Detest campania electorala
Raspunsuri - Pagina 2
MihaelaV spune:
Dar cu verde cine e? Ca am iesit din casa imbracata cu o bluza verde ca sa imi plimb catelusa si 2 babe se uitau chioras la mine si mi-au spus ca e mai bun ala cu portocaliu
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by MihaelaV
Dar cu verde cine e? Ca am iesit din casa imbracata cu o bluza verde ca sa imi plimb catelusa si 2 babe se uitau chioras la mine si mi-au spus ca e mai bun ala cu portocaliu
Mihaela
Aia-s PNG-istii
ingridnen spune:
ha, ha, eu am un tricou negru cu muuulte capete de mort...numai bine pentru campanie
si da, ma enerveaza si pe mine multimea de prospecte, brosuri, fluturase etc care zac imprastiate peste tot. si tot nu stiu cu cine sa votez
Cred ca anul asta, ca niciodata, nu voi merge la vot
Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni
MihaelaV spune:
quote:
Originally posted by liliac1quote:
Originally posted by V
Aia-s PNG-istii
Merci
Intre timp am vazut despre cine e vorba chiar pe strada. Nu a mai fost niciodata asa nebunie cu campania electorala
danitin spune:
Pai poate ar fi practic sa facem un ghid al culorilor, macar sa stim pentru cine patimim.
- portocaliu PDL
- galben PNL
- rosu PSD
- verde PNG (pe asta nu o stiam pana acum)
- albastru parca PRM (sau nu?)
- PIN-ul ce o fi avand????
Par a fi, inca, safe: roz, alb, negru (pe asta sigur nu-l ia nici un partid), violet si alea neurte - bej, gri, etc. Dar daca iei pe tine un rpicou rosu pe care scrie PNL si lozinca Facem ce trebuie (PDL?), oare se deruteaza alegatorii fanatici? Sau te huiduie toti pentru incultura politica?
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
anaisanais spune:
Mai fetelor, verde-praz este culoarea PNG, caci verde(mai inchis)este ecologist! Si sa stiti ca am vazut la mine in cartier si un cort de campanie(vai, ce frumos se numeste-cort de campanie!!!!!)al unuia de la partidul pensionarilor si solodaritatii de nu siu ce fel, cu alb si rosu!!!!!! Atentie, deci la haine bicolore!!!!!
Oliv75 spune:
Pe mine ma "omoara" mesajele electorale de pe afise... de ex pe niste afise cu Orban am vazut scris "hotarat sa miste lucrurile" - poate cu puterea mintii, ca altfel... sau "capabil sa te inteleaga" - nu contest ca intelege, dar a uitat sa precizeze daca si actioneaza in vreun sens sau ar trebui sa-mi tina de cald doar faptul ca-mi intelege nevoile?
Mai sunt atatea...astea imi sunt proaspete in minte ca le-am vazut cand m-am intors din piata
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by danitin
P
- albastru parca PRM (sau nu?)
Parca albastru e al PC-ului.
PRM-ul e cu tricolorul.
quote:
- PIN-ul ce o fi avand????
D'astia habar n-am, ca la noi, in provincie, sunt doar sustinatori ai diversilor, deci nu imi stric ziua si cu moacele lor.
quote:
Dar daca iei pe tine un rpicou rosu pe care scrie PNL si lozinca Facem ce trebuie (PDL?), oare se deruteaza alegatorii fanatici? Sau te huiduie toti pentru incultura politica?
S-ar putea sa ai/avem mai multe sanse de luat umbrele-n cap, nu de alta dar dau si cei anti-PSD si anti-PNL si anti-PDL, asa ca gradul de risc se inmulteste cu 3
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ralcat spune:
Io chiar zic serios ca luai umbrela in cap de la babutza nervoasa :)), rad acu dar ce m-am speriat atunci nu mai zic. Dar chiar ma irita chestia asta, ca sa nu mai zic ca are fiu-meu o camasa superba, galbena. Daca vad pe cineva ca se leaga de cupil cum ca tinerii penelisti si alea alea nu-i sparg fata ?
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire
Fomalhauti spune:
Si eu care tocmai aveam de gand sa deschid un subiect ca vreau alegeri locale in fiecare an!
Aveti si voi dreptate, cam risipa....
DAR...Ati vazut parcurile? S-au umplut de flori. Si se face curat. Si duminica. Pentru prima data de cand ma plimb eu prin parc (si, credeti-ma, am ceva plimbat la activ) am vazut ca se face curat duminica, se lua gunoiul din cosuri. Pana acum lunea erau mormane de gunoaie de jur imprejurul fiecarui cos super-plin. A, da, si azi functiona arteziana in parc. Pai arteziana aia abia functiona in unele week-end-uri, in lunile de vara...
Bine, mi-au asfaltat si strada si asta mie nu-mi place dar cei mai multi dintre vecinii mei sunt super-incantati.
Cat despre imbracaminte...Ieri i-am spus matusii mele ca am primit o sticla de apa pe strada, din partea unui candidat. Si matusa mea mi-a spus ca unchiul meu a primit doua tricouri (portocalii), "de foarte buna calitate, pacat ca scrie "....." pe ele"