Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Asta e pe teoria "noi schimba regulile in timpul jocului, noi suntem Sefu', noi dictam ....traiasca Ceausescu???" .... Indiferent in ce colt de net ma ascund tot in Romanica noastra draga ma trezesc .... Am inteles ca au fost deja mii de comentari pro si contra la acest concurs...asa ca nu ma ambalez prea tare ca-mi crapa cezariana de nervi ptr timpul pierdut in studierea pozelor si acordarea votului... E decizia mea de a nu mai vota sau participa la acest gen de concursuri....

Laura de Alexis Daniel 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Felicitari castigatoarelor! Sunt foarte frumoase pozele.

Desprecopii, cred ca alta data ar trebui facut un regulament mult mai clar si mai transparent. Adica regulile de baza (doua poze de concurent, voteaza doar userii cu X mesaje sau vechime etc) + datele concrete in care se desfasoara concursul (pana in data X se trimit pozele, din data X pana in data Y se afiseaza pozele, din data Y pana in data Z se voteaza, din data Z pana in data M voteaza moderatorii iar rezultatul final se afla in ziua N, castigatoruii vor primi premiul in termen de T zile), altfel oricat de bune ar fi intentiile voastre trezesc nemultumiri si suspiciuni. Si neaparat sa va tineti de regulament atat voi, organizatorii cat si userii.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da noi de ce mai votam pana la urma???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

De fraieri!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu propun sa nu mai organizati nici un concurs... tot timpul sunt mai multi nemultuminiti decat restul...

La cele cu poze o parte maaare din voturile membrilor se bazeaza pe cat de popular este cutare... si o alta parte pentru ca fotografia cu pricina chiar place...
Probabil din acest motiv moderatorii au hotarat sa aiba o pondere mai mare... ca sa se echilibreze cumva balanta...
Apoi despre regulile concursului... sunt aceleasi ca la cel de anul trecut... iar regulamentul este aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1384

Despre data cand se afiseaza si voturile moderatorilor... e greu de preconizat, pt. ca trebuie adunate voturi de la "n" persoane care poate n-au timp sa voteze intr-o zi, o saptamana...
E adevarat ca la concursul asta a durat prea mult... dar sunt si foarte multe poze... e normal sa te hotarasti mai greu...

Si ca un argument ca mereu vor fi nemultumiti... la un moment dat, la concursul "ghiceste sunetul" a castigat de doua ori la rand acelasi membru dc (nu mai retin cine) si chiar si atunci s-au gasit rautaciosi sa spun ca nu e un concurs corect, cum sa castige aceiasi persoana

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ashteptat cu nerabdare acest clasament,deshi shtiam cum se va finaliza..si dc tot vb de popularitate se pare ca in randul moderatorilor nu eu sunt cea populara
am evitat sa intreb cand se va afisha clasementul pt nu influentza votul,dar acum pe bune chiar asha diferenta 6 voturi la 1,34..imi miroase a altceva...nu vroiam premiul,doar titlul,si sunt sincera dar sa se ajunga la orice mijloace ca sa dea bine la calcule,totushi!!!

felicit miresica de pe locul I si celelalte mirese si imi pare rau ca totul se face pe interese si pt nu a mai aparea alte discutzii pe DC

si vb alexei: traiam in Romania si trebuie sa ne conformam la regulile ei

sunt nemultzumita de acest rezultat,speram la corectitudine din partea moderatorilor,ceea ce nu a fost,imi pare rau ca raman dezamagita si sunt de parere ca asftel de concursuri nu ar mai trebui facute

multzumesc tuturor sustzinatoarelor mele,pt mine a insemnat mult votul vostru

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Anca, e cam urat sa spui "Felicitari X, desi eu vroiam ca Y sa castige!" Dar, la cate lucruri s-au spus aici, asta e o nimica toata.

Felicitari castigatoarelor si tuturor participantelor!

Sincer nu mi se pare nimic urat in ce am spus ca pana la urma le-am felicitat pe toate trei.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Dupa parerea mea, nu-i acelasi lucru, dar sa lasam asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De ce juriul este secret si nu putem afla numele moderatorilor si ale membrilor de baza si cum a votat fiecare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si pt ca m-am super enervat ,sper sa nu deranjez prea mult dar tre sa ma descarc..cui nu-i convine sa nu citeasca

pai bine,dragilor..adiq prima poza are 0,85 voturi...chiar asha???sunt fotografii care au un punctaj muuult mai mare si pe care il merita,dar oare asha desconsiderate au fost fotografiile mele...adiq voteaza 161 de oameni pe mine si 140 pe cashtigatoarea locului I si sa nu se pastreza macar un pic raportul,mie nu-mi vine a crede si de altfel nu pot decat sa ma revolt ca doar am tot dreptul!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

lasa ana ca pt mine esti castigatoare am aratat modelul tau de rochie la o amica ca se marita la anu

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput