Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Myral, si la noi e la fel cu jucariile noi. Numai de omida si girafa nu se plictiseste .
Urmy, nici prea bine nu e. Paine are gluten si nu prea e recomandat pana pe la 9 luni. In piureul de legume i-am pus si eu lapte de cateva ori, lapte praf Milumil si nu mi se pare deloc scarbos. Ba chiar l-am si gustat si e OK.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
myral spune:
Urmy nu am numarat jeturile dar sunt vreo 5, 6 sigurMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Myral, pai nici nu scrie ca are. Am citit f atenta eticheta si nu scrie nimic.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
melaniatud spune:
Myral pe Tudor l-a bagat pediatra in cutia aia de lemn gradata dar ne-a zis ca daca vrem sa-l masuram acasa sa o facem cu centimetrul de croitorie de la calcaie (deci nu cu talpa intinsa)si pana in varful capului. Eu l-am masurat cu tati dar il tinea el putin sa stea intins si ii vorbea ca sa-l faca atent si sa nu se miste
myral spune:
Sim pana la urma chiar daca are fff putina sare cred ca e ok.Eu nu ii mai dau la a mea pungi sau reviste ca le baga in gura, numai pe astea sau scutecul, in rest jucariile de dinti sau din plastic nu prea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mami25_7 spune:
Buna fetelor,noi tot sechestrati in casa de cand cu pojarul asta,mai avem de stat in casa vreo 2-3 zile.fetelor,am si eu o intrebare,am citit pe net ca de la 5-6 luni putem sa dam supa de pasare de tara cu galuste,dar am o intrebare????daca nu avem voie sa dam albus,galustele se fac cu ou intreg,se poate asa???(cu ou intreg)si inca ceva,voi dati la bebe sare??Credeti ca ciorbitele acrite cu bors natural sunt acceptate de bebei?
myral spune:
Melania pai si eu o masor si acasa dar asa e doctora mai meticuloasa, o sa-i zic eu acum sa nu o mai masoare ca stiu cat are.Mami25 pe mine m-ai pierdut deja supa cu galuste, bors nu ma pricep la gatit Eu as mai astepta totusi pana sa-i dau asa ceva.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
prisi spune:
buna dragele mele
Sim felicitari pentru Stefan Nazdravan
Urmy tare dulcel e Tudor , cat despre jeturi cum le masori?
Melania branzica se face din lapte gras si sa fie de consum fara UHT, cred ca nu conteaza firma
cat despre unt, l-am gustat acum si nu are gust sarat deloc, si daca o fi un pic de sare , eu ii pun cam 10 g la papa pt 2 zile, cred ca nici nu se simte
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
urmychance spune:
Sim - mie dr mi-a spus ca de acum pot sa ii dau orice fel de biscuite ca daca e alaptat la san, este ok. Deci banuiesc ca s - a referit la faptul ca merge si cu gluten.
voi ce biscuiti folositi si de unde i-ati luat?
Myral - te-am batut. Acum doua zile am jucat cu sotul piticot si nu te supara frate
Mami - multa sanatate lui bb mic.
urmychance spune:
pai prisi draga, ma uit si le nr. Asta inseamna sa ma mulg in afara guritei copilului si se vad jeturile.