MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andanii, poti sa treci la mine in lista 69?ca atat arata dimineata asta si nu vreau sa ma las pe tanjeala.Secretul e ca aseara am mancat fructe:struguri, ananas
Mersi mult
Si acum pot sa ma bucur!

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Andanii, ai facut deja lista cu raportarile? Sau nu o vad eu? Morcov crud avem voie sa rontaim? Il putem asocia cu ceva? Painea integrala cu ce am voie sa o asociez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Are cineva reteta laptelui de soia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

raportez azi 60.0...

ieri am facut o ora de pilates, iar de mancat:
d: cereale cu lapte
p: 2 pulpe de pui le-am pe fuga fara nimik altceva
c: am mancat gris neintegral cu lapte ramas de la fiu-meu

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Onyca,salata de vinete cu paine merge doar daca in salata n-ai pus ulei..sau ai pus foooooarte putin!Daca vrei poti manca pusa pe ardei,eu asa mai fac si atunci o fac cu ulei normal!
Paine integrala o mannaci cu legume gatite fara ulei sau cu lapte branza degresate!
Aseara am mancat fix ce-am zis+o salata de castraveti!
Azi asa:
3 felii de muschi file cu un ou fiert
3crenvursti cu salata de castraveti
piept de pui la cuptor

Coolutz,felicitari si la mai mare!Adik la mai mic!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

onyca nu am facut modificarile inca, imediat ma voi pune sa le fac... in general anunt mare si rosuuuu
nu stiu sa fac lapte de soia , nici nu-mi place

coolutz si carstea felicitari

melany banana o mananc verde verde , abia se decojeste mie oricum nu imi plac bananele , aste verzi le mai mananc ca tin de foame calumea , ce sa zic de kiwi m-am cam plictisit toata iarna si parca nu mai e prea bun ..... nu mai e sezonul lui ..... in mod normal de la finn crisp cu lapte ar trebui sa nu mai fiu , azi am luat un medicament , am gasit ceva laxativ din plante cica natural sa vedem

interesant humusul asta , tre sa fac si eu numai sa gasesc pasta de susan , oare se poate rasni in rasnita de cafea susanul ????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

facut modificarile

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by andanii
melany banana o mananc verde verde , abia se decojeste mie oricum nu imi plac bananele , aste verzi le mai mananc ca tin de foame calumea , ce sa zic de kiwi m-am cam plictisit toata iarna si parca nu mai e prea bun ..... nu mai e sezonul lui ..... in mod normal de la finn crisp cu lapte ar trebui sa nu mai fiu , azi am luat un medicament , am gasit ceva laxativ din plante cica natural sa vedem

interesant humusul asta , tre sa fac si eu numai sa gasesc pasta de susan , oare se poate rasni in rasnita de cafea susanul ????

ANDANII

kg mele

Pasta aia de susan nu e numai susan faina cum s-ar zice...trebuie sa ma uit pe borcan si-ti zic.

Si nu ti se sterpezesc dintii de la banana aia...io nu pot sa mananc daca nu e coapta.?!

Kiwi eu le cumpar tarishoare...ca daca sunt prea coapte nu-mi plac (adica flescaite)

Felicitari la fete cucuiete care au slabit...sper sa raportez si eu ceva saptamana viitoare...bravooooo!!!

Mergi la inceput

melany eu sunt invers , nu pot sa mananc banana coapta nici sa ma bati , nu imi place gustul ,mi se stravezeste gura putin da asta e
nici kiwi moale nu-l suport

chiar sunt curioasa ce contine pasta aia

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, mandrelor!

nu am dat raportul joi pentru ca nu am avut ce raporta. ba mai rau, mi-am luat un cantar digital si ala arata mai mult decat ala mecanic. moama ce m-am ofticat....acum cred ca mai dureaza putin pana ajung la greutatea de la semnatura , dar nici mai multe kile nu raportez (ca ma cantaresc in paralel pe amandoua si nu m-am ingrasat ).

mi-am luat si eu dvd-urile cu pilates dar nu am avut timp nici sa vad cu ce sa mananca...fii-meu e de groaza...ma haituieste de numa numa...ma intreb cand oi avea iar timp si de mine....

va pup si sper sa reusesc sa intru mai des macar la raport (azi nu am ce raporta, ca am mancat numai lucruri interzise, desi incepusem bine).

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput