imbecili care se cred artisti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by denizel

Mai, stati putin! Cred ca e o facatura.
Pozele nu sunt deloc relevante.
E aratat doar bietul catelul ala care, intr-adevar, statea intr-o galerie de arta.
Putea sa fie foarte bine cainele proprietarului sau cainele artistului.
Pare un caine foarte bolnav sau un caine abandonat, salvat de curand. Venea artistul cu el la galerie si il tinea pana cand pleca acasa.
Am vazut ca avea si o sarma pe care se putea deplasa.
Nu pot, imi este imposibil sa cred ca, din toti oamenii aia care intrau acolo, nu s-a gasit nici macar unul sa-l salveze.
Imi este imposibil sa cred ca toti cei care au trecut pragul galeriei erau niste monstri.
Si, chiar daca ar fi fost asa, exista politie, exista presa, exista ceva, o organizatie care lupta pt. animale.
Mi se pare imposibil ca un biet animal sa fie lasat sa moara de foame, cu atatia oameni in jur si cu atata publicitate facuta evenimentului.
Mey, sa fim seriosi, nici macar in Ro nu s-ar fi putut intampla asa ceva...

In plus, daca va uitati la poza facuta foarte de aproape catelusului, o sa vedeti niste firimituri maronii. Asa arata locul in care un caine a mancat mancare uscata, speciala pt. caini.
Probabil ca poza a fost facuta chiar dupa ce cainele fusese hranit.

Cred, deci, ca, a fost intr-adevar catelusul asta in galerie, era poate chiar al artistului si cineva s-a folosit de faptul ca animalutul arata atat de rau si ca artistul scrisese cu mancare de caini, ca sa fabrice toata povestea asta.

Daca intr-adevar s-a intamplat asa cum se scrie in blogurile respective......inseamna ca suntem in iad...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Denizel, clopotel...azi de dimineata am scormonit TOT netul fiindca si eu, ca si tine am crezut ca e o "facatura".
Ei bine, nu e facatura si, da, sintem in iad...
Guillermo Habakook00 asta a platit doi baieti sa-i prinda un ciine pe care l-a pus in expozitie pentru ca (reproduc din memoria personala ce-am citit in declaratia "artistului") : "am vrut sa demonstrez ipocrizia oamenilor care nu sint miscati de cit sufera alti cinii care nu primesc atentie, pe strazi dar, acorda mult interes acestui ciine care moare sub ochii lor, pentru simplul motiv ca l-am expus"...

Totusi!

p.s.: pe ciine il chema Nativity ( inca nu am aflat daca intr-adevar era numele lui sau asa i-a zis Habacucu, de amoru' "artei" sale) si se pare ca intr-adevar a murit in expozitia din 2007, fiindca Habaucu a zis ca a incercat sa-l hraneasca dar ciinele a refuzat ( declaratie de pe myspace cica...)

In tot cazul, as fi fericita sa aflu ca e doar o facatura si niciun ciine nu a murit in timpul sedintei foto si nici dupa...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Tot io! :D
Nu e aratata nici o poza cu peretele ala nenorocit despre care se vorbeste.
E doar o imagine foarte de aproape cu litere scrise cu mancare de caini.
Nu e vreun perete cu inscrisul respectiv, perete sub care sa fie legat cainele.
Daca s-ar fi intamplat asa cu adevarat, ar fi fost prezentate altfel de poze, nu poze din toate unghiurile posibile, doar cu animalutul si cu niste vizitatori care se uitau la cu totul altceva.
Cred tot mai mult ca e facatura.

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Danuta, acum am vazut ce ai scris.
Nici nu stiu ce sa mai cred! Cu atat mai mult cu cat, informatii scrise sunt garla pe net, dar poze clare, care sa sustina informatiile, ioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

E simplu ( macar in principiu) de aflat.

Avem un artist:

Guillermo Vargas Habacuc

Avem o expozitie :

Bienarte 2007 ( in Costa Rica)

Avem niste imagini:

http://www.youtube.com/watch?v=tzFBD-LgKV0&feature=related

si avem o presupusa declaratie a lui Habaucu' ( de pe myspace, nu am gasit-o inca, de aia ii spun presupusa) :

"Hello everyone. My name is Guillermo Habacuc Vargas. I am 50 years old and an artist. Recently, I have been critisized for my work titled "Eres lo que lees", which features a dog named Nativity. The purpose of the work was not to cause any type of infliction on the poor, innocent creature, but rather to illustrate a point. In my home city of San Jose, Costa Rica, tens of thousands of stray dogs starve and die of illness each year in the streets and no one pays them a second thought.

Now, if you publicly display one of these starving creatures, such as the case with Nativity, it creates a backlash that brings out a big of hypocrisy in all of us. Nativity was a very sick creature and would have died in the streets anyway."

Deci, hai sa vedem ce-a fost cu Nativity, de fapt...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Sunt socata!

Daca asta se cheama arta as vrea sa fiu cea mai mare ignoranta din lume!Si indiferent al cui era acel catelus, locul sau nu era clar acolo.
Rusine celor care au trecut pe acolo si nu au facut nimic sa-l salveze!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca este adevarat. Si ca si-a atins scopul, oricum, pentru ca a aflat atita lume despre el.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Mi-ar placea sa se demonstreze ca nu suntem in iad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si eu care credeam ca arta inseamna frumos, bun, pur. Doamne ce tampita am putut fi . . . Poi, in conditiile astea, cel mai mare artist din istorie fuse doctorul Mengele ....
Am multe zile cand mi-e rusine ca-s om si din pacate asta e una din ele.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Groaznic mod....de a se face cunoscut !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am semnat si eu.
INCREDIBIL!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput