*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

[quote]Originally posted by Lorenza

Buna,Lorenza!
Poti sa ne spui din ce data ti-a venit coletul te rog frumos ?

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Ultima data, din cate tin minte, am avut si eu o singura factura.
Eu astept punguta din 25.4.08...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

azi dimineata am primit un email de la LR care zicea:
Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

sunt in ceata total.....da' am citit aici pe forum ca asta e doar strategie de marketing sa te faca sa comanzi de 2 ori. asa e???ma lamuriti si pe mine ce-i cu emailul ala de la ei?, in continuare in cont suma e doar blocata si nu a fost retrasa de LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

arleena,

Daca banii sunt blocati in banca, nu da inca o validare...Mie nu mi s-a intamplat chestia asta, dar suna ca si cand ai plati de 2 ori. Eu as zice sa le trimiti un mail si sa le spui ca ai platit, ca banii sunt blocati si dai data si amanunte. Daca vrei, te ajut sa scrii mail-ul...

axxxa,
Am testat si eu codul asta -78328 sac negru, din acelasi motiv, ca nu gaseam fdp 0 si a mers. Acum, eu habar nu am cum e sacul asta, dar sa fie acolo...
Ah! si eu astept punguta mea...cu bratele deschise!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by arleena

azi dimineata am primit un email de la LR care zicea:
Sauf erreur de notre part, vous avez créé un panier sur laredoute.fr que vous n'avez pas encore validé.

Le délai de celui-ci arrive à expiration, il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

Alors n'attendez plus !

sunt in ceata total.....da' am citit aici pe forum ca asta e doar strategie de marketing sa te faca sa comanzi de 2 ori. asa e???ma lamuriti si pe mine ce-i cu emailul ala de la ei?, in continuare in cont suma e doar blocata si nu a fost retrasa de LR.

Este doar o strategie de marketing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by puselu

[quote]Originally posted by Lorenza

Buna,Lorenza!
Poti sa ne spui din ce data ti-a venit coletul te rog frumos ?

Multumesc !

Din 16.Mi-a venit aviz inainte de zilele libere,dar n-am avut timp sa-l iau atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Arleena, subscriu celor zise de Clau: e doar o strategie de marketing. In ceea ce priveste faptul ca inca n-au tras suma pt. comanda ta din 25.04, eu zic sa intrebi la banca ta, pt. ca, conform netbankingului nici mie nu mi-au debitat contul (tranzactie nefacturata) pt. comanda din 24.04, insa am sunat si tipa de la call centerul bancii mi-a zis ca LR si-au tras suma inca din 25.04. Inca nu au actualizat pe net datele tranzactiilor ca, deh, au avut si ei vacanta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Fetelor care e colectia Printemps-Été pe La Redoute ca am primit un mail ca imi dau nu stiu ce reduceri din colectia asta...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

26905 - l-am luat de pe forumtek, sper sa nu fie nicio problema
3 cadeaux de plage et la livraison gratuite dès 30 euros d'achat , ainsi que jusqu'à 40% sur la sélection du site
Mie mi-a anulat FDP.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puselu spune:

Fetelor a primit cineva colet din data de 19/04/08?

Mergi la inceput