Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 19
a_alinta spune:
v-ati ascuns????
nu-mi vine sa cred ca de o saptamana nu a mai trecut nimeni pe aici....
venisem si eu sa plang pe umarul vostru, mi s-au naruit toate visele cu casuta noastra si ce vad??? ... ca nu am pe umarul cui sa plang...
fetelor eu ma retrag oficial...
va doresc tot binele din lume!!!
bretonica spune:
alintatooooooooooo nu fa prostia sa te retragi,ce ne facem fara tine...si mai ales eu,ce ma fac fara tine ...plingi pe umarul meu ca este loc....nu mai fi suparata pentru casa,hai ca o sa aveti timp de toate, iti spune una care nu sta mai bine ca tine...unde este surioara mea dintr-o alta viata?...doar nu vei vrea sa ma abandonezi asa,si nu numai pe mine...pe noi toate..hai te rog intoarce-te....pupa printesa din partea mea si pe tine te pup de nu te vezi...ramai cu noi...si eu sunt intr-o depresie de numai...hai hai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Anuska spune:
A_alinta, nu mai fi asa suparata!
Lumea e in concedii, cu treburi.....
Vine ea toamna si sa vezi ce incepem iar in forta dieta, care mai de care.
Tu daca esti suparata, vino si plange-te aici; dupa cum vezi mai e citit subiectul si mai te sustinem!
Inteleg de ce esti amarata; si noi ne chinuim de ceva timp sa ne luam o casa si la fel cand mi se pare ca vad soarele dupa colt, dispare in cea mai totala eclipsa..... Dar asta e viata, trebuie sa luptam, sa muncim, sa alergam, sa.......
Hai, nu plecaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
neatza!
Alintato, sa stii ca io-ti fac galerie puternica, doar sa te intorci. Te inteleg ca esti necajita, insa o sa vezi ca o sa te simti mai bine daca iti versi off-ul cu noi. Da-te-ncoace ca iti facem noi terapie, ai sa vezi!
Eu am disparut ca magaru in ceata, stiu. In primu rand imi face forumul feste, uneori nu ma pot loga, alteori nu ma lasa sa scriu mesajele..In plus mi-a iesit si vacanta pe nas, ca de trei saptamani de cand ne-am intors nu imi revin deloc la ritmul firesc al vietii cotidiene.
Breto, Anusca, Isa, Aida, si toate fetele dragi de pe topic-pupici nenumarati pt voi. De Dorotesa mai stie cineva-ceva?
April
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Postez-deci exist!
Iacata ca am descoperit reteta-scriu in word si dau copy-paste! In editorul de mesaje al forumului dupa cateva caractere se blocheaza toata smecheria si - au revoir!
Noi ne pregatim de zor de botezul nasicului mic, pe 9 vine trupa de olandezi, iar noi ne vom muta la ai mei ca sa mai "cazam " din oaspeti in vastele noastre apartamente- ca tot vorbeati de case. Deci: avem 2 camere "mari" si "late", deja eu nu ma mai gandesc si nici nu mai sper ca vom avea o alta casa mai mare. Multumesc lui D-zeu ca le avem si pe astea si ca am reusit sa ne facem ceva conditii la tara sa ne bucuram de aer curat si de natura. Astea-s vremurile pe care le traim, imi dau seama ca altii nu au nici macar atat si deja ma simt norocoasa.
Deci Alintato, sfatul meu e sa incerci sa iesi din starea cea rea provocata de dezamagirea cu prima incercare de a va stabili in cuibul vostru. Undeva acolo, exista o casa care va asteapta si va fi a voastra. Mai trebuie sa o cautati, nu va descurajati!!!!
Bretonico, mai ai musafiri? Mai zi doua vorbe de tine!
Anuska, voi sunteti tot prin plimbari? Ati reusit sa faceti escapada in doi pe care o planuiai?
