Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiriuc spune:

Exact asta spuneam eu DODO: ,,Anyway, bine ca s-a gasit modalitatea de a-l ajuta pe Dragulescu. pt cel/cei care au donat banii, oricine ar fi ei!´´
De-alde d´´astia ca tine care sar in sus si dau din gura....cu gramada!! Eu mi-am exprimat parerea, privitor la acest subiect, in schimb vad ca tu ma critici pe mine pt asta, dar tu nu sari sa-l ajuti, nu faci nimic pt asta,ci multumesti ca l-au ajutat altii.Eu macar sunt cinstita si spun ca nu sunt de acord cu modul in care a ales el sa ceara bani(si sa nu-mi spui mie ca nu s-a gandit ca-i va sari lumea in ajutor, daca vine pe post cu lacrimi in ochi sa spuna cate sperante isi pusese in castigarea medaliei), ca nu cred ca el nu are bani(asta inseamna ori ca a muncit pe bete de chibrit, ori ca a fost nechibzuit)si ar fi putut foarte bine sa se duca la ORICARE BANCA DIN ROMANIA sa faca un imprumut, asa cum fac mii de oameni di tara asta care au un salariu de zece ori mai mic decat al lui.Dar sustin in continuare ca nu a dorit sa se lipseasca de confortul lui si a mizat pe mila oamenilor( ceea ce se si vede, in acest topic).Din punctul meu de vedere, eu am incheiat acest subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiriuc

Exact asta spuneam eu DODO: ,,Anyway, bine ca s-a gasit modalitatea de a-l ajuta pe Dragulescu. pt cel/cei care au donat banii, oricine ar fi ei!´´
De-alde d´´astia ca tine care sar in sus si dau din gura....cu gramada!! Eu mi-am exprimat parerea, privitor la acest subiect, in schimb vad ca tu ma critici pe mine pt asta, dar tu nu sari sa-l ajuti, nu faci nimic pt asta,ci multumesti ca l-au ajutat altii.Eu macar sunt cinstita si spun ca nu sunt de acord cu modul in care a ales el sa ceara bani(si sa nu-mi spui mie ca nu s-a gandit ca-i va sari lumea in ajutor, daca vine pe post cu lacrimi in ochi sa spuna cate sperante isi pusese in castigarea medaliei), ca nu cred ca el nu are bani(asta inseamna ori ca a muncit pe bete de chibrit, ori ca a fost nechibzuit)si ar fi putut foarte bine sa se duca la ORICARE BANCA DIN ROMANIA sa faca un imprumut, asa cum fac mii de oameni di tara asta care au un salariu de zece ori mai mic decat al lui.Dar sustin in continuare ca nu a dorit sa se lipseasca de confortul lui si a mizat pe mila oamenilor( ceea ce se si vede, in acest topic).Din punctul meu de vedere, eu am incheiat acest subiect.

Inca o data, nu sint obligata sa-ti destainui tie pe cine am ajutat si ajut! Dealtfel, am citit abia azi postul lui Gretchen, cind problema deja are solutie insa fii convinsa ca sint destule persoane care nu fac din ajutor o metoda de a se evidentia...Si e bine ca te retragi de la topicul asta, modul tau de a gindi nu-ti face cinste ca om, esti lipsita de empatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Iar eu stiu ca sportivii nu au "salariu". Primesc bani doar daca aduc medalii. Si din cate am citit eu, apartamentul lui Dragulescu era deja pus la bataie pt un imprumut.
Una peste alta, Chiriuc, du'te mai bine si doneaza pt Mutu, ca saracu' la ce salar mic mic primeste, are datorii catre nu stiu ce club de fotbal...
Cum poti ma sa spui ca atunci cand ceri ajutor pt copilul tau, "cersesti"?
Sa te tarasti pe jos si sa iti torni cenusa in cap, si tot nu as gasi nimic umilitor, daca asta ar salva viata copilului meu.
Si ma faci sa rad chiriuc, ne aduci un articol din 2006... tie nu ti s'a intamplat niciodata ca intr'un an sa iti mearga f bine financiar, si in urmatorul sa fie dezastru? Daca nu, bravos. Eu cred ca unele din noi stim ce inseamna sa nu ai. Tu nu.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Am mai spus ca am adus un art din 2006 tocmai pt a sublinia ce standard de viata are,pt ca din cele spuse de voi ar fi vreun amarat.Si daca acel ap valora in 2006 100.000euro, acum ar valora cel putin 250.000euro.Nu ma intereseaza nici cati bani are el, nici ce face cu ei, ci am fost surprinsa de modul in care a pus el problema privitor la suma care ii lipseste.
Referitor la faptul ca ar fi un bun patriot ca nu a plecat din tara, cunoasteti proverbul,,cum iti asterni, asa dormi´´.A fi un bun roman nu inseamna neaparat sa nu pleci din tara ta, ci sa obtii rezultate extraordinare indiferent de locul unde esti si sa nu uiti ca esti roman.Toti stim ca la noi nu sunt conditiile cele mai bune pt a face sport de performanta, dar asta nu inseamna ca nu poti sa te duci in alta parte unde sa-ti pui in evidenta valoarea si sa si profiti de pe urma acestui lucru.Ca pe altii nu-i duce mintea sa se gandeasca la acest lucru...imi pare rau pt ei. Si Doroftei s-a antrenat in afara, dar intotdeauna in ring afirma ca lupta pt Romania, iar la finalul carierei a revenit in tara.Acelasi lucru il face si Lucian Bute care pt a avea performante activeaza la un club din strainatate, dar intotdeauna cand i se ia interviu nu uita sa spuna ca este roman.
In alta ordine de idei,am dreptul sa-mi exprim parerea, tu ai dreptul sa nu o iei in considerare.Si empatia mi-o pastrez pt oameniicu adevarati amarati si care totusi gasesc solutii( vezi emisiunea,,Dansez pt tine´´si mai sunt si altele de acest gen).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Chiriuc vad ca-ti place sa te certi cu toata lumea! Ai abia 27 de postari siesti o adevarata revolutionara.
Nu inteleg tu de ce nu ti vinzi apartamentul pt a infiinta un adapost pt cainii strazii, pt a nu fi eutanasiati???? Asta pt a gasi cu adevarat solutii........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Imi cer scuze ca am deviat de la topic, insa sfaturile cu vindeti casa cand esti o somitate in tara respectiva, mi se par de-a dreptul mizere!!!!
Adik poporul roman nu poate face nimik pt o valoare de-a sa????!!!!!!! Ba din contra il judeca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

