Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 14
doroti_5 spune:
Salutare la fetize.
Va tuc pe toate laolatla.
Declar spionul Superdietei pe April.
La multi ani Mercedes si bunicutza.
Si acum sa va dau raportul: cica stagnare, miercuri dimineata cintarul mio aratat 69.1, mincalar mama ca stia ca tre sa dau raport, asa ca nu am adus in gradina noastra de flori, dar declar ca de saptamina viitoare o iau de la capat ca vad ca stagnez(vorba vine).
Deci nu am dat pe aici ca am avut de lucru, trebuia de recuperat si lucrul care nu l-am facut ca nu aveam transport la dispozitie.
Si da Aprilas, cu rusine iti spun ca am scris eri ca nu aveam la inceput transport la clubul moldovencilor, si era acolo ceva urgent (era o fata cam suparata ca are cam multe pe cap si vroiam so inveselesc) si dupa zic o sa scriu aici, itre timp aparu si masina si nu am reusit. Abia acum am reusit, si daca va zic ca am diseara examen si nu am invatat nici o iota....
Dar zic sa scriu aici ca in we nu mai intru.
Cu aceasta ocazie va doresc we placut.
Listuta o schimb luni, ca nu am acum timp.
Va de nu va vedeti.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
carolinaa spune:
Buna dragelor!
In primul rand La multi ani lui Mercedes si Bunicutzei, sa fiti sanatoase si iubite
Eu m-am laudat ca termin cu ex si intru zilnic si nu am reusit deloc.
April iti multumesc mult pt dorinta de a ma incuraja, examenele le-am terminat, mai am doar licenta la kre am scris in disperare in ultimele 3 zile si azi la fac sa constat ca profu e plecat din tzara :(...si imi cam joaca si feste sanatatea asta...dupa o raceala zdravana care ink nu a trecut mai ma sperii si ca ajung la operatie din cauza apendicitei.....operatia ca operatia, dar mi-era o fricaaaaaaaa de nu va pot descrie :)))).................noroc ca e o anexita cronica ca deja imi faceam si planuri cand va fi op, cat voi sta acasa :)))
Sper sa ne auzim mai des zilele viitoare
Va pup
Anuska spune:
Iaca si eu mai pe seara.....
La multi ani si din partea mea Mercedes si Bunicutza, sa fiti sanatoase si fericite si la multe kg slabite!
Mi-a placut tare mult activitatea ta de spion April!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Hello-hello!
vad ca v-ati animat nitelus! Taman acus cand io-s pa fuga!
pai frumos a fost sa ma lasati sa bantui singurica p-aicea?
Va pup de nu va vedeti!
HAI ROMANIA!!!!!!
ps: abtineti-va de la rontait la meci, fie el de emotie, bucurie sau... (Doamne fereste!) nici nu mai continui. Eu deja am emotii, mi-am pus tricoul albastru si astept sa-mi invadeze gaska de suporteri sufrageria din clipa-n clipa.
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
LA MULTI ANI SI DE LA MINE BUNICUZZOO SI MERCEDES A NOASTRA...LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SA FITI FERICITEEEEEE,VA PUP DE NU VA VEDETI
...SI ACUM FELICITARI ECHIPEI ROMANIEI,SI MAI ALES PORTARULUI NOSTRU DRAG LOBONT A FOST FORMIDABIL!!...FRUMOS MECI...
..SI VOI GAGICUTELOR???NU VA ERA DOR DE MINE?....HAI SA VA PUP DE NU VA VEDETI
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
dan_ny spune:
GOOOOOOLLLLL OOOOLANDAAAA !!!
eu n-am mancat in timpul meciului... am mancat inainte...si-acum mi-e rau si zac...asa-mi trebuie
LA MULTI ANI ! BUNICUTZA SI MERCEDES sa fiti sanatoase si fericite
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
bretonica spune:
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o calatorie la Paris. In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica frantuzoaica". Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni si cu voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa? Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa ne rugam sa se nasca fetita.
bretonica spune:
brava dan-nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ...sa cintam impreuna....CE BINE ESTE CA MI-AM GASIT SI PERECHE
bretonica spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
AIDUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ,SCUMPETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ,DRAGOSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ..BINE V-ATI REINTORS!!! DA SA TE PUP DE SA NU-TI VEZI CAPU ce noutati ne dai?...mi-a fost dor de tine...tare,tare..