*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mda,trebuiau ei sa ma mai deranjeze cu ceva.Am pus codul cu paharele de cristal,pe care le-am primit pe mail,fara produs anne weyburn,ca am vazut ca merge si-asa.Acum,vaz ca in suivi nu apare cadoul!Ce ma-nerveaza!Daca stiam,puneam alt cod!Asa am dat 6 euro degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gata, am facut si eu o mica comanda, tot de incalzire(Nushu! )

mi-am luat sandalutele astea, chiar cele din poza, ca sigur la reduceri nu mai gasesc dispo:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creation.aspx?productid=324139937&documentid=207608&categoryid=31523562&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

am luat pentru Bob astea, ca arata smechereste baietelul din poza:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-chemise-bebe-garcon-okaou.aspx?productid=324130701&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

am mai luat asta, desi neredus :
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-femme-prix-mini.aspx?productid=324131385&documentid=207608&categoryid=22904420&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

am mai luat o camasa, o vesta , ceva pentru Bob si am folosit codul 78654 care da un set de plaja, scrie 3 piese rosu/orange.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va rog pt mica publicitate

http://www.laredoute.fr/vente-mules-bijoux.aspx?productid=324054915&documentid=545008&categoryid=42732057&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - 38, rosu - gratuit

Am dat 3 euro pe ele...dar nu vreau banii, doar daca are cineva de voie de ele, i le dau cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella si eu vrea sandalele alea imi plac mult si acum nici nu prea mai suport tocuri deci sunt perfecte

pb e ca nu m-am putut hotara la culoare parca as lua culoarea aia turbata albastrui sau pe mov mai vad eu pana diseara poate mai bag o comanda

clau da ce-ai slapii aia de nu-i vrei mama???ba mai mult ii dai si degeaba??

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

a primit cineva comanda din 25 aprilie???
mie mi-au retras din cont banii, dar nu suma care era blocata initial.....de la banca mi-au spus ca suma luata din cont pe data de 10 mai e in urma unei tranzactii din 7 mai.sigur nu am mai comandat din 25 ca doar numai o comanda am facut....acum ce naiba? ca nu vreau sa-mi ia banii de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu,

si mie imi plac tare mult sandalutele; cred ca le iau si pe negru dar mai intai sa vina astea argintii, ca parca prea sunt ieftine ca sa fie ceva de capul lor
Sunt frumoase si celelalte culori, ideea e sa ai cu ce le purta, chit ca nu se mai poarta nimic asortat

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

arleena, io n-am primit-o si e din 24, deci cu comanda, stai la rand te rog

iti apar doua tranzactii in extrasul de cont sau o tranzactie si suma cealalta in hold? pentru ca daca au lasat hold pe bani si au retras iar suma din cont, asta se regleaza (15 sau 30 zile dureaza pana ridica holdul in functie de banca)

eu zic sa nu o lasi in coada de peste cu banca, incearca sa afli detalii; tranzactie din 7 mai in limbajul lor poate insemna si ca in data respectiva banca lor a trimis documentele justificative.

Mai ia informatii, eu am patit-o asa pt o plata online la KLM, insa nu m-am lasat pana nu mi-au ridicat holdul, era greseala bancii de la noi.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

Va rog pt mica publicitate

http://www.laredoute.fr/vente-mules-bijoux.aspx?productid=324054915&documentid=545008&categoryid=42732057&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - 38, rosu - gratuit

Am dat 3 euro pe ele...dar nu vreau banii, doar daca are cineva de voie de ele, i le dau cu placere.

Pe aceasta cale cer adminilor sa bage emoticonul ala care se rostogoleste de ras, pentru ca, de exemplu situatia de fata o impune. Si ca sa pun sare pe rana: eu v-am ziiiiiiis ca-s naspa!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

miki, apucasem sa dau comanda cand ai zis tu ca sunt naspa si rod. Dar am 2 perechi, 37 albastru care imi sunt bune, nu stiu daca rod ca nu le-am purtat si p'alea care imi sunt mari. Dar oricat de ieftine par si sunt sunt "lux" pe langa balerinii plastic/macrame, trebuie sa recunosti!

Nu am apucat inca sa cotrobai dupa preturile noi, poate sambata daca o mai ramane ceva dispo.

LR nu a luat banii de 2 ori NICIODATA, asa ca stai linistita, arleena.

Eu am ridicat aseara comanda din 20.05, care avea trecut pe cutie 23.04 data a plecarii de la LR si pe 3.05 era inca in Franta ca fusese rupt si sigilat de Francezi. Ce Dumnezeu o fi facut de pe 23.04 pana pe 3.05 in Franta? Plaja pe Coasta de Azur?

Mergi la inceput
Mergi la inceput