Filoloagele de pe forum

Filoloagele de pe forum | Autor: Laura _Oprescu

Link direct la acest mesaj

va salut pe toate ...
sper sa fiti multe ca sa ne cunoastem mai bine...eu am terminat Literele In Brasov, in 1997...bineinteles ca am 18 ani..(si restul ..experienta)..
acu iata-ma-s prin USA, dupa ce am fost in Canada...si ma tot fatai peste tot, ca am sange de tigan in vine cred..
astept sa ne descoperim..si sa povestim ..despre toate cele lumesti si ...despre carti..ce bucurie!
va pupic ...si va astept la o cafeluta virtuala..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Buna Laura,

Si eu tot filologie am terminat in '96, mai precis franceza-engleza, in prezent imi duc veacul tot in Canada. Cat despre faza cu cortul mi-e tare draga si mie, dar sper ca de acum incolo va ramane doar la faza de turist. Toate bune,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Ma bag si eu! Limbi Straine (franceza-engleza), am terminat in '97. Si unde sunt acu, ia vedeti la steguletul meu falfaitor

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

shi eu prima diploma o am in franceza-portugheza

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Va salut pe toate, si eu am terminat Rusa-Engleza la facultatea din Bucuresti in 1997. Parca a trecut un secol de atunci...ce vremuri...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, Laura! Buna, fetelor! Am terminat si eu in anul 2000 Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti ( sectia franceza-engleza)...Am fost timp de 2 ani profa de franceza la o scoala de cartier si nu-mi mai trebuie! Am fost suplinitor. Mi-am dat definitivatul anul trecut, l-am luat, iar acum stau frumusel acasa si ma ocup de bb! Da, am o fetita de 2 luni si 3 saptamani, Emma-Andreea, care s-a nascut pe 13 mai, intr-o zi de marti! E o norocoasa...Iar eu sunt topita dupa ea...
Mai, mai, cate "frantuzoaice" suntem p'aici!! Uite si "englezoaice"! Hai sa-i barfim un pic pe profii din facultate, cele care am terminat in Bucuresti! Asa, ca pe vremuri, pe coridoarele facultatii! Ia spuneti, ce profesor v-a placut cel mai mult? Cine v-a ramas in amintire dupa un car de ani?
In alta ordine de idei...Aveti copii? In ceea ce ma priveste, Emma e o minune si nu-mi pot imagina viata fara ea...
V-am pupat!
_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusamete spune:

Azi am devenit curajoasa! Este al doilea mesaj al meu pe forum dupa inregistrarea in Klubul ardelencelor desi citesc de multisor tot ce apare pe forum. Deci, sa revenim... am terminat engleza-franceza in anul 2000 si sunt pasionata de literatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Ma bag si eu...
Am terminat in 1997 Cibernetica si imi plac drumetiile prin muntii Carpati, de pe vremea cand eram la cercetasi.
Imi pare bine sa va cunosc,
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

quote:
Originally posted by dyana

Ma bag si eu...
Am terminat in 1997 Cibernetica si imi plac drumetiile prin muntii Carpati, de pe vremea cand eram la cercetasi.
Imi pare bine sa va cunosc,
Va pup,

Ma scuzati !!! M-am zapacit. Ce caut eu aici? Nu am citit atent titlul. Dragele mele filoloage, uite ca m-am bagat ca musca-n lapte ca am terminat alt fel de facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Pentru Piatra Lunii - vad ca si tu ai facut engleza la B ca sa zic asa, si ai terminat tot in 97, in Bucuresti? Ma intreb daca nu cumva am fost colege, eu am fost la British Sudies. Poate ne cunoastem. Eu eram in grupa cu cei de la japoneza, unele fete de la germana, romana, maghiara, teologie.
Si eu sint mamica, am o fetita de 4 ani si 2 luni, si un baietel de 1 an si 8 luni. N-am lucrat niciodata ca profesor, dupa ce am facut practica pedagogica in licee si scoli, nu mi-a trebuit sa intru in invatamint, dar lucrez inca din studentie ca traducator pe engleza in presa, si imi place mult ce fac.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Ioana (Banti), sa stii ca si eu m-am dus repede sa ma uit la poza ta in profil, si nu te stiu, de unde am concluzionat ca ai terminat British si acu imi confirmi. Deci nu ne stim pt ca eu am facut American English.
Profa am fost si eu 2 ani in Bucuresti, si apoi si translator, si apoi m-am mutat aici unde stau degeaba :) ) da' nu ma deranjeaza, ca urmatorul lucru pe lista vreau si eu sa fie un bb.

Mergi la inceput