Drăgulescu “şi-a amanetat” aurul olimpic
Raspunsuri - Pagina 10
voljena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Teodora D. Eu am citit ca diagnosticul fetitei a fost pus cand avea varsta de 2 ani. Voljena, de ce esti atat de incrancenata? E vorba despre o familie cu un copil bolnav, nu putem arata nici macar putina empatie, ca nimeni nu ne baga mana in buzunar cu forta? Si in cazul fetitei Lianei Stanciu, unul de viata si de moarte, au fost aceleasi discutii. Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil. |
io am empatie pt copila dar asta nu inseamna automat ca trebuie sa-i trec cu vederea lui ta-su orice in numele acestei empatii... io n-am pomenit absolut nimic de fetita lianei stanciu tocmai pt ca nu cred ca suporta comparatie...
pana la 2 ani parintii nu au observat ca a mica nu aude/vorbeste? pe a mica nu a vazut-o nici un medic pana la 2 ani? da' unde traiau? in varful muntelui? sau parintii erau ocupati cu design-ul interior?... na ca nu ma pot abtine, sorry... a mea a vorbit mai tarziu si desi nu dadea semne ca nu aude am dus-o la cativa doctori sa vad daca e vreo problema, sigur pana intr-un an, nu mai stiu exact ca-s 16 ani de atunci...
nu e incrancenare ci doar iritare cu toti astia persoane publice sau nepublice care au impresia ca universul ar trebui sa se roteasca in jurul lor, ca toata lumea are o datorie sa le rezolve lor problemele...
principe spune:
Voljena,
Nu-ti inteleg iritarea,ai grija sa nu-ti faca rau la inima ...serios vorbind.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
arminad spune:
pana la 2 ani parintii nu au observat ca a mica nu aude/vorbeste? pe a mica nu a vazut-o nici un medic pana la 2 ani? da' unde traiau? in varful muntelui? sau parintii erau ocupati cu design-ul interior?... na ca nu ma pot abtine, sorry... a mea a vorbit mai tarziu si desi nu dadea semne ca nu aude am dus-o la cativa doctori sa vad daca e vreo problema, sigur pana intr-un an, nu mai stiu exact ca-s 16 ani de atunci... nu e incrancenare ci doar iritare cu toti astia persoane publice sau nepublice care au impresia ca universul ar trebui sa se roteasca in jurul lor, ca toata lumea are o datorie sa le rezolve lor problemele... |
Daca inteleg eu bine ,tu incerci sa spui ca omul asta stia ca are un copil bolnav si in loc sa il opereze si-a decorat apartamentul.Pai nici un parinte din lumea asta n-ar face asa ceva .Iarasi ,de unde stii tu ca nu au dus-o la medic asa cum ai facut si tu .De unde stii tu ce i-au spus medicii si ce fel de teste i-au facut .
Daca tu ai avut norocul sa ai un copil sanatos si medicul la care te-ai dus tu sa-ti confirme asta ,de ce nu te pui in situatia in care ti-ai fi dus copilul la medic si medicul ti-ar fi spus ca e in regula cind de fapt nu era.Sunt pline ziarele si dc-ul de greseli de diagnosticare ,de vieti distruse ,irosite din neglijenta ,autosuficienta medicilor .
In alta ordine de idei tu stii exact cum se diagnosticheaza ceea ce are fetita lui Dragulescu ,la ce virsta ,cind se recomanda implantul si alte amanunta d-astea ?
chiriuc spune:
Revista SANA:
Dac#259; nu este depistat#259; #351;i tratat#259; la timp, pierderea de auz la un copil poate avea efecte adverse în dezvoltarea vorbirii copilului #351;i abilitatea lui de a înv#259;#355;a. Pierderea de auz conductiv#259; poate fi corectat#259; cu ajutorul chirurgiei sau a tratamentelor medicale.
În majoritatea cazurilor, oricum, aparatele auditive sunt singurele metode de ajutor în cazul pierderilor de auz. Acestea sunt recomandate mai ales pentru pierderile de auz neurosenzoriale.
În zilele noastre exist#259; o larg#259; varietate de aparate auditive în care reproducerea sunetelor se poate modela în func#355;ie de pierderea de auz #351;i nevoile pacientului.
Este important de re#355;inut c#259;, chiar dac#259; aparatele auditive nu readuc auzul normal, îmbun#259;t#259;#355;esc abilitatea de auz considerabil în toate situa#355;iile, oferind posibilitatea unei vie#355;i împlinite. În plus, progresul tehnologiei face ca aparatele auditive de ultim#259; genera#355;ie s#259; fie aproape insesizabile.
Legislatia in vigoare prevede ca pretul protezelor auditive este suportat de Casa Asigurarilor de Sanatate.
