*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey victoria aia cu faina pt era cu bataie asa inspre mine, nu??

da pantalonii sunt super super eu i-am purtat si acum cu burta descheiati la fermoar(asa se scrie oare?)

17+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

pai sa ai si tu spor la redoutit si pentru pantaloni inca un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by luny

buna!
sunt nouain ale shoppingului la redoute, as aprecia mult daca m-ati ajuta si pe mine cu niste sfaturi...as vrea sa stiu daca se potrivesc masurile pt hainutele de bebe pana intr-un an, si daca cele de la costumele de baie ar fi similare cu cele de la I.D.Sarierri de la noi..nu prea stiu cum sa aleg masura

La bebei se potrivesc masurile oarecum. Daca ai bebel mai grasunel, ia-i masura umratoare, zic eu. De costume de baie nu stiu ce sa-ti spun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Cami, fii dragutza si scoate tot ce am la publicitate, ca nu mai sunt disponibile, mai putin prima fusta trecuta acolo aia inca sta cuminte in dulap in asteptare...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alian spune:

Buna
As vrea sa stiu daca a comandat cineva ceva de la "la redoute" in ultimele 24 ore. Tot incerc sa plasez o comanda si nu pot "apasa" pe "je valide mon panier". E doar la mine problema sau a mai patit-o si altcineva?
Va multumesc mult si astept raspuns...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

imi vreau pachetuuuuuul. de ce naiba dureaza asa de mult...?ca au trecut 20 de zile de cand am dat comanda (25/4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Am observat ca am scris pe forum mai mult cand am avut nevoie, asa ca o sa ma corectez si o sa va arat ultima mea comanda primita (acu vreo 3 sapt):
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-pur-lin-soft-grey.aspx?productid=324132957&documentid=207608&categoryid=22906158&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 pt sotz- material f f bun, frumosi foc, dar am luat mare tzeapa;el poarta 48, la masurile lor intra la 50; i-am comandat totusi 48 dar sunt f f mari..vad eu ce fac,poate ii modificam
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?productid=324133315&documentid=207608&categoryid=22906158&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&pos=tgdemarque_d_n_n&numberpage=1 dragutzi si astia- dar aceeasi tzeapa cu marimea.
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-taillissime.aspx?productid=324131241&documentid=210408&categoryid=33765766&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 astia pt mine, imi plac...desi cred ca maergeau si 48, noroc ca au talia reglabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by diotima

imi vreau pachetuuuuuul. de ce naiba dureaza asa de mult...?ca au trecut 20 de zile de cand am dat comanda (25/4)

Nu mai plangeeee...ca se poate si mai rau . Am ridicat azi comenzile din 18 si 24 aprilie (cea din 18 zacea acolo de cateva zile), dar cea din 15 cred ca e pierduta ...si atat o asteptam (continea 2 costume de baie Nike si niste blugi Levi's ...plus alte chestii pt fetite ...).

PS. Iar colegei mele nu i-a sosit comanda din 3 aprilie, dar se pare ca nici sperante nu mai sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ma duc si eu sa iau comanda din 24.04 ca m-a sunat draguta de la posta ca ma asteapta

EDITEZ ca sa va arat ieftinaciunile pe care le-am primit:
www.laredoute.fr/vente-le-corsaire.aspx?productid=324065443&documentid=545008&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">corsari excelenti pt. 1,69 euro
www.laredoute.fr/vente-la-chemise.aspx?productid=324079556&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa f.frumoasa
www.laredoute.fr/vente-le-chemise-western-unie-soft-grey.aspx?productid=324080712&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa draguta
www.laredoute.fr/vente-veste-col-chale.aspx?productid=324058780&documentid=545008&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">jacheta pt.o colega ca eu o am si nu-i chiar odioasa
Am mai avut o camasa de 1,30 fucsia, excelenta, din panza fina (e facuta in India) si cadou gentuta le coq sportif care e faina pt. o fata tanara (e buna de dat cadou pt. ca arata bine).
Mai astept colete din 6.05 si 12.05.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput
Mergi la inceput