MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 13
carstea spune:
Ma interesau prajiturile monti sa gust si eu cu 2 maini.
Ellinia cum sa o fac monti prajitura 20?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
sanse spune:
Carstea vezi cateva retete:
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12641/Retete-Montignac-Cocoa-Brownies/" target="_blank">COCOA BROWNIES
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12754/Retete-Montignac-Negressa/" target="_blank">Negresa
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/14005/Retete-Montignac-Prajitura-turnata/" target="_blank">Prajitura turnata
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18276/Retete-Montignac-Tort-Dobos/" target="_blank">Tort dobos
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12831/Retete-Montignac-Tort-pufos-si-cremos/" target="_blank">
Tort pufos si cremos
www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/18238/Retete-Montignac-Tort-padurea-neagra/" target="_blank">Tort padurea neagra
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Carstea, poti face clatite, sunt monti daca le faci cu faina integrala, albus de ou, lapte degresat si le " prajesti" in teflon. Le umpli cu dulceata diet sau cu branza degresata amestecata cu fructoza si ceva stafide daca vrei. Asta ca sa ai si tu ceva dulce sa nu-ti ploua in gura uitandu-te la ceilalti. Nu-ti bate capul sa faci prea multe ...ca si mananci si asa mai bine lasa pe altii sa puna pe ei...
Eu ieri m-am tinut in sfarsit de meniu...
Azi am in program:
-cafea cu lapte degresat
-capsuni (le-am mancat deja)
-iaurt Zuzu degresat+ paine neagra
-salata verde+ridichi+ardei
-file de pangasius la cuptor
La cina habar nu am...probabil cascaval, rosie, sunca de pui si branzica.
O zi minunata .
melany72 spune:
Am uitat sa va zic ca aseara am cumparat pasta de susan si azi voi face si un humus adevarat cu ocazia asta. Am gasit la un pret mai bun.
Idee pt sf de saptamana daca sunteti interesate :pate de ficat facut in casa (ca sa nu aiba amidon) cu care o sa umplu cateva oua...mi-e o pofta....
onyca1978 spune:
Buna dimineta, fetelor, de azi m-am hotarat sa scriu si eu ce meniu am, pt.a ma putea corecta daca gresesc. Chiar insist sa-mi spuneti unde gresesc.
Deci, meniul de ieri:
- 8.00 lapte degresat cu cereale integrale
-12.00 omleta din 2 oua cu branza de vaci si ardel rosu
- 15.00 iaurt dietetic
- 18.00 o pulpa de pui fara pielita, fiarta si cu salata legume
Meniul de azi:
- 7.30 salata vinete cu 2 felii paine integrala
- 10.00 2 kiwi si o banana
- 13.00 o supa de legume, care asteapta sa fie facuta
- 15.00 branza tofu
- 18-19.00 cred ca o salata de fructe
Cum vi se pare meniul? Am gresit undeva?
andanii spune:
melany cum faci humus-ul ?
sanse ce faci draga , tot cu prajituri ne ademenesti?
meniul meu de ieri:
finn crisp cu lapte
o banana
cremvusti, branza telemea , rosii , ridichi
pizza vegetariana (numai legume pe ea)
ma simt mega balonata, cred ca trebe sa incep sa beau niste ceaiuri , nu stiu ce am tot constipata sunt , ingrozitor
offff in fiercare zi ma plang de ceva pe aici , ma mai suportati????
onyca cum vrei sa pui pozele , aici sau pe sit ul ala nostru unde avem toate pozici , e pe prima pagina adresa
eu gris integral am luat de la unguri , acolo gasesc de toate integralele pamantului
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
quote:
Originally posted by andanii
melany cum faci humus-ul ?
sanse ce faci draga , tot cu prajituri ne ademenesti?
meniul meu de ieri:
finn crisp cu lapte
o banana
cremvusti, branza telemea , rosii , ridichi
pizza vegetariana (numai legume pe ea)
ma simt mega balonata, cred ca trebe sa incep sa beau niste ceaiuri , nu stiu ce am tot constipata sunt , ingrozitor
offff in fiercare zi ma plang de ceva pe aici , ma mai suportati????
onyca cum vrei sa pui pozele , aici sau pe sit ul ala nostru unde avem toate pozici , e pe prima pagina adresa
eu gris integral am luat de la unguri , acolo gasesc de toate integralele pamantului
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
Humusul il prepar din naut fiert (pus la inmuiat ceva ore inainte), in scurg, il bag la robot, adaug putin usturoi pisat, patrunjel verde, sare, ulei masline si acum ca am o sa pun si pasta de susan. Mai pun uneori si praf de usturoi ca sa nu miroasa prea tare ca nu mananca copilul.
Andanii...ai incercat fructe pe stomacul gol?(mai ales kiwi...la mine merge ca uns de cand m-am lasat de cereale integrale)...banana o mananci verde, nu?...ca asa are IG mic....
onyca ...doar salata de vinete cu paine e incorect, daca ai facut-o cu ulei...asa cum banui. In rest e ok meniul tau.
melany72 spune:
Gata, am gasit...fresh fruit are 45 pt interesate...
Ce fraiera eram...dadeam sa caut "ananas" in loc de" pineapple"...