MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 5
sanse spune:
Buna fetelor
Azi am fost cuminte.Sper sa mi se fi incheiat perioada porcoasa .
Nu mai promit nimic....tac si sper sa si FAC
Nu raportez pentru ca i-mi este frica sa ma cantaresc
Am papat azi:
md:1 iaurt
p:3-4 carnaciori si castravete
c:ardei gras
Despre fibrobar stiu ca cineva spunea ca nu este Monty....
Si eu am mancat mai demult.E ok la gust. dar are fulgi de porumb in el
Crisstinuta,Andanii trebuie sa stie
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
sanse spune:
FIBROBAR FORTE
Compozitie:
Fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei din sambure de palmier, izolat proteic de soia, fulgi de porumb, faina de cereale expandate, tarata de grau, seminte de in, L- Carnitina, oxid de magneziu, oxid de zinc, lecitina si vitamina C.
FIBROBAR -R
Compozitie:
Fibre 7,5 g, Grasimi 6 g, Hidrati de carbon 24 g, Lecitina 170 mg, Magneziu 12 mg, Minerale 3 g, Proteine 8,5%, Vitamina B5 3 mg, Vitamina B6 3 mg, Vitamina C 25 mg, Zinc 3 mg
Fetelor bagati si voi o parere
POZICI
KG MELE
acusor spune:
E cat de cat OK Fibrobar R. Ala forte nu merge.
Asta vara la mare, inlocuiam o masa cu fibrobar. Doar asa merge, daca il mananci pe post de desert nu cred ca te ajuta la slabit. La Trebuie sa inlocuiesti o masa. Secretul e sa bei apa dupa ce-l mananci ca sa-ti tina de foame.
sanse spune:
Am intrat pe sait si am gasit ce contine si FIBROBAR -R
Ingrediente: fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei din sambure de palmier, izolat proteic de soia, fulgi de porumb, faina de cereale expandate, tarata de grau, oxid de magneziu, oxid de zinc, lecitina si vitamina C.
Asa ca sigur nu este permis nici asta,nu?
Mi se facuse si mie pofta....de aceea m-am interesat
Sper sa fiu cuminte azi
POZICI
KG MELE
Bee spune:
Buna fetele.
Eu repede cu raportul, ca am treaba si nu mai intru.
Andanii, 69.7. In sfarsit! DAr ieri, am mancat ...mai nimic dupa cum ziceam.
Azi:
D: paine integrala cu lapte degresat si cafea decof.
P: un mar (daca gasesc);
C: ceva cu carne cred.
Gustari, azi nimic ca nu am nimic la indemana.
fetele.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
miniuta spune:
buna, fetelor.
raportez ca stagnez (sau am ajuns iar la kilogramele avute dupa doua saptamani de concediu, ca sapt asta nu m-am cantarit, sa nu vaz urmele dezastrului). sper ca saptamama viitoare sa vin si eu cu schimbari!
meniu ieri: mic dejun: doua felii de paine integrala cu gem si branza dietetice, capucino
pranz: salata de cruditati cu branza feta si o conserva mica de ton in suc propriu
cina: cereale integrale; apa multa; ciocolata neagra
spor la slabit si lasati abaterile!!!!
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
E JOI
ESTE ZI DE RAPORT DA?
eu stagnez , voi ???????
va astept la raportat azi , maine modifichez listuta
meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
o banana si un mar
orez basmati cu legume si ou
spanac cu smantana , cu ou fiert si castraveti murati
nuci
cam asta e , mananc cam mult in ultima saptamana , nici nu ma asteptam sa slabesc vreun gram .... v-am mai spus cantitatea conteazaaaaaaaaaaaaaaaaa fffffffffffffffff muuuullltttttttttttttt
plus ca nu am fost la sala de vineri ... cu raceala si cu rusii pe cap nu am fost in stare .... se simte
va pup , hai va astept la raport
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
andanii spune:
miniuta ti-am vazut acuma pozicile , nici nu esti grasa ... si bebeleeee este un dulce dulce ...
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
ralu spune:
Buna fetele ambitioase!
Vin si eu la raport repede repede ca azi nu stiu daca mai pot intra. Am o gramada de treburi..
RAPORT: 85.00kg. Deci am scazut 900g.
Eu urmatoarele 2 joi nu o sa mai raportez pentru ca sunt plecata si nu o sa am cantar, dar de scris tot o sa va mai scriu.
Pupici si poate mai intru pe seara!
silvy24 spune:
andanii pliz trece-ma si pe mine in tabel cu greutatea initiala 71,4kg si ziua de incepere 1 aprilie. In rest, toate datele sunt neschimbate.
Multam mult,
Silvy.