Isa- ce se-ntampla draga mea, e mai rau in vacanta decat in timpul scolii? Ia vin incoace si spune-ne daca te-ai investigat si ce faci in continuare. A, si asteptam de la tine si relatari cu pregatirile de nunta.
Dan_ny, Aida-v-ati epuizat dupa "concert"? hai, pe topicul nostru repejor, promit ca bag si capitol nou daca nu ma tradeaza forumul.
April
Anuska spune:
April, nu sunt in plimbari din pacate..... si nici n-am reusit sa efectuam escapada in doi nici la mare, nici la munte....
Avem amandoi o perioada ffffffff aglomerata la servici, d-aia nici n-am mai semnat condica p-aici...... Nici nu-mi vine sa cred ca e vara si ca muncim atat.... Noroc ca fetele mai stau pe la bunici si cand ajungem acasa mai bagam un somn si mai ne revenim, ca altfel am pica precum mustele...
Am avut 2 sapt de concediu, dar parca nici n-au fost.... MAI VREAU!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
bretonica spune:
PREZENT.....ALINTATOOOOOOOOO......PUP FETITELE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Ralumat spune:
Hello tuturor fetelor!
Ce faceti, sunteti in vacanta? Eu mai am 3 saptamani pana intru in concediu. Vor fi saptamani mai lejere, cu stat la birou....asa ca promit sa fiu zilnic alaturi de voi.
Despre dieta...eu sunt tot acolo ...100 kg. Azi incep din nou. Tinand cont ca nu am nici o deplasare in urmatoarele 2 saptamani, nici vreun musafir pe care sa trebuiasca sa-l duc pe la restaurante, ce-mi mai trebuie e doar vointa. Doamne ajuta! Se mai baga cineva, sau voi beneficiati de vacanta si la dieta?
Va pup si va provoc la vorba!
P.S. Se baga cineva la capitol nou?
Brigit spune:
hello-hello!
Ralu, wellcome back! Ma bag eu la capitol nou da mai intai tre sa imi promiteti ca mai si scrieti Asa ca astept sa umpleti pag 20 cu promisiuni si apoi
Alintato, da un semn de viata !
Isaaaaaaaaaaaaaaa, am mare nevoie de tine! In sept vrem sa ajungem la Gura Raului si n-am gasit pe net nimik legat de traseele care se pot face prin Cindrel.Hai, baga un ochi incoa si sfatuieste-ma ce mai pot vedea p-acolo ca daca stau 7 zile fara sa fac nimik ma-ntorc cu 7 kile-n plus.
Va pup pe toate de nu va vedeti!
PS: Daca nu v-ati vazut numele mai sus sa stiti ca nu va trec absenta cu vederea, puneti mana si semnati condica mai des!
April
Ralumat spune:
Doua vorbe inainte sa plec: mi-e foameeeee!!!!!
Azi am incercat zi exclusiva de fructe. Aproape un kil de nectarine, juma' de pepene galben. Mai am 2 nectarine pe care ma gandesc sa le rad in drum spre casa, iar diseara nimic. Offf, tare greu e inceputul. Si cand ma gandesc ca de fapt trebuie sa ma inarmez cu ambitie ca sa trec macar peste prima luna, ca sa se vada rezultatele adevarate. Altfel, risc sa ma imbat cu apa rece, ca si in celelalte tentative de Superdieta- pierd rapid in prima saptamana, dupa care scap intr-o abatere, care da in alta, si ajung la porceala, si iar la 100.....offffff!
Gata, plec. Trec prin Piata Sudului sa m aprovizionez cu legume - maine mi-am propus zi exclusiva de legume.
April, macar cand am o perioada mai lejera la job, sa mai scriu si eu....asa ca probabil saptamana asta umplu eu pagina 20 . Ca pe urma o iau de la capat- drumuri in tara, in Franta...totul neschimbat, ca nu mi-a iesit pasienta cu celalalt job. Ce sa fac, astia suntem, cu astia defilam!