Detest campania electorala

Detest campania electorala | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Nu doar pentru minciunile, balacarelile si toate prostiile pe care le aud zilnic pe toate programele tv. Si care imi rasar pe toate hartiile aruncate la toate colturile de strada si in cutia de scrisori.
Dar mai am un motiv vestimentar .
Nu mai pot purta o bluza galbena ca se leaga de mine toate babutzele disperate ca "vaiiiiii voi penelistii tineri ati distrus doctrina" - ba chiar de la una am incasat-o la metrou cand m-am trezit cu o umbrela in cap. Motiv: mult prea iubita mea geaca tot galbena.
M-am imbracat cand am plecat cu copilu in parc cu un tricou rosu (proasta alegere, gandul rau si ceasul negru) ce mi-au auzit mie urechile despre "prietenii mei pesedistii si marele om vanghele care este si le face" vai neuronul meu. Va jur ca n-am votat cu ei, nu suntem rude, doar am tricou rosu - cine sa te mai auda, doar te injura, asta-mi trebuie daca stau in sectorul care este.
De portocaliu, ce sa mai zic, ca ma fluiera toti ca ma iubesc cu marinarii.
Dar nu-i asa, nu ma iubesc cu nici unii in mod special, detest pe unii in mod hotarat, dar nu prin haine imi arat sentimentele, doar port culori pastelate, ca-mi plac si-mi vin bine.
M-am hotarat ca voi fi in pas cu moda si ma voi imbraca in gri de acu incolo, dar ... cine imi plateste toate schimbarile pe care trebuie sa le fac in garderoba pentru a nu o incasa ? Pe bune ca ma gandeam sa dau peneleu in judecata daca mai iau o umbrela in cap, dar p-orma tot lor le fac reclama si eu ma fac de 3 lei.
Tare nu-mi place campania electorala, ca pana nici propriile mele alegeri nu-mi mai apartin, halal natiune.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

toata lumea cred ca e de aceeasi parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

SUBSCRIU !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Poate daca te imbraci in tricou rosu, geaca galbena si pantaloni portocalii confuzezi alegatorii si nu se mai leaga de tine

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

quote:
Originally posted by kid

Poate daca te imbraci in tricou rosu, geaca galbena si pantaloni portocalii confuzezi alegatorii si nu se mai leaga de tine

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Good point!
Da` zau ca n-o sa confuzeze numa` alegatorii si nici asa n-o sa fie safe

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

inteleg prin ce treci si simpatizez cu tine.
Nu stii ce mi-au auzit mie urechile aici cind am purtat o scurta de iepure referitor la cruzimea mea fata de animale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Asta cu tricoul rosu am patit-o si eu .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Hai, ca nu mai e mult...te-ai gandit sa nu porti nimic? Nu mai comenteaza nimeni, raman muti...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ralcat ce ma fac ???? Azi sunt imbracata in rosu....

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Hai ca si eu vroiam sa ma plang de risipa de hartie si mizeria de pe strazi si din cutiile noastre postale. Ma doare sufletul de copacii taiati pentru o cauza care nu merita nici macar o hartie igienica reciclata si de cati bani se cheltuiesc pe prostii cand sunt atatea nevoi reale, serioase, urgente...
Auzi, care alegorice portocalii cu gagici cu fuste scurte care danseaza pe platforma camionului si din difuzoare urla muzica de zbarnaie geamurile. Dupa ce ca strazile sunt si asa mult prea aglomerate si oameni se inghesuie in trafic sa ajunga la serviciu sau acasa, magaoaia aia galagioasa impodobita cu picioare lungi si fuste scurte ne trebuia.
La hainele pe care le port nu ma gandisem desi m-am simtit cel putin incomod cand am iesit de la metrou la Brancoveanu in geaca mea portocalie si m-am pierdut intr-o multime portocalie care flutura publicatii electorale.... Totusi nu mi-a zis nimeni nimic ca se vedea ca e o scurta nu un tricou.
Si cand ma gandesc ca chiar ieri mi-am cumparat un tricou complet rosu, cred ca mai astept cateva saptamani pana sa incep sa-l port.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput