*Shoppaholicele Redouto-masochiste (91) -GREVA ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

la mine merge numai 26050, la celelalte imi spune promo neaplicabila. 26050 imi reduce 40E din 149E. E ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

26050 nu merge la cosul meu, cred ca depinde de ce produse ai in cos.

22500 face astia 50 euro : http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9256130&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 si FDP 0

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Primul link: nu recomand. Le-am luat acu vreun an (cu cca.12 euro) si le tin in cutie pt. ca deranjeaza teribil intre degete ca au paiete/margele.
Al doilea + al treilea: excelent (mi-am luat la reducerile din ian. cu tot cu fete perna). Le-am spalat si sunt ok.
Link 8: frumos. Inca nu le-am purtat (am luat rosu si maron).

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Lenjeriile de pat au pret foarte bun! Imi pare rau de sandalele alea , apucai sa le comand, acum nu mai am ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ei, lasa, poate tu le poti suporta. Oi fi eu mai "sensibiloasa" intre deshte. Ai sa vezi cand le primesti.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Fug la padure la un gratar acum, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

de 57185 stiti? reduce 35% din articol preferat, restul 30%. Nu prix mini, nu prix vert.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Imi dati si mie codul pentru saculetul ratatouille?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

Lenjeriile de pat au pret foarte bun! Imi pare rau de sandalele alea , apucai sa le comand, acum nu mai am ce face!

Eu le am de anul trecut.Ma speriasem cand am citit o postare ca sunt horror,cred ca miki era,dar tot asa apucasem sa la comand.Pot sa spun ca desi la inceput nu mi-au placut,influentata dinainte,ca nu sunt intr-adevar chiar manusa,chiar m-am impacat bine cu ele si le-am purtat la greu.Cred ca o sa-mi iau si pe rosu.

Mergi la inceput