Fulguleti de nov-dec 2006 (162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna fetelor,
Ziggy, eu faceam eco de morfologie fetala la Doctorita Ples de la Medicover, super ok, dar nu stiu cu cat timp inainte tre sa te programezi.
Vazut fulgulete frumoase in poze, ochioase si destepte!
Dianocica, cand te muti in Titan ca sa dai jos si caciulile de aici?
Trimis PM cu nr. zugrav.
Bambo, sigur se vindeca si de aia o mananca...haide ca scaparati de chin!!!
Asiza, vazut la stiri zapezile din Anglia. BbbbbRRRRRRRRR
Revin daca mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

azi - clatite cu umplutura de
1. morcov crud ras -apreciat
2. branza dulce+smantana+masline - cred ca era deja satul ca in mod normal nu rezista la masline. sau pt ca nu se vedeau?

clatite 'la ochi'

2 oua

faina cat cuprinde, pana se face suficient de groasa cat sa o poti amesteca usor si sa se 'strice' cocoloasele.

2 guri de lapte (cat iese dintr-o cutie de milli rasturnat/ridicat de 2-3 ori)

dinnou ingrosat cu faina si amestecat pana nu mai e picior de cocolos
1 plic zahar vanilat (mie imi place cu 1,5 )

se subtiaza cu lapte cate un pic cate un pic, tot ca sa nu se faca cocoloase. pana ajunge ceva mai subtire ca smantana. toata operatiunea ar trebui sa dureze cam 5 min.

se incinge bine bine o tigaie (de teflon) si se pune un firicel de ulei. se incinge uleiul si se unge bine toata tigaia. apoi se scurge fie in chiuveta :) fie in compozitie (eu faceam fara ulei la inceput pt d dar acum ii pun). ulterior nu se mai unge tigaia, dar e necesar la prima clatita.

ies cam 8-10 clatite la ou.

diana si david 03.12.06

o sa incerc si eu in seara asta, dar fa-ti mila si zi ce inseamna, asa orientativ, cat cuprinde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mamaana, habar n-am. cand am zis la ochi..pai e la ochi trebuie sa se faca f f groasa toata treaba, ca atunci cand o amesteci sa nu mai ramana cocoloase si nici sa nu te chinui pt asta.

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by dianocica

mamaana, habar n-am. cand am zis la ochi..pai e la ochi trebuie sa se faca f f groasa toata treaba, ca atunci cand o amesteci sa nu mai ramana cocoloase si nici sa nu te chinui pt asta.

diana si david 03.12.06

da, exact ca la cornuletele alea cu rahat
tot o sa incerc sa fac in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

hai salutare de la mare, unde-i cald si soare, da' bati vantu' si nu scot caciula la copchil :))) (sounds familiar?? :))))))))) )
spalat motan, uscat bine, constatat ca dupa fiecare spalat pi crestet parca e din ce in ce mai buclat (), milkuit la greu (330... muuuult, enorm de mult pt el.. si asa bea in fiecare seara de cand cu minunatii 600 de la galati....), asa ca acum se sforaie la greu prin casa :)
am fost la pediatra azi. nu din cine stie ce motive, pur si simplu, sa-l mai vaza la ochi, si mai ales la dinti. planuisem o vizita la un stomatolog pretenar de familie la galati, dar bineinteles ca nu s-a putut, fiind in permanenta calariti de neinvitati :) deci, cautat la dinti din motive de..nici nu stiu cum sa-i zic.. mizerie?? cah?? ceva care se aduna la baza dintilor, exact la gingica... in fine, concluzia asa din ochi rapid e ca nu-s carii, cica a mai vazut, ca si ph-ul variaza de la om la om, dar ca ar fi bine sa renuntam la suzi si biberon... lucru extraordinar de bineinteles de imposibil :)) luat si o trimitere la analize (kki, pipi si hemoglobina) ca sa excludem firstly o lipsa majora de fier, secondly ..nu stiu..viermalai, infectii urinare, si alte bau-bauri - asta in ideea ca nici cu mancarea nu stam mai bine decat povesteam acu' o luna, de ex... deci in principiu, analize pur si simplu de control, singura chestie care l-ar putea "jena" ar fi intepatura in desht, dar cred ca o sa depasim rapid momentul :)) pe de alta parte, la ce-a vazut in gingiile lui, mi-a zis ca e perfect explicabila lipsa apetitului... si cred si io, saracu', la 2-3 zile, hop cate-un colt nou de canin sau maseloi... ca si maselele astea frate, nu poa' sa iasa o data si gata, nuuu.. cate-un colt, usurel, timid... picatura chinezeasca, cum ar veni :))
in rest.. ce sa zic, toate bune, e cuminte si zburdalnic, cateodata cand il apuca imi zice da cand il intreb cate ceva, pt nu da vartos din cap, deci e bine.. mama, tata, bebe, bla bla..astea sa le zica altii :)))))))) acu' pe bune, da' sa nu radeti de mine peste vreo 3 ani cand o sa apar c-o postare sensibiloasa si lacrimogena cum ca m-a fericit copchilu' cu primu' mama din viata lui :))))))))
la partea cu mancarea, cupa cum spuneam mai sus, stam inspre jalnic, dar asta e... incet incet il trec la oala noastra, mananca intr-adevar mai putin, dar cu ceva mai multa placere, baga bucatele singur in gura..deci e totusi un succes :) l-am cantarit in seara asta, putintel peste 13 kile...sanatos sa fie, ca in rest toate-s bune :))
...si cearsaful fiind scris, ma duc sa bag o tura de bicicleta prin camera, nu inainte de a va pupa apasat pe toate si a va dori o noapte minunata :)

