MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 15
valentinag spune:
Azi:
piept de pui ca cuptor
chiftelute cu salata de rosii
frigaruie de pui cu salata verde
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Buna ziua fete.
Eu ieri am fost f cuminte...dar azi nu. Acasa se monteaza aerele conditionate, ca deja incep caldurile, asa ca dupa ce am mancat dimineata o omleta cu ceapa, ciuperci, marar si branza si 2 felii de sunca de curcan...nu am avut cum sa-mi fac pachet si acum la servici mi-am dat in petec cu pizza. Desi are blat din ala subtirel si e vegetariana...are mozzarella asa ca nu e monti.
Andanii, pasta de susan are 100 susan, asa scrie pe borcan. Eu ma asteptam sa fie mai groasa, dar chiar trebuia agitat borcanul inainte de folosire...deci era spre lichid gros ca o smantana. Mi-a iesit un humus bun ca niciodata...nush daca de la asta..
Acasa nu mai bag decat ananas cand ajung ca sa ma pedepsesc...
zambilik spune:
Salutare, dragelor!
Sunt noua pe forum, dar sper sa ma primiti in familia voastra de montignace!
Sunt mamica a doi copilasi: o fetita de 7 ani si un baietel de 7 luni.
Dupa a doua nastere am ramas "numai" cu 80 kg.
Am inceput monti de o luna si deja am dat jos 4 kg.
Sper sa intru in gasca si sa ma sustineti, sa ma ajutati cu sfaturi si sa ma urecheati cand gresesc!
Va pup!
valentinag spune:
Si azi:
2 crenvursti cu un iaurt mic degresat
ton cu castraveti
cotlet de porc la cuptor cu mujdei
Melany,cand iti mai vin pofte din asteapoti manca doar ce e pe deasupra la pizza,adik legumele si branza,fara blat!Eu asa am mai facut,desi mie imi place pizza cu blat pufos
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
onyca1978 spune:
bun venit, zambilik. Si eu am doi copii, doi baieti de 7 ani unul si de 6 luni cel mic. Eu am inceput montignac de o saptamana si la inceput m-am ingrasat un kg, pe care acum l-am dat jos. Nu prea stiu ce si cum sa mananc, inca sunt la faza de invatare.
carstea spune:
Salutare
Ieri am facut o mica petrecere si m=-am indeletnicit cu friptura de pui si porc.Cea de porc era afumata si sarata deja. asa ca nu stiu ce mai continea.
Nu mi-am mai facut nimic dulce ieri pt mine ca am fost destul de prinsi cu pregatirile dar ghiciti cine are azi acum la cuptor o crema de zahar ars facuta ca la carte cu lapte fara lactoza si fructoza?!
Bum venit noilor aspirante!Eu invat din mers dar reteta asta tine mai ales de bun simt pe care eu il pierdusem.
Va pup!
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
andanii spune:
fetelor dragelor cam slaba activitatea in acest we
eu am fost plecata la oradea , am ajuns foarte tarziu aseara si nu am mai intrat pe forum
cristinutza m-am gandit la tine cat eram pe acolo, era fain sa bem un ceai impreuna nu?
sambata si dum am mancat numai salate( cate trei pe zi dum la pranz si seara) de la mac, le-am incercat pe toate, sunt ok daca nu esti acasa, si sa nu mananci tampenii
sunt ffff obosita dupa acest we
zambilic bine-ai venit , sa-mi dai datele complete sa te pot trece in tabel , adica inaltime , greutatea la care vrei sa ajungi, greutatea actuala si data de incepere
carstea nu am facut in viata mea crema de zahar ars , eu in general dulce nu prea cunosc
melany mersi pentru indicatiile despre pasta de susan
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
Zambilik, bine ai venit.Spor la dieta.
Eu am avut un we super plin, mai am pana la vara cand ma mai linistesc si eu...ieri am fost la un curs in Politehnica si mi-am adus aminte de studentie...ce bine era la 20 de ani...
Am venit acasa cu o foame...dimineata mancasem branza degresata cu iaurt la fel si 2 feliute de graham (nu prea Monti, stiu), dar cand am ajuns acasa...de abia asteptam sa mananc varza cu carne (asa cum zisese soacra ca era reteta),cand ce vad...avea si orez...m-am enervat ca nu era nimic mai de regim in frigider...asa ca am dat-o iar in bara.
Azi am scos cuptorul de paine din cutie parasit de vreo 2 ani si am pus sa fac o paine complet integrala. Gata, nu se mai poate. Stau pe loc din cauza de tot felul de abateri tampite. Am mancat un kiwi si niste ananas ramas de ieri (ce-mi place rece...)si acum astept sa fie gata painea sa mananc cu branzica si iaurt si poate niste dulceata.
Trebuie sa ma orientez si de celelalte mese...ma duc sa consult congelatorul...
Va pup si o saptamana buna si cu spor.
melany72 spune:
Moama...uitasem gustul painii facute in casa...buna rau. De ce oi fi renuntat?.
Stiu de ce...pt ca pana o mancam eu..se strica. Azi am luat decizia sa fac numai jumate de reteta. Cred ca vreo 3 dimineti o sa am ce manca.
ellinia spune:
Buna si de la mine!
Meniul de azi: dimineata o grefa si jumate de banana, la serviciu doua chifle graham si un fibrobar. Pentru diseara nu stiu, mai vad ce am prin frigider.
Ma cam doare stomacul ptr ca aiu niste antibiotice pentru o masea si am tot mancat banane si tot ma doare stomacul. Maine ma duc sa o scot, asa ca am inima cat un purice. Si asa nu prea pot sa mananc...si tot am avut o abatere, am mancat mamaliguta cu ficatei, dar asta e, nu m-am putut stapani!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c