Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

cred ca in Romania de azi, cind copii sunt inca pe strazi cum numai in lumea a treia mai vezi, batrinilor nu le ajunge pensia de la o luna la alta, se hranesc nesanatos din cauza lipsei fondurilor necesare pentru o batrinete decenta si nu au bani suficienti pentru medicamente, in felul asta statul contribuind indirect la moartea lor prematura (vezi speranta de viata in Romania, mult mai redusa decit in tari civilizate), ramine eutanasierea ciinilor vagabonzi solutia;

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Votez pt eutasierea imediata si in masa a cainilor vagabonzi, in conditii extrem de bine reglementate. Ideal ar fi cu o sansa de o saptamana data fiecarui caine care nu e bolnav sau periculos. De asemenea cu un control foarte strict al organismelor ce s-ar ocupa de acest lucru + observatori din partea asociatiilor pt protectia animalelor care sa se asigure de respectarea regulamentului.

Din pacate asta ar fi singura solutie eficienta in acest moment, restul e apa e ploaie.

Sibylle saptamana 30

Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

as vota pentru sterilizare,vaccinare si adoptare caci ce vina au bietele suflete "nevinovate" ca au venit pe pamant "neinvitate"de Noi (pamantenii) desi cei care au caini stiu ce ...stiu
edit apoi ca sa nu imi sara nimeni de gat ca am pus semn de egalitate intre un caine ...de clasa si ala vagabond adaug ca nici a fi caine nu e usor (desi nu cunosc viata de caine )caci cine face diferenta intre un caine "educat",talentat chiar si cu certificat de casatorie imbracat ultimul "racnet" chiar mai bine decat stapana/stapanu' si unul prapadit,necajit,infometat,huiduit,pietruit si chiar rastignit in vazul lumii sub privirile neputincioase ale doamnelor de la Parter gen "stiu tot"/"tin post"/ma rog la "bunul" Dumnezeu care intamplator este si Creatorul "altor" animale decat a celor umanizate conform unei teorii care explica,justifica si iar explica insa in zadar ...caci altfel cum se explica ?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by cl

Papadie, daca ma insel te rog sa-mi spui. In Germania nu se da o indemnizatie celor care adopta un caine? Mie asa mi-a spus cineva si nu stiu cat de bine informata era persoana respectiva. Dar am vazut destui cersetori cu cate un caine pe un pledulet. M-a mirat ca au atata grija de animalele lor si persoana respectiva mi-a spus sa nu-mi fac iluzii, acei cersetori primesc bani pentru a avea grija de caine si sunt controlati. Daca nu au grija de animale, o patesc. Asa este?

Si da, idemnizatia pentru caine mi se pare o idee foarte buna. Cel care ia cainele in plasament va trebui sa-l ingrijeasca, sa-l duca la veterinar, sa aiba grija de el si sa raspunda pentru el. Cred ca se vor gasi destui care sa adopte cainele hranit in fata blocului. Probabil ca se vor organiza, vor face tarcuri...

Nu sunt pentru omorarea cainilor. Nu e normal sa fie pe strazi, dar trebuie sa fim constienti ca e si vina noastra. Datorita demolarilor masive multi caini au ramas pe strazi. Si s-au inmultit. Sincer, nu este vina lor, ci a noastra si noi trebuie s-o rezolvam. Uciderea lor in masa e foarte usoara, dar e corecta?

PS Nu sunt de acord cu omorarea cainilor batrani!!!! Cei agresivi si cei cu anumite boli, da, dar nu cei batrani!!!!

PPS Ieri, parca, l-am vazut pe nu stiu ce post TV pe CVT, spunand ca el lasa totul si in 6 luni rezolva problema cainilor strazii, fara sa-i omoare. Zau daca nu i-as da o sansa...

Eu nu am vazut la Germanica cersetori pe strada( in afara de aia care fac pe statuile, cei care picteaza si aia care canta la instrumente ) Aici platesti impozit anual pt. cainele care-l tii in apartament, pe mine ma costa pt. un canish 80 euroi.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

CL nu stiu. Insa stiu ca cei care au caini in apartament de la o anumita talie in sus (deci nu ciuaua) platesc pentru ei intretinere. Si sa stii ca cersetorii aia chiar isi iubesc cainii! Aaa si la fiecare magazin alimentar exista si niste cosuri in care oamenii pun conserve pentru cateii si pisicile din adaposturi.

papadie, zen-sei

Papa, eu bat magazinele in lung si-n lat dar nu am vazut niciodata vreo urna pt. conserve de animale.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Am sa trec peste "intepaturile" primite si am sa raspund serios, in continuare.

Papa, cred ca cersetorii aia isi iubesc cainii, pentru ca te atasezi de sufletul de care ai grija. Cred ca indemnizatia pentru caine ar rezolva o buna parte a problemei. Daca la un bloc de nu stiu cate apartamente exista 6-7-10-12 catei, cred ca o buna parte din ei vor fi luati. In continuare (in naivitatea mea, da), cred ca ar trebui intai facut acest pas cu indemnizatia aia si abia apoi vazut daca mai ramane vreun catel pe strada si ce trebuie facut. Sa nu-mi spuneti ca nu sunt bani, ca se duc pe multe porcarii (vedeti masinile alesilor!). Problema se poate rezolva, trebuie numai sa se vrea.

Mergi la inceput

Si indemnizatia cu ce credeti ca ajuta posesorul de catel? Doar sa aiba cu ce-i cumpara mancare, facut vaccin, deparazitare...daca doamne fereste e cazul de vreo boala, atunci posesorul va plati din buzunar tratamentul.Indemnizatia nu este un stimulent, ideea este sa vrea cineva sa creasca un catel, sa-l scoata afara pe vant,ploaie,viscol,spalat, tuns,etc.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Pai atunci hai sa nu mai facem nimic. Ii omoram si gata! Am rezolvat problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca jivinele nu dispar dupa strada o sa mai moara copii, femei...
Nu trebuie sa fii Einstein sa realizezi asta. Cu povesti gen sterilizare dar nu la aia ci la ceilalti si eutanasiere dar in anumite conditii nu ajungi nicaieri nene...e frectie la picior de lemn.

hai sa auzim cl ..."pai daca asta a fost soarta copilului sa moara mincat de ciine...ce sa-i faci?"

Mergi la inceput

Guestus, vezi ca ai incurcat subiectele. Si un ultim lucru, nu-mi pune mie vorbe aiurea in gura, ok?

Mergi la inceput