Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui voljena io zic ca nu au bani si pt ca romanilor le este mai usor sa ceara decat sa munceasca, stiu ca-s multi amarati care nu au posibilitatea unui job care sa-i plateasca omeneste dar nu e cazul sportivilor de valoarea astora, cred ca s-au si lasat cumva pe tanjala in baza mentalitatii romanesti ca daca au luat o medalie acum trebuie sa-i tina statul pe viata pe ei cu familiile lor cu tot. |
Ti-a cerut tie bani? Ca mie nu...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
voljena spune:
el singur zise ca ceru la becali, n-avu adresa mea, nici pe a ta probabil...
io zic ca daca el in viata s-o facut sportiv de performanta... are si el un IQ acolosa... sa-ti dai sanatatea pe bani e nebunie de la inceput.
azi citeam de dubla medaliata cu aur la inot, fatuca de 19 ani din uk, nu a avut sponsor, se antreneaza in bazin de 25 de m, ala olimpic find de 50 m... asa ca nu i-a dat statul nika... acum abia vor incepe sponsorii sa-i bata la usa.
de ce mereu aud chestia asta cu sa dea statul?
nadia si teodora s-au intors la bela cand s-au dezmeticit.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui principe "romanii prefera sa ceara in loc sa munceasca" adica a se intelege.."Dragulescu a preferat sa ceara in loc sa munceasca"...dar ca sa reprezinti o tara la o olimpiada nu este o munca? oare daca acest om era stimulat de tara lui si ii trimiteau fata sa o opereze ,fara ca el sa-si mai bata capul ,oare nu era mai in forma si avea mai multe sanse sa castige la aceasta olimpiada?oare stressul nu este si el un factor care reduce fortele intr-o competitie? Exact. Shawn Johnson a luat medalia de argint la individual compus. Cu toate astea ea e milionara de mai multa vreme, in special datorita sponsorizarilor (stiu ca are de la Coca-Cola). Ea e o campioana care-si permite sa-si rezolve problemele de sanatate din banii ei. Nu exista nici un respect pentru sportivi, nu sint rasplatiti financiar nici pe departe pe cit merita, nu li se creaza conditii suficient de bune, dar sint huliti daca nu vin acasa doldora de medalii. Mata Emma lupta iar cu cancerul http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i |
Ramona J spune:
citat din mesajul lui voljena el singur zise ca ceru la becali, n-avu adresa mea, nici pe a ta probabil... io zic ca daca el in viata s-o facut sportiv de performanta... are si el un IQ acolosa... sa-ti dai sanatatea pe bani e nebunie de la inceput. |
Exact! Uite de aia merita recompense materiale.
Cred ca nu-i nici primul si nici ultimul care apeleaza la Becali. Dar nu ne-a cerut noua bani, a declarat si el unui ziarist of-ul lui. De acolo uite ca v-ati gasit destui sa-l faceti cersetor, lenes, asteapta sa-l tina statul, etc. Pai daca in Romania sportivul nu cistiga din sponsorizari, nu cistiga de la stat... de ce ne mai miram ca nu mai sint medalii?
Cum zici si tu... cine e nebun sa-si mai lase copilul sa faca performanta?
Ramona J spune:
Voljena, daca te-a impresionat fata care n-a gasit in Anglia o piscina ca lumea, uite aici o poveste si mai interesanta:
http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/track_field/news?slug=cr-somalirunners082408&prov=yhoo&type=lgn
voljena spune:
din pacate sportul amator e specie disparuta chiar si la olimpiada, uite cine participa/castiga la tenis de exemplu...
Clover spune:
voljena, a dat capitalismul peste tine si l-ai imbratisat temeinic. Stai linistita ca banii nu vin de la stat ci din sistemul privat. Da statul trebuie sa dea anumite lucruri ca de-aia e stat ca sa aibe grija de cetatenii lui care platesc taxe. In mod particular nu agreez simboluri ale unei tari care se zbat cu probleme mari cand se poate sa nu fie asa. Ca sa iti balmajesti sufletul ranit de lume care asteapta lucruri de la stat, citeste multe stiri despre Africa. Acolo aia necompetitivi mor de foame. Selectie cum vrei tu.
Nu e treaba ta sa decizi ce cale trebuia sa aleaga el in viata. Cred ca e nevoie de mult curaj sa mai concurezi la o olimpiada cand stii ca s-ar putea sa termini cu un esec.
El a muncit pentru banii de operatie participand la aceste jocuri. Bad things happen to good people.
Poate te lamureste cineva care locuieste in SUA cum e cu asigurarea medicala si cat acoperea asigurarea medicala acea operatie. Altfel vorbim vorbe.
mihaela77O spune:
Doamne ,cata rautate!sa va fereasca dumnezeu de a avea un copil bolnav,si sa nu il poti ajuta!oare de ce o fi lumea atat de rea?
despre noi aici....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Nonna76 spune:
Imi pare rau pentru Dragulescu, e un mare talent si ar fi meritat o medalie.Dar lucrurile nu se intimpla mereu cum vrei tu.Poate si-a dorit prea mult, poate presiunea asupra lui a fost prea mare.Am auzit ca dupa concurs a plins toata noaptea. Cu siguranta nu si-a dorit medalia numai pentru bani.Olimpiada e odata la 4 ani iar peste 4 ani el nu va mai putea concura.
Imi pare rau ca se scriu asemenea lucruri despre el, cu siguranta nu a cerut de la oamenii simpli, ar fi gasit el o solutie.Ca a cerut lui Becali mi se pare ok. Becali e de-al lor, din lumea sportului . Sportivii de obicei se ajuta intre ei.
Oricum eu n-am auzit nimic spus de el referitor la banii primiti , doar ce a declarat sotia lui.