*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Eu le am de anul trecut.Ma speriasem cand am citit o postare ca sunt horror,cred ca miki era,dar tot asa apucasem sa la comand.Pot sa spun ca desi la inceput nu mi-au placut,influentata dinainte,ca nu sunt intr-adevar chiar manusa,chiar m-am impacat bine cu ele si le-am purtat la greu.Cred ca o sa-mi iau si pe rosu.
Nu eram eu, pentru ca mie imi plac toate lenjeriile care le-am luat de la LR. Oricum, pe astea "labirint" le-am luat in ian-febr. anul asta.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6104134&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 asta e ok, maieutz din bumbac normal, se aseaza bine.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4568001&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=15&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 daca iti place fuchsia... e atat de stridenta culoarea roz ciclam incat nu ma pot uita la ea. oi fi mai sensibila. altfel materialul si croiul f.ok.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4582390&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=13&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 asta e super, face 1.5e cu vars si indesat. material fain. am asa: rosu e un rosu mai inchis, taupe e un bej inchis.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4555430&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 e neasteptat de finutza la banii asta. iar vermillon a de fapt un corai frumos. maneca 3/4, material subtire dar nu transparent, cu un pic de elastan in el. nu stiu cum se calca... sa vedem.
cu ce fel de produse merg 22500 si 20650? din colectia noua, preturi intregi?
assa, codul cu ratatuiu' e 18341, cred. nu l-am folosit personal.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Originally posted by Lorenza
Eu le am de anul trecut.Ma speriasem cand am citit o postare ca sunt horror,cred ca miki era,dar tot asa apucasem sa la comand.Pot sa spun ca desi la inceput nu mi-au placut,influentata dinainte,ca nu sunt intr-adevar chiar manusa,chiar m-am impacat bine cu ele si le-am purtat la greu.Cred ca o sa-mi iau si pe rosu.
Nu eram eu, pentru ca mie imi plac toate lenjeriile care le-am luat de la LR. Oricum, pe astea "labirint" le-am luat in ian-febr. anul asta.
cristina d.
Era vorba de papuci!
miki68 spune:
Mea culpa! Intelesesem ca-i vorba de lenjerii
EDIT: si cum ai facut sa nu te mai roada? Sau nu te-au ros de la inceput? Mie mi-s largi la degetul mare (locul e larg ca pt. un deget de barbat) si-mi roade degetul urmator.
cristina d.
gabitaco spune:
La multi ani..... floricelelor !!!
Cum nu am stare am mai dat o comanda mica....inainte de Paste...asa in dorul reducerilor estivale. Am folosit codul 45381 care mi-a dat si FDP 0.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
18309 cod rucsac Ratatouile...e personalizat.L-am primit pe mail.
PS. Va d ca iar dau mailuri de confirmare .
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
mirunajr spune:
BUna dimineata!
Mey fetele, mai asteapta cineva comenzi din 8.04????????? vad ca tot au venit pe aici...sa fi ramas doar a mea nevenita?????
arleena spune:
Buna
tocmai mi=am facut si eu cont...si vreau sa-mi comand mai multe chestii.
voi atipatit sa dati click pe un produs si sa se deschida detalii despre altul??ma enerveaza la culme.
sper sa nu iau teapa la numere...ca am mai comandat o singura data online de pe quelle si am luat cu un nr mai mare tot....
nu prea am inteles treaba cu codurile....adica cele din lista pusa de voi aici pot sa le folosec oricand? si de cate ori vreau?
lizzy spune:
quote:
Originally posted by arleena
Buna
tocmai mi=am facut si eu cont...si vreau sa-mi comand mai multe chestii.
voi atipatit sa dati click pe un produs si sa se deschida detalii despre altul??ma enerveaza la culme.
sper sa nu iau teapa la numere...ca am mai comandat o singura data online de pe quelle si am luat cu un nr mai mare tot....
nu prea am inteles treaba cu codurile....adica cele din lista pusa de voi aici pot sa le folosec oricand? si de cate ori vreau?
cam si aici e de comandat 1 nr mai mic decat cel purtat in ro (ca si la quelle de altfel). se mai intampla chestia cu paginile/pozele. poti incerca mai tarziu...
codurile... unele merg unele nu. unele sunt personalizate (adica primite pe mail si merg doar la persoana care le-a primit) unele generale. unele merg doar 1 data/cont, unele de mai multe ori. totul e sa incerci si daca merge e bine :)
iti sugerez o prima comanda 'de test' pt marimi :)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mirunajr spune:
Mi-am trimis soatza la Posta sa intrebe de colet...BIneinteles ca era acolo bine-merci! Si nu primisem nici un aviz...
Abia astept sa ajung acasa sa le vad ....