Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 12
Anuska spune:
Bretooooooooooooo, unde pleci maine? Cui lasi fetele care trebuie sa primeasca ?
Ca eu daca-s pe bara imi permit sa chibitesc....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
bretonica spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Bretooooooooooooo, unde pleci maine? Cui lasi fetele care trebuie sa primeasca ?
Ca eu daca-s pe bara imi permit sa chibitesc....
Poze cu familionu'
....LE LAS PE MINA TA ATUNCI...ma gindeam ca vine aiduza,si avea eA GRIJA DE ELE..
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Anuska spune:
Eu nu pot face asta atata vreme cat eu nu sunt fair..... adeca nu tin dieta, sper ca de luni sa o reiau si da, at o sa dau si eu bataita celor neascultatoare...
Poze cu familionu'
Brigit spune:
Gooood morning!
Ce se intampla aici? Ieri a fost zi de raport, da cred ca voi ati uitat. EEEEEEEEEEEE, nu chiar toate, dar mare parte. Asa ca va rog frumos incolonarea ca va luati absenta nemotivata .
Asa ca mai dau strigarea o data, poate -poate va sesizati!
revin, ca stiti ca nu scapati usor de mine!
April
Emma are nevoie de ajutor !
carolinaa spune:
Buna fetelor!
Da, eu chiar am uitat :(...de trei zile scriu la licenta si nici nu stiu ce zi :(
la mine nu a prea mers sapt asta
am slabit doar 1 kg
Ultmiul raport 88 kg-acum 87 kg= - 1 kg
Primu raport 90kg- acum 87 kg = -3 kg total
sa ma refac din raceala asta insuportabila si revin in forta :)
am inceput sa fac si pillates, o sa incep sper in curand si la bicicleta :) doamne ajuta numai sa se duca kg :( :(
Am vazut ca sunteti microbiste :) ce a fost la mine in ksa luni seara si maine seara iar va fi
Va pup si ne auzim mai incolo :)
bunicutza81 spune:
Buna seara, doamnelor! Vin si eu, da' greu....cu batranetile....cu raportul nu stau nici eu prea stralucit: raport anterior:80,5 kg, greutate actuala: 80 kg, primul raport: 83,8 kg. Deci, saptamana asta...doar 500g...Oricum, recunosc si ma caiesc...am calcat pe alaturi...in doua randuri...un gratar...niste cartofi prajiti...niste aripioare...mai ales ca mi-a facut sotul meu o surpriza ieri de ziua mea si a gatit...nu puteam sa il refuz. Nu-i asa?De acum sper sa imi revin, pentru ca am cumparat ieri un robot de bucatarie, excelent pentru facut salata de varza...mmmmmm... deja imi ploua in gura. Problema mea mare este ca nu prea apuc in timpul zilei sa mananc si nici sa beau apa, iar seara cand ajung acasa...mananac si eu ceva, ce mai gasesc...sper ca de acum doar o salata...
Oricum, abia am intrat in etapa 2, deci am sa incep sa ma gandesc la meniuri...iar daca aveti idei, spuneti-mi si mie.
Va pup tare de tot, si ca sa fiu in ton cu voi:
HAI ROMANIAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bretonica spune:
BUNA SEARAAAA!!!.....ma apuc de cintat....
..nu e nimeni pe stradaaaaaaa...ochii tristi sa mi vadaaaaa...nu e nimeni pe stradaaaaaa...sa ma vada plingind
..deci care pe unde v-ati ascuns??..haide-ti la o birfa mica...mica,mica
Anuska spune:
Io, io, io....
Bantui p-aici....
Mi-am culcat copilele si-mi fac de cap pe Dc!
Poze cu familionu'
bretonica spune:
anuskaaaaaaaaaaaaaaaaa..scuza-ma dar am crezut ca sunt singurica si nu am mai intrat...da sa te pup sa nu te vezi...si eu cu barca pe aici..navighez...cum te simti?...hai sa te mai pup odata ca tu esti fata bolnavioara
bretonica spune:
NOAPTE BUNA LA FETITE...
..am o foameeeee