imbecili care se cred artisti

imbecili care se cred artisti | Autor: Witchie

Link direct la acest mesaj

va rog cititi www.andreicrivat.ro/2008/03/28/imbecili-care-se-cred-artisti/" target="_blank"> acest articol si poate semnati petitia impotriva cruzimii inutile.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

am semnat.

Mi s-a facut rau cand am vazut.Este nebunia o forma de arta?
Ca atunci ma duc si eu la imbecilul asta,il leg de un stalp fedeles in..ia sa vedem...a,pe camp,in august..si ii trec pe la nas o pulpa de pui si o cana cu apa..asa vreo 10 zile.Si ii fac poze in agonie...pentru vernisaj,evident.

scuze,dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

astia nu sunt oameni. astia sunt intruchiparea raului pe pamant.daca nu esti convins ca exista diavol , astia sunt dovada vie!

*mihaela*
la concurs gasiti poza aci www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">eusicufratii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Offff, mi s-a rupt sufletul cand am vazut privirea bietului catelus...incredibil, oamenii astia nu se pot numi oameni, sunt niste animale...ar tb sa fie lasat si el sa moara de foame si de sete, asa...doar de amorul artei. Si cei care veneau sa vada expozitia si faceau fotografii, ce suflete aveau? Putea fi aia numiti iubitori de arta? Ce arta? Sa te uiti la un animal cum moare????

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mie tot nu imi vine sa cred ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

am semnat!!!
Dumnezeule, cum pot oare exista astfel de oameni [:((]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Asociatia pentru protectia animalelor n-a zis nimic? Mi s-a facut rau uitandu-ma la poze
Am semnat si eu, sper sa ajute la ceva...

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Doamne, cata cruzime!Oameni fara suflet...

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Andreea, banuiesc ca e vorba de """artistul""" care a legat cainele in galerie si l-a lasat acolo pana a murit, am citit de curand pe bloguri. --nu imi deschide linkul, sunt toti vecinii calare pe net si imi merge f prost-.
da, e o cruzime inimaginabila, insa eu nu l-as condamna NUMAI pe el
cum ramane cu toti oamenii aia care au vizitat galeria, multi dintre ei declarand ca, da, li se pare ca e o forma de arta?
a facut vreunul ceva?

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Infiorator! Am semnat petitia.
Se discuta si aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mai, stati putin! Cred ca e o facatura.
Pozele nu sunt deloc relevante.
E aratat doar bietul catelul ala care, intr-adevar, statea intr-o galerie de arta.
Putea sa fie foarte bine cainele proprietarului sau cainele artistului.
Pare un caine foarte bolnav sau un caine abandonat, salvat de curand. Venea artistul cu el la galerie si il tinea pana cand pleca acasa.
Am vazut ca avea si o sarma pe care se putea deplasa.
Nu pot, imi este imposibil sa cred ca, din toti oamenii aia care intrau acolo, nu s-a gasit nici macar unul sa-l salveze.
Imi este imposibil sa cred ca toti cei care au trecut pragul galeriei erau niste monstri.
Si, chiar daca ar fi fost asa, exista politie, exista presa, exista ceva, o organizatie care lupta pt. animale.
Mi se pare imposibil ca un biet animal sa fie lasat sa moara de foame, cu atatia oameni in jur si cu atata publicitate facuta evenimentului.
Mey, sa fim seriosi, nici macar in Ro nu s-ar fi putut intampla asa ceva...

In plus, daca va uitati la poza facuta foarte de aproape catelusului, o sa vedeti niste firimituri maronii. Asa arata locul in care un caine a mancat mancare uscata, speciala pt. caini.
Probabil ca poza a fost facuta chiar dupa ce cainele fusese hranit.

Cred, deci, ca, a fost intr-adevar catelusul asta in galerie, era poate chiar al artistului si cineva s-a folosit de faptul ca animalutul arata atat de rau si ca artistul scrisese cu mancare de caini, ca sa fabrice toata povestea asta.

Daca intr-adevar s-a intamplat asa cum se scrie in blogurile respective......inseamna ca suntem in iad...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput