*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*
Raspunsuri - Pagina 5
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by ella_74
mirunajr,
clau ai retinut bine, si eu la fel; sandalele de care intrebi sunt naspa rau, asa a zis Nushu cand le-a primit.
si inca ceva: domnisora ta vroia tenisi Converse; vezi ca i-am probat la mall-ul din vitan ca sa stiu ce marime sa-mi comand si eu, ca vreau musai sa-i am (pe alb); la adidasi imi iau 38, asa i-am pus si pe astia in cos dar la mall am probat 37 si inotam in ei, asa ca m-am desumflat si i-am sters din cos.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
sa inteeg ca nu se potrivesc marimile..Iti multumesc Ela!
cami30 spune:
Fetele cu contul facut pe fr nu te poti loga pe uk? Pentru ca nu stiu boaba franceza si mi-e tare greu sa pricep ce si cum. Am facut in sfarsit un cont pe la redoute fr, o comanda, evident da' k sa ma apuc acu de invatat fraceza ( inteleg din 10 in 10 cuvinte)..
unde se gasesc aceste coduri pt cadou? tot pe site?
cami
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by cristinacsa
No fetele, am facut-o lata...
M-am incapatinat sa dau o comanda cu 23655(l-am primit pe mail) pe contul bloocat astavara folosind alt card si a mers, dar mi-a zis ca trebuie verificat manual. Parca am inteles ca a mai patit cineva chestia asta...Ce se intimpla acum?
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
Eu cand am patit asa,nu si-au retras banii ever,nicio veste ,nicio comanda venita.
miki68 spune:
Tocmai am comandat si eu numa chestii reduse cu 90% (bluzele, alea 3 perechi de sosete Dora, corsarii in dungi etc.) si am platit cu bon d'achatu si diferenta cu cardul ala blocat asta vara. Acu is tot non facture, dar poate-mi merge figura tura asta. Am primit confirmarea, dar nu cred ca-i relevant.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristinacsa spune:
Miki, eu cred ca nu cardu e blocat, ci cont+card. Eu am folosit cardul respectiv, dar pe alt cont de mai multe ori...Pe contul respectiv nicicum...
miki68 spune:
quote:
Miki, eu cred ca nu cardu e blocat, ci cont+card. Eu am folosit cardul respectiv, dar pe alt cont de mai multe ori...Pe contul respectiv nicicum...
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
Posibil sa fie combinatia asta, dar eu oricum nu am decat un singur cont (mi-e lene sa-mi fac alt cont), asa ca am incercat. Merge, bine. Nu merge, asta e. Am sa folosesc in continuare celalalt card.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
pentru ca de maine intru in concediu si totodata plec si din Bucuresti, va urez de astzi Paste fericit alaturi de cei dragi. Sa fiti sanatoase si sa petreceti cu bine!
O sa trec pe la Ramnicu Sarat...o sa va spun dupa ce ma intorc ce mi-am luat de acolo!!!!
mirunajr spune:
25054 - 30% din colectia AW plus 6 pahare din cristal de Bohemia , cadou.
Nu stiu daca e personalizat. L-am primit acum pe email.
diotima spune:
quote:
Originally posted by Lorenzaquote:
No fetele, am facut-o lata...
M-am incapatinat sa dau o comanda cu 23655(l-am primit pe mail) pe contul bloocat astavara folosind alt card si a mers, dar mi-a zis ca trebuie verificat manual. Parca am inteles ca a mai patit cineva chestia asta...Ce se intimpla acum?
Eu cand am patit asa,nu si-au retras banii ever,nicio veste ,nicio comanda venita.
Eu am patit-o cu comanda verificata manual. Era prima comanda pe un cont nou, cu un card nou, si m-a mancat undeva sa pun un cod, COLIS, luat de pe aici, ce-i drept. totul fu ok, pana la confirmarea comenzii, cand mi-au spus mesajul de mai sus. Luni am dat tel la banca, banii nu erau blocati. Le-am scris si la cateva zile am primit raspuns ca fol un cod care nu imi era destinat, si ca nu au inregsitrat comanda. Probabil ca la tine o fi din cauza contului blocat. Asteapta si tu cateva zile, si daca vezi ca nu iti apare nimic pe la suivi, incearca sa le scrii, explicandu-le situatia, sa vezi ce iti spun.
Ref la utilizarea altui card pe un cont, mie nu mi-a mers. am incercat pe perimul meu cont sa fol un alt card, pt ca pe cel fol initial nu-l mai am, l-am anulat, si nu a mers, asa ca nici nu mai pot folosi contul respectiv. Si nu va spun cat ma enervez, ca tot primesc oferte interesante pe el
Bafta