Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Anuska spune:
Ma simt mult mai bine, aproape sa spun ca sunt ok, dar mai am nitel.....
Foame la ora asta? Pai eu am bagat neste cirese si o nectarina si gata masa de seara!
Luni sper sa reintru in forta.... ca mai am doar 5 kg pana la tinta.... Si asa sora-mea a zis ca nu-i place de mine ca m-am subtiat la fata... si eu cand i-am spus ca la 1,65, ideal ar fi cam 58 kg, m-a intrebat daca vreau sa fiu manechin...
Dar eu acum tind la un 65 si apoi sa stau nitel p-acolo, apoi mai vad eu daca nu-mi schimb planurile. Oricum ma simt mai bine acum in pielea ea, parca altfel ma uit la mine in oglinda...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
UF! in cap mai sunt! Multam de pupici! Uite si de la mine un mare ca sa-ti treaca de foame!
Poze cu familionu'
Anuska spune:
Hai ca ma duc si eu la nani, ca dimineata imi dau fetele scularea, ce le pasa lor ca eu bantui pe net in loc sa dorm....
Mai vb de dimineata!
Poze cu familionu'
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
In primul rand LA MULTI ANI ! cu sanatate , fericire si plini de iubire si intelegere pentru Bunicutza noastra minunata! Care va sa zica ai avut chef in ziua de raport! Biiiineeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Cand ai nitel timp zi de robotul ala de facut salata de varza, ca si eu sunt in cautare de ceva care sa-mi faca varza "fidelutza".
Apoi, conform calculelor mele (atentie, nu va bazati pe ele, de fapt fetele vechi stiu ca sunt total paralela cu tot ce inseamna stiinte exacte) zilele astea ar trebui sa o serbam si pe Mercedes. Din ce a scris am dedus ca saptamana asta SIGUR e ziua ei, insa nu stiu daca a fost sau urmeaza.
Asa ca Mercedes- sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de toti cei dragi tie, si sanatate ca-i mai buna de cat toate!!!
Bunicutzaaaa!!!!Mercedes!!!
April
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
La multi ani si de la mine Bunicuto!
Dar cam imprastiata lumea pe aici!
Dany nu te astepta la alergat ca nici eu nu ma avant asa tare! Da.. ma refeream la pas mai vioi!
Breto... mai poti mama draga sa canti?! Acum hotaraste-te pt cine candti, pt romanaia sau imnul foamei! Apropo, auzisem pe la radio ca vor sa schimbe imnul tarii ... ia da-le o idee la oeamenii astia, poate le place
pe toate si weekend placut!
Brigit spune:
Asaaaaaaaaaaaa,
acum ca am trimis mesajul festiv, ia ca sa va trag nitzelus de urechi - nu pe toate!!!!- pentru neprezentare la raport.
In ordinea numerelor de pe tricou decretez absenta nemotivata si pentru :
-Silvana - Coana Lotereaso, zau daca nu ma superi! Dai mesaj ca te simti rau si dupa aia ne lasi cu ochii in soare asteptand un mesaj. Da si tu unu, cat de mic, laconic, zi-i "mi-i bine", sau-ceea ce nu doresc sa aud "mi-i rau" ; da zi ceva sa stim ca mai traiesti fato!
- Aida- bey io pe tine te urmaresc-asa ca stiu ca sunteti iar acasa. Hai, arunca o vorba la fete ca te iau la bice acusi.
- Anda - mai e nevoie sa zic ca sunt SU-PA-RA-TA rrrrrrrrrrrrrrrrrrrau da tot pe tine? Vreau sa vii mai des pe la noi, ce-i cu tine?
- Oana- pai bine dragutzo, tu esti campioana noastra pana acusi, ce faci, in loc sa iti pazesti locul fruntas vrei sa iei penalizare pe motiv de neprezentare? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
- Ralu- bey, tu iar ai plecat brambura pe coclauri? N-ai zis ca ne iei cu tine pe SMS? Vezi ca iti dau dedicatie cu melodia aia cu ti-am promis-c sa te iau cu mine/dac-o fi sa plec.... Bani de bilet n-am da s-a inventat tehnologia asta moderna. Ia baga un ochi acilea!!!!
-Chichisor, pai cand sa-ncepi dieta n-ai mai scris? Eu tot nu pot sa cred ca ne-ai tras clapa si n-ai mai venit in clubul nostru, o gasca de gagici asa hotarate cum suntem noi !
-Alintato, vezi ca te-am lasat la urma IN-TEN-TI-O-NAT. Pai corect e ce-ai facut, ia zi? Ne-ai lasat sa ne obisnuim sa bem cafelutza citind postarile nocturne ale alintatei (iesea asa, un fel de alintaroma ) si apoi ai plecat fara o vorbulita? sau te vorbisi cu Silvana sa ne lasati in asteptare?
Hmmmmmm, nu-i a buna, zici ca-i greva generala pe-aici!
