Filoloagele de pe forum
Raspunsuri - Pagina 9
crisdima spune:
Laura, multumesc ptr. ideea cu notarii, la asta chiar nu ma gandisem. Chiar am sa fac asta. Cat despre scoli, nu stiu ce sa zic, nu stiu cati emigranti sunt la noi care sa aiba nevoie de asa ceva, dar oricum o sa incerc!
Bafta si tie in continuare!
Pupici dulcici de la Cris & bb Alex
Cristinuca
voljena spune:
salutare!
n-am mai vazut asa o mare adunare de filoloage de cand am terminat facultatea! - in cazul meu cam demultisor! 1987/86/85! adica trebuia sa termin in 85 dar am mai lungit-o ca aveam actele depuse de plecare si era mai usor de trecut prin toata filiera fiind studenta decat absolventa (fara slujba, ca nu m-ar fi luat nimeni). ca urmare am avut 3 serii de colegi, am stat cu fiecare cate 2 ani - asa frateste!
am facut rusa-engleza.
desi am trecut pe acolo mai demult imi amintesc de biblioteca din pitar mos (trist ca tot mizerabila a ramas), si de copaceii aia caraghiosi!
Banti spune:
Bine ai venit printre noi, Voljena! Am vazut ca ai terminat rusa ca si mine, ma bucur ca mai e cineva care a invatat limba aceasta care mie imi place mult. Insa sa pare ca nu prea vor mai fi studenti la rusa in Pitar Mos, ca nu mai are cautare. Trist. Eu am terminat in '97, dar sint sigura ca am avut profesori comuni. Unii dintre ei au murit, Vaimberg, Pedestrasu, Marinescu, probabil ca nu mai sint multi din cei vechi.
Am vazut ca esti traducator, lucrezi pe rusa in Anglia sau nu? Eu n-am gasit nimic pe rusa, lucrez cu engleza. Mai povestim noi.
Ioana
alina constantin spune:
buna filoloagelor! eu am terminat anul acesta araba-franceza la univ. din bucuresti, dar licenta o dau in februarie. as vrea ca anul urmator sa fac un master pe marketing-management, ca sa am o "arie de acoperire" mai mare!
Banti spune:
Bun venit printre noi si tie, Alina! Si eu ma gindeam sa fac un master in alt domeniu, dar ceva mai tirziu, cind vor mai creste copiii. Deocamdata imi place ce fac acum, dar nu se stie mai tirziu ce va mai fi.
Ioana
adimercedes spune:
filologii!!! Am venit de ceva vreme pe acest forum, dar numai in urma cu vreo 2-3 zile am gasit "Clubul filoloagelor". Eu am terminat romana-engleza la Tg-Mures, la "Petru Maior" in 2002, insa cu pauza dupa liceu. Nu mi-am dat nici un examen pe post - cred ca nu sunt genul de profesoara de generala sau liceu... insa am predat un an la Litere cursuri practice pe engleza! Mi-am deschis si propria afacere, sa zic asa, pe traduceri din/in engleza! Mai este cineva din Mures?
Va pup si mai povestim, Adi
P.S. Careva din Australia?!?!?!?!?
"Where there's a will, there's a way!!!"
iubibubi spune:
eu nu am terminat filologia, dar am o intrebare pt. fetele care au terminat rusa: o cunoasteti pe Dana Cojocaru? era asistent la catedra de rusa. ce stiti de ea? eu am pierdut legaturile de ceva timp si mi-ar placea sa aflu ce mai face... imi era tare draga. multumesc!
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Banti spune:
Eu am terminat rusa, o stiu pe Dana Cojocaru, nu am fost in una din grupele ei, dar era o tipa faina si desteapta si tare de treaba. Nu de mult am citit un interviu cu ea in Evenimentul zilei in care spunea ca a fost plecata si in Vest, a predat la niste scoli de pe acolo. Daca gasesc interviul ti-l trimit.
Ioana
Banti spune:
Nu mai e asistenta, intre timp a devenit lector doctor. Va fi cam greu sa gasesc interviul, dar o sa incerc totusi.
Ioana