*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Stiu ca a cumparat cineva aceste maieuri pt fetita....

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9926801&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Puteti , va rog, sa imi spuneti cum sunt lucrate... mai mare sau mai mic? Vreau sa comand si eu pt fata mea...si oscilez intre 102 si 86...As vrea sa ii vina mai fixe...dar nu stramte.
Poate imi dati un sfat si mie....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am fost la banca si mi-au spus ca LR nu si-au luat banii din contul meu, si doar sunt blocati.....pana in 25 mai...io sper sa si-i ia repede si sa-mi trimita pachetul, ce naiba....io vreau pachetullllllllll.....
sa-mi ziceti care ati primit colet de la comanda facuta in 24-25, la posta aia numa nu raspund.....tre sa-mi fac drum pana acolo....off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Stiu ca a cumparat cineva aceste maieuri pt fetita....

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9926801&SizeCode=00086&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Puteti , va rog, sa imi spuneti cum sunt lucrate... mai mare sau mai mic? Vreau sa comand si eu pt fata mea...si oscilez intre 102 si 86...As vrea sa ii vina mai fixe...dar nu stramte.
Poate imi dati un sfat si mie....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Eu am luat mas.102 pentru fetita mea de aproape 6 ani si ii sunt numai bune. Bine, e o slabuta, are numai 16,5kg si 111cm.

Mergi la inceput

Laura.......fata mea are 2,5 ani si 15 kg...ma risc cu un 86....102 mi se par in cazul de fata prea mari. Da sunt bine lucrate? Macar sa stiu la ce sa ma astept....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara fetelor!!!!
imi cer mii de scuze ca n-am mai dat pe la voi de muuult dar am avut treaba multa vedeti voi la semnatura!!!
stiti cum e primul trimestru...asa ca e mai greu cu scrisul iar de cumparat oricum n-am mai cumparat nimic ca numai de asta n-am avut chef! aaaa....ba mint...i-am mai luat lui bebe cate ceva dar asa putin ca nu stiam ce va fi

eiii azi am aflat!!! e baieteeel!!! fix ce ne-am dorit noi!!! suntem tare fericiti!! il va chema david(ella nu te superi, da?)

va pup si de acum mai vb ca stiu pe ce culoare sa iau hainutele ...deci...pazeaaa

16+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicitari!!!!! Sarcina usoara si un bb minunat va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina si nastere usoara!
Inca un bebe redoutist!

Mergi la inceput

nushulica...felicitari !!!!!
Sarcina usoara si un bb sanatos si norocos.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushulica,

felicitari! sa fie intr-un ceas bun.

Cum sa ma supar? sunt atatia Davizi, peste tot aud numele asta, dar eu asa am visat ca il cheama si asa i-am pus numele, desi toata lumea mi-a zis ca e asa de des intalnit.
Noi oricum ii spunem Bob (de la Bobitza), ca asa il alintam din burtica.

Sarcina usoara in continuare!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

nushulica ,felicitari ptr. bebe !!!si pe baietelul meu il cheama David

Fetelor ,vreau si eu sa fac o comanda ca m-ati pus pe jar ...parca am mancarici la portofel ce spuneti de calitatea produselor? sunteti multumite?

http://www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

Mergi la inceput