Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Ralumat spune:
Buna dimineata!
Tocmai am terminat de ros 2 castraveti si m-am gandit ca, inainte de a ma apuca serios de lucru, sa ridic subiectul pe pagina 1.
O zi minunata tuturor!
Ralumat spune:
Chit ca scriu numai eu pe pagina 20, pana s-o indura April de mine sa deschida capitol nou.....acum imi scot parleala pentru saptamanile de absenta de pe forum.
Am profitat de pauza de pranz si am bagat un epilat rapid, la o Igiena din zona. Si am avut un soc teribil (in bine): m-a costat de 3 ori mai putin decat plateam la un salon prapadit de cartier. Cred ca ma voi transforma in client fidel la tanti asta. Si-asa nu imi iau pauza de masa de obicei.....
Haideti ca incep sa le bat la cap pe colege, sa mergem sa mancam. Am legume la cuptor (vinete, dovlecei, ceapa, ardei, rosii). Si mai fac si o salata de rosii si castraveti. Azi incerc sa mananc exclusiv legume.
Revin inainte sa plec acasa....
Brigit spune:
HIHIHI!
Ralu, aici April-receptie!
Bravo, vad ca te tii bine, si de dieta si de transmisiuni speciale de pe frontul de lupta cu kg!
Bag capitol nou azi!
Ma bucur tare mult ca esti mai libera si mai poti sa iti faci si un epilat in pauza. Eu cu epilatul ma rezolv singura cu epilatorul, m-a facut o tipa nasol, si era chiar inainte de nunta mea, ma iritasem pe picioare cam rau , ca a fost ceara fierbinte, era si f cald si mie imi cam transpirasera picioarele si mi-a "smuls " si o pelicula fina-fina de piele. Lucru pe care nu l-am observat in seara aia, dar a doua zi dimineata aratam de parca as fi fost oparita. Noroc cu crema de galbenele, ca m-am dres pana la eveniment, ma epilasem miercuri. Daca m-as fi epilat vineri cred ca m-as fi simtit ca naiba, rochita de la cununia civila fiind scurtuta.
Eu mananc f light zilele astea ca nu prea am pofta, cred ca de la caldura, fara sa pretind ca tin vreun regim. Inca nu am motive reale de ingrijorare, vad ca ma tin bine de 55 de kile, mai scap si cate o inghetata din cand in cand. La apa de dimineata -pe care o consum sub forma de ceai nu am renuntat nici macar in concediu.
Revin
April
Emma are nevoie de ajutor !
larissa_79 spune:
Aruncati o privire si aici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Brigit spune:
Larissa, cutremurator!
Apreciez enorm ce faci pentru micuta Alexia. Stiu ca putin cu putin se strange marea, da numai 8000 de euro s-au strans dupa campaniile la TV... Doamne ca mult mai e pana la 150.000....
cu E111 nu e nici o sansa tinand cont ca operatia s-ar face intr-o tara din UE?
pun de capitol nou acum
April
Emma are nevoie de ajutor !