April
Brigit spune:
Isa, ce faci, gata serbarea de sfarsit de an? Vad ca iti faci aparitia si ne zici si bye-bye. Wellll, it's not fair!!!!
Carolinaa, sa ne zici cand intri in focurile examelor, sa tinem pumnii!
Anuska, Breto, am lipsit la apel aseara, de cand cu campionatul asta noi avem program de umblat brambura. Azi-noapte am ajuns acasa la 2 noaptea iar barbate-miu era f linistit pana cand a realizat ca azi e vineri, nu sambata cum credea .
Dan_ny, da, ai ghicit, resedinta mea de vara e la tara . Azi e vineri si mi-e ciuda ca nu plecam, din cauza de meci, pen ca e la 7 si n-am avea cum sa ajungem in timp util. Insa maine dimineata am intins-o, e un loc care mie imi place grozav si care contrasteaza puternic cu betoanele din Bucuresti. Si unde ajungem in 45 de minute de la iesirea din Bucuresti. Insa uneori din motive de trafic facem 2 ore de la noi de-acasa si pana ajungem in Colentina.
Acolo am parte de cel mai frumos concert, saptamanal am loc rezervat. Un concert in natura, cu protagonisti speciali:
- primadona e o privighetoare, canta extraordinar, in fiecare noapte ne innebuneste cu trilurile ei
- randunele, vrabiute, greieri, tin isonul
- in toata armonia asta isi fac loc oracaiturile stridente ale broscutelor din iazul pe care ni l-am amenajat, cred ca sunt foarte fericite printre nuferii pe care ne-am chinuit sa-i aclimatizam
- cand momentele devin mai intense, isi fac aparitia latraturile unor caini
- mai sunt si niste sunete pe care inca nu reusesc sa le identific si nici nu ma straduiesc, insa e absolut superb
Aaaa, si bineinteles, pe langa concert e gradina mea de flori care cere ingrijire, chiar mi se pare ca atentia pe care i-o acord saptamanal nu ii e suficienta.
April
Mercedes spune:
april16- da multumesc pentru urari, ieri a fost ziua mea asa ca sper ca ma mai pasuiti o sapt. cu dieta nu de alta dar sper eu ca s au terminat zilele si problemele si vine cu pasi repezi concediu si io -s umflata inca.
Nu ma bagati in seama!
La multi ani bunicuto!
Brigit spune:
Mercedes, te pup de o mie de ori ! Sa ne traiesti, sa ne-nfloresti, la dieta sa ne insotesti!
In continuare declar deschise eforturile de "recuperare" si "aducere pe calea cea buna si dreapata a SUPERDIETEI" pentru minunata noastra Doroti.
Am bagat serviciul de spionaj in functiune sa vedem ce a iesit.
Mai jos rezultatele si semnele de intrebare care persista in continuare:
Urmarit: Doroti_5, zisa si Doroti, aka Dorotesa, supranumita Mama Gutzei Neastamparate
Motivul darii in urmarire: neprezentare la raport si absenta nemotivata 3 zile(!!!!!) la rand
Ultimul mesaj postat pe superdieta: marti, 10 iunie cand ne anunta glorios ca a doua zi o sa capete un . Ce deducem noi de aici? Cc Dorotesa STIA ca nu o sa dea pe la noi in ziua de raport. Asta inseamna miercuri. Da azi e deja vineri
Ultimul mesaj postat pe forum: 12 iunie 2008. Din raportul de trafic furnizat de DC. Unde? Nu se stie, n-am gasit sau nu m-am priceput.
Ce deducem de aici? Ca e o regretabila eroare a DC-ului, pentru ca Dorotesa nu ar fi putut posta in alta parte fara sa posteze si aici. Deci ramane ca disparuta de 3 zile. Sorry , DC, simtirea a invins ratiunea si tehnologia
Acestea fiind FAPTELE, astept ajutorul vostru in a da de urma Dorotesei inainte de lasarea weekendului, nu de alta da dumneaei in weekend nu da pe aici, asa ca azi ar fi ultima sansa.
April
Oana_G spune:
no, luati si de la mine buna dimineata sau buna seara sau...ce vreti voi
april, imi pare rau ca sint lipsa dar, in ultima vreme este de lucru la serviciu ca, abia mai imi amintesc sa beau si apa. chiar si acum, desi la 16.00 tb sa termin programul ... inca stau pe baricade si fac sapaturi. + ca, o zi am fost plecata din localitate.
nici nu stiu cum tb sa raportez.
am 76kg. ultimul raport 78,5kg (parca). ultima saptamina doar 2,5kg.
initial 85, actual 76. in 4 saptamini 9 gk slabite. as fi preferat 10 dar...
la multi ani sarbatoritei sau sarbatoritelor. am citit pe diagonala ce ati scris...
iar breto, imi place vocea ta. sa cinti in continuare ca e fain.