MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 12
onyca1978 spune:
Cum pot modifica ceva in profilul personal, pt.ca am scris ca as avea 13 ani, si eu am 30 si doi ?
andanii spune:
oana bine ai venit , te trec in tabel si speram sa stai la noi macar pana ajungi la 60
modifici tot in profil personal si apesi trimite si se actualizeaza
sanse draga stai pe loc mama ca vreau sa te ajung, glumesc sper ca nu m-ai luat in serios da?
ele cum vrei tu , modific daca vrei
bee felicitari pentru ce ai dat jos sapt asta
stiu ca nu e acelasi ritmul de slabire , da sunt mega stresata , am o gramada de chestii de rezolvat nu prea dorm noaptea si stau si cuget la problemele mele , sunt groaznica si cred ca si din cauza asta stagnez , nici la sala nu am mai ajuns zilnic , am mers cam din 2 in 2 zile ... eu am sesizat ca trbe sa fiu relaxata, nu stiu poate sunt dusa cu pluta ... parca toate merg pe dos , ma enerveaza, ieri am mancat cred ca in total vreo 7 felii de paine (enormmmmmm) drept e ca nu prea am mancat altceva decat iaurturi ridichi si ciorba (mai mult zeama , pescuiam legumele prin ea) da nu stiu ce sa mai zic, sunt putin deceptionata de ceea ce se intalmpa in jurul meu , obosita
hai ca nu vreau sa va indispun si pe voi ... ma iertati da??
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
coolutz spune:
meniu de ieri:
md: cereale cu lapte
p:supa de salata cu oua
pufuleti, branzoaica
c:piept de pui la cuptor cu legume din alea congelate inabusite in apa cu ulei de masline
weekendul trecut a fost ziua puiului meu, s-a mancat, s-a baut ...numai monti nu am tinut-am mancat sarmale traditionale, oua umplute, ciuperci cu maioneza-cu paine ca altfel erau prea gretoase, peste la cuptor cu cartofi natur, torturi, prajituri, fursecuri...vin, sampanie, bere...
acuma partea putin mai proasta este ca am ajuns la o greutate comoda-60.5, iar la cantar nu s-au simtit foarte mult abaterile grosolane, asa ca saptamana aceasta mi-am permis sa fac o gramada de exceptii de la regula - nu am pastrat intervalul dintre mese, am mancat o gramada de prod de patiserie, biscuiti, pufuleti, dulciuri...deci m-am lasat pe tanjala....DAR trebuie sa imi revin...mai am de dat jos 4 kg ...si nu ma las...
azi nu raportez, ca nu am ce...am 100g in plus....
mai vedem maine ...poate, poate dupa niste pilates o sa am cu ce sa ma prezint
,
andrea si andrei(6april2007)
ellinia spune:
Si eu tot stagnare. Oricum e perioada nasoala si cantarul nu reflecta realitatea (sau imi caut eu scuze ), ideea e ca nu am slabit nici 100 grame. Sa nu radeti de mine da' m-am suit pe cantarul vechi, cel mecanic, ca stiam ca imi arata mai putin !
Meniul de azi: dimineata am mancat trei felii de paine cu salata de vinete (nu prea e monti, nu? combinatia), pe la 10 deja nu mai puteam de foame si am mancat doua felii stravezii de sunca praga. Pana ajung acasa sper sa nu mai mananc nimic, iar dupa amiaza carnita de pui fiarta cu legume fierte.
Nu prea mi-e clar mie la legumele fierte ce anume avem voie. Eu am congelatorul plin de pungi cu legume in diverse combinatii si puneam la fiert cu un pic de unt sau ulei si le mancam asa, ca si garnitura. Dar, din cate stiu eu, in faza I sunt interzise morocovul fiert, mazarea, porumbul. Ce altceva mai ramane? Ca de spanac si urzici si ciuperci m-am saturat deja dupa numai o saptamana!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
melany72 spune:
Andanii, eu raportez ca nu m-am cantarit, deci nu stiu in ce ape ma scald...ca am plecat la 6.30 de acasa si nu am stat suficient acasa ca sa ma cantaresc corect. Las saptamana asta asa...o sa vad next week ce se intampla.
Elinia, incearca crucifere :broccoli, conopida, varza. Sau dovlecei , vinete, rosii...morcovii, m-am interesat si chiar si fierti sunt ok.
Eu cumpar legume congelate numai conforme ca sa nu ma "ard"..
Meniul azi:
-capsuni
-cafea cu lapte
-iaurt degresat+panite (l-am mancat rece si m-a luat frigul)
-pulpe superioare fara piele facute la cuptor cu condimente, cu salata verde la greu
-gris integral cu lapte degresat, fructoza si dulceata diet
Trebuie sa trec pe la Mega sa-mi cumpar niste wasa ca nu mai am.
O zi excelenta va doresc.
carstea spune:
Si la mine stagnare!!!!
Nici nu se putea altfel ca iar am mancat pe alaturi.Alaltaieri mamaliga ieri seminte.Cum e cu semintele?e de rau intre mese?
Eu cerusem niste idei de dulciuri pt o petrecere
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
ellinia spune:
Melany, moama, mi-ai facut o pofta de gris cu lapte si dulceata da' nu stiu daca am vazut pe undeva gris integral. In afara de grisul obisnuit...daca nu gasesc pot sa mananc diseara taietei integrali cu lapte si fructoza? Cred ca mor daca nu mananc!
melany72 spune:
Ellinia, poti manca taitei integrali in combinatia data de tine, evident cu lapte degresat.
Idei de dulciuri Monti sau normale?
melany72 spune:
Recunosc ca grisul nu-l am din Romania, noroc ca am prieteni pe afara. Dar de mult nu am mai intrebat la plafar daca au....si stii ca are gust mai bun ca cel normal.Mananca toata familia.
ellinia spune:
N-am gasit gris integral. Am aici langa mine un magazin naturist si nu au si nici n-au avut vreodata, asa ca slabe sanse sa gasesc pe undeva. Am sa fac taietei pana la urma.
Idei de dulciuri nu prea am. Stiu ca faceam multe acum doi ani, luam retele din carte. Multe erau pe baza de ciocolata cu 70% cacao, faceam spuma parca, sufleu si ceva cu ciocolata rasa. Este o prajiturica pe care eu o ador si poate ca se poate face monti. Eu ii spun prajitura 20. E super simpla: 20 linguri faina, 20 linguri lapte, 20 lingurite ulei (eu puneam destul de putin ulei), 3,4 oua, esenta vanilie. Se amesteca bine, se toarna intr-o tava de la aragaz cu hartie de copt sub ea. Deasupra puneam feliute de mar sau de banana. O tineam 20 min la cuptor si iesea super buna.