In 2003 gimnasta germana Oksana Ciushovitina, la aproape 30 de ani s-a intors in sala de sport ca sa-si salveze fiul bolnav de leucemie http://www.click.ro/Sport/a-facut-gimnastica-pentru-ca-fiul-ei-sa-mai-traiasca

Ma gandeam ca poate si ea putea sa-si vanda casa dar a ales sa lupte.

Iar Dragulescu nu a cersit si nu a facut public cazul fetitei lui decat dupa olimpiada si nici nu a fost initiativa lui. El a ales sa lupte, sa se intoarca in competitie. presiunea insa nu l-a ajutat foarte tare.

Cei care au copii si poate s-au luptat pentru viata lor inteleg ca nimic nu le poate sta in cale parintilor!!!

Mergi la inceput

Andreea11 iti multumesc pt importanta pe care mi-o acorzi, vad ca deja ma monitorizezi...Nu cred ca Marian Dragulescu poate fi numit ,,somitate´´.Somitate poate fi numita Ana Aslan sau Traian Vuia sau Marie Curie, oameni care prin descoperirile lor au revolutionat lumea, nu Marian Dragulescu.El poate fi numit un bun sportiv, campion olimpic si...atat.

Ceea ce mi se pare interesant este ca multi actioneaza in spiritul turmei, adica nu inteleg ce scriu eu aici , in schimb vin cu sentimentalisme de gen ,,daca ai fi in locul lui...´´, ,,daca ai avea copilul bolnav...´´, ,,mare patriot, mare caracter´´, ,,n-are salariu, e platit la medalii´´si tot asa. Voi poate ca nu stiti ca este inspector MAI si are un salariu nu bun,ci bunicel.Poate ca nu stiti ca este platit si de clubul la care activeaza.Poate ca nu stiti ca ia bani din reclame ( ultima reclama a facut-o pt Artrostop).

Buuuun.Si eu, stiind toate acestea, trebuie sa ma simt vinovata cumva ca nu cred ca nu are bani si ca eu cred a a facut acest lucru tocmai pt a forta mana autoritatilor sa-i dea ceva sau ca a mizat pe credulitatea unora? In ochii mei nu este o persoana credibila.Pe de alta parte,daca intr-adevar nu are bani, cu atat mai rau.Eu inteleg ca multi se ghideaza dupa ,,Carpe Diem´´, dar viata nu se termina ,,azi´´, ci mai este un ,,maine´´la care trebuie sa te gandesti.

Mergi la inceput

Andreea11 in momentul in care voi iesi in public sa fac lobby pt adaposturi pt animale, fii sigura ca prima data eu voi da exemplu.Nu voi milita pt ele si pt dreptul lor la viata si nu as cere ajutorul populatiei, fara ca eu sa nu fac un prim pas in aceasta directie...Prin extrapolare, gandeste-te cum ar fi trebuit sa procedeze ,,somitatea´´de care vorbesti tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu stiu exact cit platesc "Artrostop" sau MAI, dar chiar crezi ca putea sa puna la ciorap 50000 de Euro?
Daca ar cistiga macar suma asta pe an, m-as intreba si eu de ce nu are bani sa plateasca operatia fetitei.
Pina una-alta a avut si el probleme de sanatate, ma gindesc ca nici alea nu se rezolva chiar gratuit.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput