Detest campania electorala
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
si eu o detest...de aceea nici nu voi merge la vot...mi-e sila de toti politicienii...ce umili sunt acum, ca apoi sa devina sfidatori...
danitin spune:
quote:
Originally posted by liliac1quote:
Originally posted by danitin
P
- albastru parca PRM (sau nu?)
Parca albastru e al PC-ului.
PRM-ul e cu tricolorul.quote:
- PIN-ul ce o fi avand????
D'astia habar n-am, ca la noi, in provincie, sunt doar sustinatori ai diversilor, deci nu imi stric ziua si cu moacele lor.quote:
Dar daca iei pe tine un rpicou rosu pe care scrie PNL si lozinca Facem ce trebuie (PDL?), oare se deruteaza alegatorii fanatici? Sau te huiduie toti pentru incultura politica?
S-ar putea sa ai/avem mai multe sanse de luat umbrele-n cap, nu de alta dar dau si cei anti-PSD si anti-PNL si anti-PDL, asa ca gradul de risc se inmulteste cu 3
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Da mey, ai dreptate, la albastru e problema. La noi in oras pe albastru merge si alianta PNTCD-PNL-Forumul germanilor, si PC si PRM, cel putin la afise ... Aha, deci sunt si din astia bicolori... Si mai e o chestie, PD-L are culoarea portocaliu da imnu e VERDE-n rourat, deci portocaliu cu verde. Complicat, complicat ...
ni-na spune:
Duminica fu hram la biserica din satul bunicilor mei.S-a infiintat si unul dintre candidati,cu afise si insigne in curtea bisericii.............insa D-zeu nu doarme si toate babutzele l-au invitat sa ia din coliva,si trebuia sa guste sa nu le contrarieze..........n-o sa mai suporte graul nici in urmatoarea reincarnare............
Nonna76 spune:
La noi in scoala(sunt profesoara) a venit ieri un candidat.Secretara a vrut sa-l dea afara dar sub pretextul ca are treaba cu un profesor a intrat in cancelarie unde a inceputsa pupe miinile doamnelor si sa fie amabil si dragutz.
S-a golit cancelaria imediat.A...avenit cu masina de campanie.
Eu m-am saturat de imnurile electorale .nu poti merge pe strada ca din 10 in zece metri intilnesti cite o masina de campanie.
Gradinitza copilului e fata in fata cu un sediu de partid unde un astfel de imn se aude non-stop.S-au saturat bietele educatoare.
Copiii la scoala se bat in pixuri-care pix e mai frumos- scrie mai bine sau tine mai mult- PD-L, PC, PSD etc.
PNL-ul s-a orienta bine- se poarta galben anul acesta, asa ca esarfele lor pot fi purtate de fete in loc de curea la blugi.
Caragiale e mic copil.
dana d spune:
Apropo de "pacat ca scrie pe ele" a primit si fie-mea cea mica o sapca rosie care ii intra pana pe nas dar e buna de mine. E desenata pe ea finutz semnatura lui Mihalache (asta a mai fost primar la sectorul 4 si mai vrea o tura, acum in comparatie cu Inimaroiu pare ca a fost un primar bun) Dar au fost d ebun simt oamenii, ai facut desenul foarte discret cu alb, bineinteles chiar in frunte dar e foarte simplu de acoperit cu un marker permanent rosu. Asa ca m-am facut si eu cu o sapca.
Tot categoria "cadouri de prostit alegatorii" ieri prietena mea a primit o sacosha in care era un farash si un tricou si i-a explicat ca farasul e ca sa-i adunam pe contracandidati dupa alegeri
Tot prietena asta acum vreo saptamana a primit pe strada (numai eu nu am noroc) doua becuri in cutii pline de lozinca Orban va lumineaza Bucurestiul. Erau becuri economice clasa E, adica Orban va lumineaza Bucurestiul dar va pune sa platiti o gramada de energie electrica.
Mai avem cateva zile si parca sunt din ce in ce mai agresivi. Alaltaieri suna la mine la scara la interfon unul cu bratele pline de pliante. Eu tocmai veneam de afara cu copilul si tare nu l-as fi lasat sa intre ca nu-i raspundea nimeni deci doar eu eram speranta lui. Am vrut sa intru numai eu cu copilul fara sa-l las si pe el dar nu s-a putut, a insistat, s-a impins in usa si i-am spus ca pur si simplu nu mai vrem mizerie in scara si in cutiile postale. A zis ca nu se poate, auzi, nu se poate! si a umplut cutiile cu hartii.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
daphnyie spune:
Si eu m-am saturat de campanie electorala. Asa de agresiva ca acum n-a fost niciodata. Cel mai tare ma deranjeaza cand trec pe strada cate 2-3 masini cu portbagajul deschis si cu cate doua boxe mari in spate, cu muzica la maxim + mesaj electoral. Ma reped ca apucata sa inchid geamul cand doarme copilu' sa nu se sperie. Oare au voie sa circule pe starda asa si sa deranjeze in halul asta ? Si eu trebuie sa le inghit lor tot circul ?