompensa materiala data de o medalie l-ar ajuta? Ce e exagerat in asta? Tu cind faci un imprumut te gindesti ca pioate miine te concediaza si nu mai ai cum sa-l rambursezi? Nu cred, cred mai degraba ca te astepti sa te scoata girantii din necaz
dodo spune:
citat din mesajul lui chiriuc Mai, dar de ce nu donati si voi ceva? Vad ca la vorbe sariti cu totii,dar ia faceti voi un club aici, pe site, strangeti-va voi toti astia cu suflet mare si faceti ceva pt el?! Sti ceva, eu sunt satula de polemici de acest gen: cum isi exprima cineva o opinie, cum sariti si spuneti ca nu are inima sau mai stiu eu ce.Dar voi, voi ce faceti in afara de a vorbi???? Actionati si ajutati-l! |
Pai vaz ca tu esti singura Gica-contra, tu ai venit cu polemica la topic si tot tu sari in sus ca ti se raspunde...Anyway, bine ca s-a gasit modalitatea de a-l ajuta pe Dragulescu. pt cel/cei care au donat banii, oricine ar fi ei!
iuliana spune:
Cu ocazia acestei olimpiade am auzit si un caz al unei gimnaste- Oksana Chusovitina ... are 33 de ani). Cindva reprezenta Uzbekistanul si fosta URSS. Acum 6 ani baietelul ei era bolnav de leucemie...nu bani de tratamente si nici posibilitati de tratat boala in tara ei. I s-a oferit tratament gratuit in Germania. Tratamentul a costat 200000$ , piece of cake fata de 50000$, nu? Fata s-a mutat cu familia ei acolo acum 6 ani, copilul a supravietuit (are 9 ani) dupa nu stiu cite sedinte de chemoterapie si e sanatos acum. La olimpiada asta a reprezentat Germania. Normal, nu?...mai ales cind cei din tara ta se dau la fund cind ai mare nevoie de ajutor. In schimb tu cistigi medalii si ii reprezinti ca ei sa se bata cu pumnul in piept cu "ce sportivi buni avem".
Si eu as fi facut pe dracu' in patru sa imi salvez copilul de la moarte...poate ca as si cersi daca asta ar fi ultima solutie. Ce parinte care-si iubeste copilul nu ar face asa ceva?
Asa ar fi trebui sa faca si Dragulescu!!!!!!! Atunci ar fi fost acuzat de ne-patriotism:))...ceva mai rau decit "cerseala", nu?