aa.. si pozele, cele 3, nu le pun nici de-a naibii.. dupa ce ca-s 3, mai sunt si naspa rau :)))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

stiam ca mai era ceva :)
jos palaria dianocica pt minunatiile culinaresti :) am facut si io un chec pt noi, astia batrani, a iesit nemaipomenit, reteta e pe spatele cutiei care continea praful :))))
pt clatite, daca bati mai intai ouale(lelele) cu telul, si torni apoi faina asa..in ploaie (ha..am zis-o ca la carte :))) ), si amesteci in continuare tot cu telul, nu se exista pericol de cocoloase. si daca se prefera nitelus mai pufoase, cand bati ouale(lelele ) cu zaharul, merge si-o lingurita de smantana :) si mamaana, clatitele le faci oricum din ochi, ca nu crez ca exista o cantitate universal aplicabila de faina sau lapte.. depinde de consistenta pe care ti-o doresti.. daca e compozitia mai groasa, ies clatite mai groase (ca nu "aluneca" compozitia in tigaie..). si iti dai seama de la prima clatita daca trebuie sa mai adaugi nitica apa sau lapte, depinde cu ce le faci :)
...haaaaa, si ce pofta mi s-a facut...oare da bine sa bag bicicleta cu clatita-n dinti?? :))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dianocica buna idee cu clatitele, maine bag si eu o tura. sper.
dandusa . cum mai sunteti? bebe din burtica cum e? crinuta?
donia ce ne mai spui de roxana? cristinel?
yagmur vesti de la cluj?
poze iar nu pot sa vad, iar de la munca.....lipsa timp.
cald si la iasi, dar a batut vantul, sau cel putin asa am primit info de la bona, asa ca am lasat caciulita subtire . in rest body maieu, bluzita si o gecuta subtirica.
sunt franta. dar ce seara minunata. ne-am jucat atat de frumos. ori am fost noi mai cu chef, ori noi mai linistiti si el a simtit, cert e ca nu a marait (dar ne-a muscat la greu, deci nu a iesit nici un canin), a mai tipat, dar l-am luat in brate si i-am spus ca il iubim mult si il rugam sa nu mai tipe si s-a pototlit (bine....o lua de la capat dupa vreo 15 min, dar asta e alta poveste). in schimb s-a distrat la nebunie cu caracatita. adica eu imi rasfiram degetele si venea caracatita, dar nu sa il gadile pe el ci pe tati, tati se "gadila" si copilul radea nebuneste. frumos. cu mingile, cu bilele, cu carticelele.....frumos tare in seara asta.
in schimb, am vazut la baie ca are o eruptie tare tare urata pe burta, DA. stiu ca mama i-a dat placinta cu nuca (o fi alergica???? nuca.....), in rest nu cred ca i-a dat ceva ciudat....sunam maine pt confirmare. tare imi e ca trebuie sa dam si un antialergic (zyrtec???) ca e urat rau pe toata burtica cred ca sun la pediatra sa mergem sa ne vada.
maine merg la gineco, ca ma simt rau de tot.....sa vedem, va tin la curent.
fug la somnic, ca de la dinti.....nu ma astept la o noapte prea linistita.
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Laura13

stiu ca mama i-a dat placinta cu nuca (o fi alergica???? nuca.....)

foarte posibil, insa eu l-as lasa in pace, fara medicamente. apa si aer :)

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

offf, fetelor, am primit o oferta de job destul de buna, la un birou de conta (e domeniul in care am mai lucrat aici, in uk), dar pur si simplu ma vad nevoita s-o refuz, desi tareee rau imi pare...dar ce sa fac cu Denis????? nu am cu cine-l lasa...gradinita e scumpa rau aici (s-ar duce 3/4 din salariul meu DOAR pe taxa de gradi, apoi mai e transport de platit si alte alea), bona e si mai scumpa ca gradi...ma simt ...offf...ne-am gandit in fel si chip, dar pur si simplu n-am cum...am luat chiar la socoteala sa aducem pe cineva din Ro (nu mama, nu soacra) sa stea cu Denis, dar nici asa nu prea ne ies socotelile...e greu, greu, greu...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza,
cat costa o bona adusa din ro? poate sta cu voi? sau in apropiere? ma gandesc la vreo fata tanara, recomandata prin prieteni, ceva de genul asta. finuta mea asa a plecat in elvetia sa aiba grija de 3 fete . fetele vorbeau engleza. finutza mea fata cumsecade, desteapta, iubeste copiii enorm... fetele alea chiar au avut noroc cu ea. poate ai si tu noroc, mai sti? nu poti obtine recomandari de la prieteni? poate nu pt acum, dar pana spre 3 ani mai e...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput