imbecili care se cred artisti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Am semnat si eu,insa nu ma pot opri din plans fetelorNu imi vine sa cred ca exista asa oameni,care fac astfel lucruri si care le sustin..........Sa auzim de bine si sa speram din tot sufletul ca nu se va mai repeta

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Am semnat.
Uneori mi se pare ca nu mai inteleg nimic din lumea in care traiesc.
A nu stiu cita petitie pe care am semnat-o impotriva cruzimii fata de animale. Probabil degeaba, din pacate.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

V-am crezut pe cuvant si am semnat fara sa ma uit la poza. Am vazut destui catelusi scheletici cu priviri sfasietoare pe marginile soselelor cand calatorim mai mult si mai luam cate o pauza de dezmortire

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Am semnat si eu!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Am semnat si eu, dar, desi nu vreau sa vad poza, intradevar e greu de crezut! Nu ca un ... nu stiu cum sa-i spun, ca om nu e, dar ca atatia oameni au putut sa priveasca si sa nu faca nimic, ba mai mult sa considere asta o forma de arta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am aflat despre asta acum 3 seri,in urma unei discutii pe alt forum si,dupa ce am vazut imaginile,am vomat toata seara si mi-a fost rau atat fizic cat si psihic !Tare l-as mai lega si eu pe imbecilul acela intr-un colt si sa-l las sa moara de foame cu mancare atarnata deasupra lui!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by denizel

Nu pot, imi este imposibil sa cred ca, din toti oamenii aia care intrau acolo, nu s-a gasit nici macar unul sa-l salveze.
Imi este imposibil sa cred ca toti cei care au trecut pragul galeriei erau niste monstri.
Mi se pare imposibil ca un biet animal sa fie lasat sa moara de foame, cu atatia oameni in jur si cu atata publicitate facuta evenimentului.
Mey, sa fim seriosi, nici macar in Ro nu s-ar fi putut intampla asa ceva...

.
Daca intr-adevar s-a intamplat asa cum se scrie in blogurile respective......inseamna ca suntem in iad...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Dupa ce am citit topicul fetei accidentate,sunt convinsa ca traim in iad.Mor oameni si cei din jur stau si se uita,da´ce sa ma vorbim de un caine!

Am semnat petitia si sper sa rezolve ceva!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

fetelor , va inteleg supararea, eu nici nu am avut inima sa ma uit la poze.Dar cititi declaratia lui Guilermo asta, el spune ca nu a facut-o ca sa omoare cainele si ca sa atraga arupra ipocriziei oamenilor care nu acorda cainilor de pe strada absolut nici o atentie dar cand unul din ei este adus in prim plan toti se apuca de strigat ''cruzime!!!!''Adica cat timp sunt pe strada nu se intereaseaza nimeni de acesti caini dar daca unul dintre ei este pus intro expositie unde MOARE de boala, asa cum as fi murit daca era pe strada toti sunt oripilati .Intr-adevar, Guilermo ar fi putut sa duca acest caine la veterinar, dar in acest caz cainele n-ar fi murit, atatea mii de oameni n-ar fi citit despre el si mesajul transmis de Guilermo -ca sunt caini care mor pe strazi- n-ar fi fost trasmis.Eu asa vad problema si sunt convinsa ca acest om a incercat sa hraneasca caiele care era prea bolnav sa aceepte hrana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

In Costa Rica nu exista politie, protectia animalelor? Vizitatorii erau cu mult mai sadici si mai nebuni ca initiatorul "expozitiei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Am semnat....in Romania nu s-ar fi putut intampla asa ceva.... Cate nedreptati sunt pe lumea asta.

Mergi la inceput