*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*
Raspunsuri - Pagina 21

camelia_daniela spune:
Nushulica felicitari ! Sarcina usoara si bebe sanatos iti dorim!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

adeea_ro spune:
eu astept colet din 19.04. si sunt cam ingrijorata... ca pana acum soseau la 10 zile fix. d-na de la posta zice ca la ei ar fi intarzieri din cauza Pastelui...

gabitaco spune:
si eu astept colet din 20 aprilie.... si am fost pe la posta in seara asta si nu sosise inca.....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

gabitaco spune:
quote:
Originally posted by devianushulica ,felicitari ptr. bebe !!!si pe baietelul meu il cheama David
Fetelor ,vreau si eu sa fac o comanda ca m-ati pus pe jar ...parca am mancarici la portofelce spuneti de calitatea produselor? sunteti multumite?
http://www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original
in cea mai mare parte da...mai ales de cele pt. copii....

Gabriela si

Povestea nasterii

Giova spune:
Nushu felicitari. sincera sa fiu te-am mai urmarit pe la alte subiecte. ti-am vazut si burtica. ma bucur pt. voi
!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

devia spune:
marimile se potrivesc?
David18.06.2007
http://www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

axxxa spune:
50342 da cadou rasoir electrique rechargeable
Ma intreb cat de porcarie o fi aparatul asta de ras, de-l dau cadou? Ca de obicei cadourile sunt porcarioare ieftine. Ei zic pe ma-reduc ca la un total de 120 euro, dar mie mi-a mers si la 60 de euro facturati.

arcadia spune:
Si-a luat cineva costum de baie? Ce marime de sutien corespunde cu 75B? Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain

gabitaco spune:
quote:
Originally posted by devia
marimile se potrivesc?
David18.06.2007
depinde si de copil. In principiu da.Daca e mai dezvoltat poti comanda un nr mai mare...daca e mai firav...mergi pe tabelul lor de marimi.
Mai sunt parerei despre marimi si pe prima pagina a ghidului....

Gabriela si

Povestea nasterii

miki68 spune:
quote:
Originally posted by axxxa
50342 da cadou rasoir electrique rechargeable
Ma intreb cat de porcarie o fi aparatul asta de ras, de-l dau cadou? Ca de obicei cadourile sunt porcarioare ieftine. Ei zic pe ma-reduc ca la un total de 120 euro, dar mie mi-a mers si la 60 de euro facturati.
Am folosit eu codul asta la comanda data ieri. Cat despre calitatea cadourilor, ai dreptate, in marea majoritatea sunt chestii ieftine, de calitare inferioara, insa, eu as marca si o exceptie: uscatorul de par, care e bun. Nimic extraordinar (functii deosebite), insa e bun si nu arata rau.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei