*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

sandalele cu margelutze 37 pe albastru bune, 38 pe rosu mari (le vand cu 3,50 euro). eu port 37 dar cu LR nu stiu niciodata.... Nu stiu de ce costau 30 de euro initial ca nu merita.... nu gasesc link

www.laredoute.fr/vente-nu-pieds-cuir-femme-kickers.aspx?productid=324137661&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">sandale kikers, le-am luat cu 50 euro cu aj unui cod, arata f bine, piele, calitate, ma cam rod pe ici pe colo, vom vedea cum se comporta la purtat.

alte maieuri, tricouri, camasi, pantaloni scurti din prosop pt copii, plastelina cu forme pt copii, 3 fulare crosetate (la 0,47 euro pt cadou) ieftinaciuni la 1-3 euro, ok toate.

lenjeria completa pe albastru si pe portocali, par f in regula. http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-la-redoute-creation.aspx?productid=324126227&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by adeea_ro

quote:
Originally posted by nushulica

ma chinui si eu sa validez un cos si imi tot da desole...la voi merge?

17+ DAVID

eu am incercat sa vad doar un produs si mi-a aparut ecran alb cu mesajul "server too busy"
cred ca se "calca" lumea in picioare in prima zi de reduceri...

dap...e clar

cedez locul pe serverul ala busy nu ma mai tin nervii ca pe vremuri cand nu ma lasam pana nu validam cosul

mai incerc si maine, shopping placut!

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nici eu nu pot sa finalizez comanda.Nu vrea sa-mi ia banii de pe card,cica ar fi o problema.Ei,na!Mai incerc maine!

Edit:dupa "n" incercari,am reusit sa lansez comanda la apa.
Oricum,acum am comandat numai lucruri ieftine ce nu cred sa se ieftineasca mai mult de atat,ca si-asa sunt prea ieftine.Mai vedem!Oricum,nu se stie daca mai gaseam marimile,daca se ieftinesc mai mult,ca ne incadram toti trei la masuri uzuale.
Sper ca pana in iunie sa iau o pauza!

Edit 2:Hm,cuvantul ieftin de 4 ori intr-o fraza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Buna ,fetelor! Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am facut o comanda(prima mea comanda) pe 7.05.2008si am primit un mail care spune cam asa:"Sauf erreur de notre part,vous avez cree un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore valide.
Le delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.
alors n'attendez plus! "
Va rog sa ma ajutati ,nu inteleg mai nimic.Multumesc.

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Mai am o rugaminte la voi.Vreau sa ii comand sotului cteva haine si nu stiu ce marime sa ii aleg.El poarta 41-42 sau L.

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by devia
...delai de celui-ci arrive a expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.
alors n'attendez plus! "
Va rog sa ma ajutati ,nu inteleg mai nimic.Multumesc.

Strategie de marketing!
Incearca sa citesti si din capitolele din urma. De altfel, si in ghid este scris acest lucru. Cat despre sot, masoara-l. Oricum, fiecare din noi am luat si inca mai luam tzepe privind marimile.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata!

Am primit si eu ieri comanda din 24.04. Am avut multe dezamagiri mai ales din cauza marimii. Se pare ca oricat de mare ma vad eu...la ei port 38/40 iar eu majoritatea produselor le-am comandat 40/42.

Imi place fff mult asta http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324063748&documentid=545008&categoryid=32408136&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 dar din pacate nu mai este diponibila nici o masura in acest moment. Imi pare rau ca nu am luat mai multe. Material ff bun si croiala la fel.

http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches.aspx?productid=324094095&documentid=321408&categoryid=32665599&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 Nu o recomand nicicum. Nu are fermoar sau nasturi pe nicaieri si te chinui ca naiba sa o imbraci. Mi se pare complet anapoda si nu-mi place nici imprimeul si nici materialul. Arata mult mai urata decat pe site.

http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324112412&documentid=321408&categoryid=23110494&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 E ok...purtabil, dar numai cu nasturii dechisi altfel arata rau. Eu l-am cuplat cu fusta asta si e chiar bine http://www.laredoute.fr/vente-jupe-active-wear.aspx?productid=324066773&documentid=321408&categoryid=32407096&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 desi fusta imi cam aplatizeaza fundul.

http://www.laredoute.fr/vente-jupe.aspx?productid=324095120&documentid=321408&categoryid=32407096&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 Acelasi material ca si la rochia de mai sus...adica prost. Nu o recomand...desi la banii astia...ce pretentii putem avea?

Au mai fost cateva produse...tot de pe Aubaines, aceleasi impresii mediocre. Probabil ca trebuie sa comand haine mai scumpe putin...poate acelea sunt de mai buna calitate... Am fost destul de dezamagita...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am reusit si eu sa validez comanda de aseara acum astept sa vina...cred ca va fi punga ca n-am luat cine stie ce, asa de incalzire

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna!
sunt nouain ale shoppingului la redoute, as aprecia mult daca m-ati ajuta si pe mine cu niste sfaturi...as vrea sa stiu daca se potrivesc masurile pt hainutele de bebe pana intr-un an, si daca cele de la costumele de baie ar fi similare cu cele de la I.D.Sarierri de la noi..nu prea stiu cum sa aleg masura

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anema_mica spune:

Fetelor va rog sa-mi dati si mie un sfat: cum pot sa aleg marimea pentru un costum de baie din 2 piese? La sani ar trebui marimea 38-40 iar la slip 34-36...Ce marime sa aleg? Fetele care au cumparat costume de baie, ce sfaturi aveti? Multumesc anticipat!

Mergi la inceput