Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenefr spune:
Roxana io zic asa ca o sa fie Rares: doctor(termometru), dar in timpul liber ii va placea sa fie make-up artist, si cum la moda e sa ai s-un business, o sa aiba si-o afacre cu aur, o bijuterie adica
Vezi ce viitor frumos va avea domnisorul Rares?
pisikuta spune:
quote:Originally posted by Mihael@
pisikuta, mi-a placut mesajul tau..foarte optimist...am si eu un copac sub geam si a inflorit superb...simt ca a venit primavara. Mult succes la serviciu!
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
multumesc, . stau prost cu timpul, ca as pune si poze. e ca in gradina raiului.
de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea
de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea
doina.todor spune:
Neatza!
Am promis poze de la chef deci: Poze Chef - Radu
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
carmenefr spune:
Am revenit cu poz(n)e...
Am bicicleta
cu cateii
Mami ma pune sa miros magnolia, nu-mi baga bete-n ochi!
Am o frunza de ceapa in mana sau codita de la floare???
Bai neneeee, nu-i corect...acu' cand ajunsei si io la greutatea dinaintea sarcinii , voi toate veniti cu torturi(de la tortura) de-astea care mai de care mai frumoase si mai bune de papat??Bine va sade??/Superbeeeeeeee, neneeeeeee...........
tzuna spune:
Intru pe fuga ca Matza e la somnic si eu am ceva de lucru.
RILOASA- imi pare rau nu stiu nimic de roseola si analize. Multa sanatate.
ROXANICI- e frumos foc Rares si ce tortulet dragut...
Am vazut-o si pe Teodora cu cateii si floricelele. Mi se pare ca e destul de cumintica ea. Maria ar fi fost cu mana in gura cainelui sau incerca sa-mi arate ca are si el ochi...Si cu Patronelul la fel.. stau
asa frumos unul langa altul...
DOINATUDOR-am vazut si marea petrecere de la voi. sa va traiasca baiatul si sa creasca mare si sanatos.
MARIA s-a trezit plangand rau aseara la 12.00(mancase bine si se culcase la ora 20.30).Nu stiam ce sa-i mai fac. Nu adormea deloc ba la un moment dat incepe pa-pa, pa-pa... Nu era nici vorba d elaptic la ora aia ca ea il bea pe la 2-3 noaptea. dar ce sa fac... O las cu taica-su (ca pautl avea ace) si ma duc sa-i fac laptic. A ras Maria 200 ml si s-a mai foit o vreme dupa care s-a culcat. Nu-mi vine sa cred ca mi-a cerut de mancare. Sunt asa fericita....
Gata fug.
elyanne spune:
Roxana complicat, complicat...
Teodora sa stapanesti santoasa bicicleta... deja ai titiu
Doina ce gasca numeroasa... mai ales de pitici... suuuuuper!
Noi am fost de dim. sa le fac exudat.
Daca au ceva si trebe antibiograma, e gata in 5 zile
Deci... peste 100 de ani... cum sa ii tin 5 zile fara tratament, daca au nevoie???
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
pisikuta spune:
quote:
Originally posted by doina.todor
Neatza!
Am promis poze de la chef deci: Poze Chef - Radu
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
beeey, terminati va cu torturile astea, ca ma determinati sa organizez nora la 1 an partea a doua! ce i asta, concurs cu poze?
radu, ai 10 puncte de la mine, esti liber sau te au dat deja mai si tati? ca si eu am o faaataaa...care se mai baga?
de Loli mic
Asa creste o fetita
LMA 1 an
Varsta mea
Everyday is the right day
Mihael@ spune:
Roxanici, frumos tort si frumos Rares! Mi-a placut mult piscinuta cu bile, de unde ai cumparat-o?
Doina, ce petrecere frumoasa a avut Radu, a avut o gasca impresionanta de pitici!
Carmenefr, ma tot tin sa te intreb...cu ce nr. la masina ai tuns-o pe Teodora? ca are o lungime buna, nu e foarte scurt
ioanaradu, pai si eu stau tare prost la capitolul finante, noroc ca a mai primit jucarii de ziua ei , ca eu chiar nu i-am mai luat nimic
si eu sunt fericita ca intru in niste blugi de pe vremea cand eram slabaaa!!! nu m-am mai cantarit dar nici nu ma mai intereseaza.... uraaaa!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
ralualexandrei spune:
22 Martie
Eduard Darius
Caterina
23 Martie
Rares Teodor
David
Radu George
Diana
24 Martie
Alexis Florian
La multi ani si multa putere si sanatate pt mamicile:
Anca_anca
Dani7asi
Ionelac
Raluca22
Ghibuadina
Laura_oana
Flopici
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carmenefr spune:
Mihaela, masina nostra de tuns teoretic tunde de la 7 in jos.Eu am folosit nr 5, ca era stabil.Oricum, am tuns-o in timpul reclamelor si a si uitat de ce faceam io in capul ei.N-am reusit s-o tund perfect, ca eram in contratimp, ca se terminau reclamele, asa ca in varful capului mai are cateva fire lungi
Sper sa te fi ajutat.