*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (93) ***
Raspunsuri - Pagina 10
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Gabriela, de unde stii de 13 mai?
Au trimis mailuri.
claujro spune:
Multumesc, am verificat si primisem si eu. Yupiiii!
Speeeer sa primesc luni 20.04 si ma mai incumet sa merg mai departe. Pe 9 mai a fost Ziua Europei si probabil ca nu s-o fi lucrat pe "drumul" catre ro, desi ar cam fi trebuit sa soseasca coletul...Ufff...gasesc si eu scuze pt intarziere.
ella_74 spune:
asa e, si eu am primit emailul, vin reducerile; ura!
plec in per 7-22 iunie, deci ajung la tanc acasa, sa comand ce n-am gasit de cumparat in vacanta, 2 zile de vacanta sunt rezervate shopping-ului.
da tocmai pregatisem si eu un cos si vroiam sa validez; acum ce sa fac, sa astept pana marti?
, mamica de David (24.04.2007)
claujro spune:
ella, asteapta pana marti, imi zicea cristina_dm care e la Paris acum ca nu se lucreaza (sarbatoresc sf celui de-al II-lea razboi mondial ) nici luni. Asa ca oricum nu-ti trimite nimeni coletul pana marti.
ella_74 spune:
Clau,
multumesc mult; astept pana marti; am in general produse nereduse la care am folosit un cod; dar ma grabeam cu comanda fiindca odata cu reducerile ma tem ca nu mai gasessc masuri disponibile.
, mamica de David (24.04.2007)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
am primit mail de la ei....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
si eu!!! si eu!!!
vai de abia astept! am o luna de cand nu am dat comenzi, cu greu ma abtin
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
adeea_ro spune:
eu astept comanda din 19.04, 24.04 si 28.04
oare ce se intampla? eu inca mai sper sa merg la posta luni seara si sa le gasesc pe toate...