*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fdp-0:57479,dar e personalizat.Incercati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Multumesc fetelor dar din pacate nu merge nici unul din coduri.Inainte gaseai asa de repede un caod acum nimic si sincer nu prea am chef sa platesc 5 euro.o sa mai caut.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Cait, incearca si 57444, cica ar reduce si 20 din 55, fara conditii, dar mie nu imi da decat FDP zero si de ciuda nu dau nici o comanda, ca vreau aia 20 EUR redusi.

In alta ordine de idei, mie nu mi-a venit nici azi comanda din 6 aprilie. Am fost la posta (celebrul OP 55 de pe Grivitei), am dat peste aceeasi "doamna" ca si data trecuta, care m-a repezit de cum m-a vazut, ca daca n-am aviz ce caut eu acolo si m-a trimis frumusel acasa, refuzand sa caute ceva de vreun fel

Iar trebuie sa il conving pe sot sa mearga sa le "indulceasca", la el se pare ca tine. Offf

Spor la cumparaturi,
Daniela si domnisoara Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cod cadou
62871 - cadou "le sac a dos gris/ vert" (la mine merge)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Merci Dana dar nu merge nimic si ca si tine de ciuda am cautat ce vroiam de la ei pe ebay unde e mult mai ieftin si cu asta basta daca nu fac promotii mai bune.
Astept reducerile ca in ultima vreme tot am cumparat o gramada de chestii de la redoute , am platit transportul si mare majoritate le-am returnat ca nu-mi placeau deloc.Bina macar ca returul nu costa aici.
O seara buna tuturor si multumesc inca o data de ajutor.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mirunajr,

clau ai retinut bine, si eu la fel; sandalele de care intrebi sunt naspa rau, asa a zis Nushu cand le-a primit.

si inca ceva: domnisora ta vroia tenisi Converse; vezi ca i-am probat la mall-ul din vitan ca sa stiu ce marime sa-mi comand si eu, ca vreau musai sa-i am (pe alb); la adidasi imi iau 38, asa i-am pus si pe astia in cos dar la mall am probat 37 si inotam in ei, asa ca m-am desumflat si i-am sters din cos.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara!
Eu nu mai dau nicio comanda, nu am bani de cheltuit pe LR, ca am bagat in altele. Poate luna viitoare.

Am tot strans niste coduri cu FDP 0, mergeau mai demult, acum vedeti si voi ce mai e valabil:
68373 ( kdo = ensemble 3 pièces pantalon, top et caraco, T 38/40)
68411 ( kdo= idem, T 42/44)
68454 ( kdo= idem, T 46/48)

http://www.hiboox.com/lang-fr/image.php?img=71pbke10.jpg

en cadeau un ensemble "Sublime Evasion" GRATUIT comprenant un trolley et son vanity en polyester de couleur kaki surligné de beige ,code : 70661"

26425 fdp=0, cadou ceva jucarie de plus si a scazut si cativa euro (testat aseara pe cos numa cu reduceri si a mers)

45381 fdp=0 (testat tot aseara, mergea; cica ar da si 20/55 dar nu intruneam conditiile deci nu stiu daca asta mergea)

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ati reusit ceva cu activarea unui user comun pt topic? parca era 'redoutistele'... si mie mi se pare ok ideea. asa oricine poate deschide cap nou si poate face si modificari in prima pagina.

eu astept o comanda din 14.04. la voi care sunt ultimele venite?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

No fetele, am facut-o lata...
M-am incapatinat sa dau o comanda cu 23655(l-am primit pe mail) pe contul bloocat astavara folosind alt card si a mers, dar mi-a zis ca trebuie verificat manual. Parca am inteles ca a mai patit cineva chestia asta...Ce se intimpla acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

No fetele, am facut-o lata...
M-am incapatinat sa dau o comanda cu 23655(l-am primit pe mail) pe contul bloocat astavara folosind alt card si a mers, dar mi-a zis ca trebuie verificat manual. Parca am inteles ca a mai patit cineva chestia asta...Ce se intimpla acum?

Nu cred sa sa intample ceva rau, poate doar daca foloseai un cod de reducere care sa nu-ti fi parvenit personal pe mail. Cum nu e cazul, asteapta comanda.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput