*Shoppaholicele Redouto-Masochiste (92)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Ai dreptate, Miruna!
Si eu am atatea, unele cumparate si neatinse...tot duc la ai mei...si tot mai gasesc cate ceva bun de comandat...
Devine si asta o adevarata boala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Este deja boala... Cel putin la mine sigur e....
Mama tocmai mi-a zis ca , dupa ce ne-am casatorit, ea spera sa se mai goleasca si casa ei, nu sa=i ducem tot ei boarfe sa-i umplem dulapurile....
Am asigurat-o ca, acum ca am descoperit LR, nu mai are nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

aha, am priceput ce-i cu codurile alea....eu la mopiel sigur nu ajung ca nu am deloc drum in colo, eu mai intru la Fabrica Melania(la intrare in Alesd - Bihor) si-i iau la alex incaltaminte de acolo, la preturi, de la 10-50 roni. au magazin de desfacere, ultima data aveau si marci Roberto Cavalli DEvil's si Angel's, Fiorucci, toate ff frumoase dar mai scumpe cu mult decat cele melania. mai au acolo si pt adulti, dar nu f multe. eu mi-am mai gasit bocanci, sandale f frumoase.

eu cu hainele, pantofi, genti, etc care nu le mai port le dau(daca nu le mai port sigur nu o sa le mai port vreodata si nu are rost sa fac depozit). gasesc cate o asociatie care aduna haine(in stare buna) si le doneaza la familii mai nevoiase. sau le duc la soacra=mea si le mai imparte ea tot asa la persoane mai nevoiase din sat de la ei. si cele mai uzate, le pun in saci de gunoi si le pun langa containerul de gunoi ca mai sunt boschetari care poate le aiu, daca nu, tot la gunoi ajung.
soacra adopta si metoda mai drastica......ce nu-i trebe arde

vai, mor de nerabdare sa-mi vina pachetul....cat mai tre sa astept???acolo la suivi scrie cand s-a expediat coletul???ca deocadata scrie tot Mes Commandes en cours....

Mergi la inceput

Arleena, in general coletele vin intre 8 si 18 zile. Tu cand ai facut comanda? In suivi nu o sa apara niciodata data cand a fost expediat coletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

miruna in 25 defapt e facuta comanda, eu stiam 24 dar cred ca era trecut de 12 noaptea cand am facut comanda, deci in 25.....deci pana in 12 sau 13 sa astept??ca nu ma pot baza pe astia de la posta sa-mi trimita aviz.....le-am tot facut reclamatie, dar tot degeaba....sapt trecuta am primit aviz pt un colet ce-l ridicasem cu 2 zile inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

eu astept zilele astea colet din 20.

Mergi la inceput

Mai nu stiu ce sa zic. Eu am primit si in 7 zile , si in 10, iar in perioada reducerilor a durat aproape o luna. Mai incearca la Posta sa vezi ce-ti spun. Dar e devreme, oricum. Nu trebuie sa intri in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mai fetelor, curata boala lr-ul asta... dar ce mai comandati?? ca fara super-reduceri mi se pare ca ma bag singura in faliment

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Am probat niste coduri pt cadouri, intrucat nu gasesc unul care sa-mi dea fdp o. Deci merg urmatoarele:
-78328 sac negru
-78662 set plaja format din prosop, rogojina si sac
-71110 ceas maro
-58149 set picnic ce contine 22 piese ( glaciere isotherme+vaseille)
-61751 sac lafuma maro cu roz
-57681 set de 6 cesti si farfuriute
-52841 set de 24 tacamuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Buna,fetelor!
Voua va mai vin atasate la colet cele 3 facturi,dintre care una cu cat cantarea coletul in Franta si cat au costat taxele postale,ca la mine numai o factura cu produsele imi mai dau.Am avut circ ieri la posta pentru ca vroiam hartie cu cate kg. a plecat coletul si cu cate a ajuns,si e una mai noua la noi la posta care nu intelegea ce-i zic.

Mergi la inceput