Misterele slabitului

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a, si titlul "misterele slabitului" nu are nici o legatura cu ce a spus dl sevastase. ca pana acuma n-am descoperit nici un mister, pardon, nu ne-a impartasit nici un mister!!!

sincer, dle, reorienteazte!!!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Fetelor eu cred ca faza cu pasta de dinti e super reala!sunt multe produse pe piata facute doar ca sa iti ia okii si banii!Cu okii mei am vazut un negrotei care ishi curata dintzii cu un batz de LEMN!aia au dintzii mai mult decat albi..
Pe langa asta nu vad ce e asa de ciudat si greu sa manci 3 zile mere?daca ati fii in slabaticie dintr-un ghinion ati zice merci daca ar exista si alea!Nu a zis nimeni ca este usor!
Noi romanii mancam foarte prost!multe prajeli, tot ce e mai gras ne atrage chiar daca nu neaparat p noi femeile dar ii gatesti barbatului ce ii dadea mamica acasa si 'gusti' si tu...ca doar nu mori langa oala!La noi marea majoritate a oamenilor gandesc asa ' nene daca barbatimiu nu mananca carne la o masa zice ca nu a mancat!' .....
Sunt 100% deacord cu sevastase pentru ca si mama mea are legatura cu aceasta meserie si multe lucruri au trecut si pe la urechile mele.

Plus ca sa fim serioshi eu una nu ash face 'sport' intr-o sala de fitness.Ce respiri??Transpiratia aluilalt sau aer conditionat!Mai bine te plimbi afara o ora la aer cat de cat curat si iti oxigenezi creierii si plamanii si totul fara sa platesti.Nu mai zic de alte beneficii ca te vede putin soarele si iti respira pielea k-lumea.

Plus ca sunt multe alte lucruri care ne strica pielea cum ar fi fumatul de ex!

Noi oamenii de dragul modernismului si noi romanii de dragul a ceea ce nu era la noi in tara si vedeam la tv cumparam in mare proportie o gramada de alimente care pot fii evitate si care dauneaza organismului.E drept ca nici nu poti sa iti faci gradina pe balcon da ...cat se poate putem evita anumite alimente.

Nu arat nici pe departe cum as vrea sa arat si nici abdomen plat nu mai am ca inainte de nastere!Dar de cateva luni ma chinui si rezultatele chiar se vad!

Revin mai incolo ca s-a trezit bebe

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Da, imi si imchipui ce sexy ar fi dimineata sa iti freci dintii cu un lemn si apoi sa mergi sa iti saruti sotul/prietenul.Poze:
http://community.webshots.com/album/562040587rahoEU?start=0
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

nu asta era scopu sa fie sexy k te periezi p dintzi cu lemn!Este un exemplu REAL! pe langa faptul ca este natural!Sunt sigura ca pasta de dinti este facuta doar pentru a ne lua banii!Este o lista foarte mare de produse care sunt creeate special pentru a mari buzunarele unor comercianti!Cum de ex au fost inventate BOLI si MEDICAMENTE care combat bolile tocmai pentru a imbogati anumiti oameni nushu ce vi se pare asa de nemaiauzit ca pasta de dinti este fabricata tocmai pentru asa ceva!
Cat despre sexy...scz-ma ca iti zic dar sunt atatea lucruri NEsexy pe care noi femeile/barbatii le facem ca asta e fix zero!

Lumea din ziua de astazi este FOARTE COMODA! Ce e asa de greu sa recunoashtem asta???
Sunt mii de femei care prefera mancarurile congelate, femei care se duc in sali de sport degeaba cand ar putea sa coboare cu 2 statii mai departe de bloc si sa mearga pe jos.Femei care folosesc non stop frisca artificiala, creme, blaturi de tort, sosuri la plic, supe la plic etc..,
Sunt femei care se considera la dieta si mananca barete FITNESS care contin calorii aproape kt o friptura de pui la gratar de 200 de grame...Nu mai vorbesc de cerealele fitness care daca mai adaugi si laptele la ele...fac deja o friptura cu piure...si multe altele

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

De cel putin 8 ani de zile mananc disociat. Initial am tinut Monti (prin 2000) si am slabit vreo 7kg, de ajunsesem sa am 48kg la 1.72. Acum nu mai tin faza 1, dar tin in continuare faza 2. Nu mananc prajeli absolut deloc, nu mananc prajituri/dulciuri decat la o ocazie, o data pe luna, nu mananc paine decat integrala (fara zahar) si decat in combinatie cu iaurt 0.1% sau cereale integrale (fara zahar, atentie, cerealele alea fitness au zahar, nu pun gura pe ele) in combinatie cu lapte 0.1% grasime, mananc peste sau pui cu legume, mananc salate cu ulei de masline (nu pun gura pe alt fel de ulei), nu mananc banane, nu cartofi, nu paste fainoase, nu produse de patiserie. Orez foarte rar. Nu beau sucuri. Rar cate un ice tea la o terasa, in rest apa plata (1.5l-2l pe zi). De la inceputul anului merg la sala regulat (de 2 ori pe saptamana). Plimbari in aer liber nu am cand sa fac. Pt a echivala o ora jumate de sala tre sa ma plimb 5 ore intr-un Bucuresti super imbacsit si plin de praf.
Cu toate astea, ma ingras. Putin cate putin. Acum am 58.5kg (dupa ce cu foarte mare greutate am reusit sa dau jos 3.5kg)
Deci asta cu modul de viata, pe termen lung, nu e chiar asa roz cum pare. Organismul se obisnuieste si cu modul asta de viata si tot se ia in greutate incet-incet.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