Hm...cred ca olimpicul nostru planuia o re-decorare a casei cu banii stransi la cutia milei...sau cine stie, un alt revelion in Egipt...
voljena spune:
citat din mesajul lui Ramona J Pai Voljena, asta e chestia, eu nu cred nici c-a fost comod, nici ca ar fi cerut bani. A depus cerere la Becali, dar n-a cerut bani in public. Unii ar pedepsi-o pe fetita lui, pentru ca nu sint de acord cu Dragulescu. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
uite ca de la subiectul asta mi-a venit o idee: ia sa o scot io pe fie-mea de pe asigurarea medicala, mai fac si io o excursie la egipt pe banii aia, si cand o fi nevoie gasesc io pe forum binevoitori sa ma ajute cu plata tratamentului... multam fain, renunt si la contabil ca gasesc idei mai faine pe DC...
si nu cer nici io, numa' deschid un topic cu lacrimile in oki si va pove necazul meu... merci anticipat pt ajutorul acordat.
si acum la modul serios io consider ca fiecare copil este mai intai si mai intai responsabilitatea parintilor si mai apoi a familiei largite si a societatii.
voljena spune:
citat din mesajul lui principe Voljena, Nu-ti inteleg iritarea,ai grija sa nu-ti faca rau la inima ...serios vorbind. Mata Emma lupta iar cu cancerul http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i |
merci de grija , dar, repet, io am si asigurare medicala
Teodora D. spune:
ia sa o scot io pe fie-mea de pe asigurarea medicala |
Fiica ta e asigurata in Romania sau pui semnul egal intre asigurarea in Marea Britanie si cea de aici? Esti chiar atat de rupta de ceea ce se intampla in Ro?
In alta ordine de idei, fiica lui Dragulescu nu vorbeste si nu aude si a avut nevoie de o OPERATIE costisitoare, nu de un banal aparat auditiv. Dar cand e rea-vointa, nicio explicatie nu e de folos, nu-i asa? Ca doar omul a avut nerusinarea sa se duca in vacanta in Egipt, in loc sa fie prevazator si sa se gandeasca cum un copil care nu vorbeste la un an si ceva poate fi surd si in loc sa anticipeze ca el insusi va avea grave probleme de sanatate! Ce Egipt i-a trebuit? Ce apartament?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
arminad spune:
Eu cred ca tu esti chiar incrincenata si mai ales complet neinformata.
Hai sa te lamuresc eu cum e treaba
http://www.scribd.com/doc/122515/Telemetrie
Deci zice acolo in link-ul ala ca implantul cohlear se recomanda in cazul pacientilor care beneficiaza deloc sau putin de pe urma dispozitivelor auditive.Deci una sunt dispozitivele auditive pe care le deconteaza sistemul de sanatate si alta e operatia de implant cohlear.
Mai departe...zice mai jos in articol "In Romania virsta la care se depisteaza hipoacuzia este intre 3 si 4 ani.
As mai adauga ca nu toti copiii raspund favorabil sau in acelasi mod ,ca lupta familiei incepe de-abia dupa operatie .
Sa-ti dea d-zeu parte doar de sanatate si tie si familiei tale sa nici nu afli vreodata ce inseamna cu adevarat o astfel de drama.
voljena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arminad
Daca inteleg eu bine ,tu incerci sa spui ca omul asta stia ca are un copil bolnav si in loc sa il opereze si-a decorat apartamentul.Pai nici un parinte din lumea asta n-ar face asa ceva .Iarasi ,de unde stii tu ca nu au dus-o la medic asa cum ai facut si tu .De unde stii tu ce i-au spus medicii si ce fel de teste i-au facut . Daca tu ai avut norocul sa ai un copil sanatos si medicul la care te-ai dus tu sa-ti confirme asta ,de ce nu te pui in situatia in care ti-ai fi dus copilul la medic si medicul ti-ar fi spus ca e in regula cind de fapt nu era.Sunt pline ziarele si dc-ul de greseli de diagnosticare ,de vieti distruse ,irosite din neglijenta ,autosuficienta medicilor . In alta ordine de idei tu stii exact cum se diagnosticheaza ceea ce are fetita lui Dragulescu ,la ce virsta ,cind se recomanda implantul si alte amanunta d-astea ? |
asa cum tu nu crezi ca un parinte si-ar decora casa in loc sa-si trateze copilul nici io n-am crezut ca un parinte isi poate ucide copilul dar a trebuit sa o accept si pe asta caci realitatea e alta decat aia roz din imaginatia mea in care toata lumea e la superlativ.
si pana la urma io-s tot toma necredinciosu' care refuza sa creada ca omu' n-a avut nici macar o parte din suma necesara de a trebuit sa imprumute tot.
ma bucur pt fetita ca a ajuns la operatie si ca are sansa sa fie ok dar as fi scos palaria in fatza parintilor daca-i vedeam ca ar fi facut un efort mai mare decat sa se planga de soarta.
Ramona J spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui voljena
uite ca de la subiectul asta mi-a venit o idee: ia sa o scot io pe fie-mea de pe asigurarea medicala, mai fac si io o excursie la egipt pe banii aia, si cand o fi nevoie gasesc io pe forum binevoitori sa ma ajute cu plata tratamentului... multam fain, renunt si la contabil ca gasesc idei mai faine pe DC... si nu cer nici io, numa' deschid un topic cu lacrimile in oki si va pove necazul meu... merci anticipat pt ajutorul acordat. si acum la modul serios io consider ca fiecare copil este mai intai si mai intai responsabilitatea parintilor si mai apoi a familiei largite si a societatii. |
Ai rastalmacit totul. El n-a "deschis topic cu lacrimile in oki". Au fost alte persoane care au facut chestia asta si sper ca nu se vor simti ofensate de acuzatia ta.
Eu am citit ca el a imprumutat o parte din suma, nu toata suma.
Tu refuzi sa-i dai "benefit of the doubt". Daca ai vazut oameni care-si ucid copiii, nu esti dispusa sa accepti ca ei reprezinta doar o minoritate?
The best thing you can do for your children is to love your wife.