Sunt mii de femei care prefera mancarurile congelate, femei care se duc in sali de sport degeaba cand ar putea sa coboare cu 2 statii mai departe de bloc si sa mearga pe jos.Femei care folosesc non stop frisca artificiala, creme, blaturi de tort, sosuri la plic, supe la plic etc..,

Sa stii ca asta cu 2 statii mai departe de bloc e cam apa de ploaie... Poate are efect daca esti foarte sedentara si ai foarte multe kg in plus, dar altfel, nu contribuie prea mult la forma fizica. M-am amagit si eu o vreme cu asta si am mers zilnic pe jos, jumatate de ora- o ora... In afara de faptul ca am inhalat tot esapamentul masinilor si ca pierdeam zilnic pe drum o gramada, nu am observat vreo tonifiere de vreun fel. Nici macar cele 2 sedinte pe saptamana pe care le fac nu sunt chiar suficiente, ar trebui sa merg chiar mai des, dar deocamdata sunt multumita ca totusi muschii s-au tonifiat mult, desi aspectul general nu este imbunatatit dramatic.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by tusferi

De cel putin 8 ani de zile mananc disociat. Initial am tinut Monti (prin 2000) si am slabit vreo 7kg, de ajunsesem sa am 48kg la 1.72. Acum nu mai tin faza 1, dar tin in continuare faza 2. Nu mananc prajeli absolut deloc, nu mananc prajituri/dulciuri decat la o ocazie, o data pe luna, nu mananc paine decat integrala (fara zahar) si decat in combinatie cu iaurt 0.1% sau cereale integrale (fara zahar, atentie, cerealele alea fitness au zahar, nu pun gura pe ele) in combinatie cu lapte 0.1% grasime, mananc peste sau pui cu legume, mananc salate cu ulei de masline (nu pun gura pe alt fel de ulei), nu mananc banane, nu cartofi, nu paste fainoase, nu produse de patiserie. Orez foarte rar. Nu beau sucuri. Rar cate un ice tea la o terasa, in rest apa plata (1.5l-2l pe zi). De la inceputul anului merg la sala regulat (de 2 ori pe saptamana). Plimbari in aer liber nu am cand sa fac. Pt a echivala o ora jumate de sala tre sa ma plimb 5 ore intr-un Bucuresti super imbacsit si plin de praf.
Cu toate astea, ma ingras. Putin cate putin. Acum am 58.5kg (dupa ce cu foarte mare greutate am reusit sa dau jos 3.5kg)
Deci asta cu modul de viata, pe termen lung, nu e chiar asa roz cum pare. Organismul se obisnuieste si cu modul asta de viata si tot se ia in greutate incet-incet.

Nu pare deloc roz.
Eu n-as incerca asa ceva pe termen lung. Ideea este sa iti obisnuiesti organismul sa manance orice, in cantitati mici.
Nu mi se pare ok sa nu mananci orez deloc, sa nu mananci paste deloc, dulciuri o data la nu stiu cat timp..., serios. Ce viata e asta?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mamii , nu stiu de ce esti atat de revoltata.
Eu sunt persoana care merge la sala. Consideri asta o comoditate?
Well , afla ca sala este superioara celor 3 statii de mers pe jos.
Nu stiu ce iti inchipui ca se face la sala , dar pe langa vreo jumatate de ora de bicicleta sau banda(pt. ca nu-mi place sa alerg pe strazi) , eu una incep antrenamentul de forta.
Care cu toata bunavointa este mai bun decat un mers pe jos.

Ai spus de batoanele fittnes. Contin 90 de calorii si sunt DULCI. Eu cand mananc de-alea inseamna ca am pofta de dulce , si nu de o friptura care are mai multe calorii , dar mai bine repartizate.

Ai spus ca daca am fi ratacite am manca si mere 3 zile. Pai as bea si urina probabil , da' asta nu inseamna ca incep de acum .

Vad ca tu compari totul cu fripturile , pai cateodata nu ai chef sa mananci tot friptura. Si atunci mananci altceva.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Orez mananc foarte rar spuneam. Pastele fainoase nu stiu ce beneficii mi-ar aduce, daca le-as manca. Despre dulciuri nici nu mai vorbesc, la capitolul beneficii, nu vad nimic. Deci nu este un mod de viata nesanatos. Doar ca daca esti mare amator de dulciuri poate fi frustrant. Din fericire nu sunt mare amatoare. Nu ma dau in vant dupa ciocolata, dar imi plac mult prajiturile de casa si de exemplu cand ma duc la soacra mea, care face niste prajituri extraordinare, cu oua de la gainile din curte si cu lapte de la vaca vecinului mananc, pt ca ar fi si pacat sa nu ma desfat cu asa ceva. Noroc ca la soacra-mea mergem doar de 2 ori pe an. In rest mai gust la cate o aniversare niste tort sau prajituri si chiar mi-e suficient, nu simt nevoia sa mananc in fiecare zi. Daca as manca de toate in fiecare zi, chiar si putin, asa cum zici tu, as avea pe putin 100Kg.
Am incercat si reteta asta, inainte de Monti.

Mergi la inceput

tusferi scz-ma ca iti spun dar chestia asta ca te ingrashi de la orice este fix de la diete negandite!fiecare om trebuie sa faca in medie pe zi 2 kilometri!Frectie la picior de lemn cum zici tu ca sunt alea 2 statii de mers pe jos si ca inhalezi fum de la mashini si praf.Dar la sala ce inhalezi??Aer artificial??PPurificat??Sa fim serioshi..Sambata Duminica joci bedminton in parc??Sau preferi sa vezi un film??Ai 2 ore sa te duci la sala?dar nu ai 2 ore sa le parcurgi pe jos?Ai dreptate sala iti mentine fizicul mushchii dar la un moment dat va trebui sa faci mai mult si mai mult si mai mult pentru ca nu va mai fi eficient..

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

Mergi la inceput